USR și PLUS au adoptat fuziunea. Partidul va avea doi copreşedinţi: Dan Barna și Dacian Cioloș

16 August 2020, 12:09 | 2383 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
USR PLUS

Delegaţii USR şi ai PLUS au adoptat sâmbătă, într-un Congres desfăşurat online, protocolul de fuziune a celor două partide. Partidul se va numi „USR PLUS”.

USR și PLUS au anunțat că au aprobat fuziunea. Astfel, în USR au votat 76,1% pentru „DA”, în timp ce în PLUS au fost de acord 83,43%.

„În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianță, unirea este un pas firesc. Este ceea ce și-au dorit membrii noștri, este ceea ce ne-a cerut electoratul”, a scris liderul USR pe Facebook.

Mai mult, aici>>digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 19 August 2020, 08:34
#5
Lui Fleueras
Ești în eroare profundă amice! Situl este al lui Crăcea, și pus pe numele fie-sii. În rest ai dreptate. Crăcea a bătut palma cu aripa pro-Dragnea din PSD Turnu Măgurele (a se citi Simionescu și Dragnea jr. ).
Flueras pe 17 August 2020, 20:20
#4
Site,site...........fără bani și fără vlagă ușor controlabil
Site-ul lui codrea a trădat pe cei din turnu magurele,fecund in tabăra lui Ștefan Dragnea.
Votez USR-PLUS ! pe 17 August 2020, 12:30
#3
iată ce Alegători/Susținători Educați și Specialiști are Ciuma Roșie PSD
https://m.youtube.com/watch?v=ISpHOGC8kp8



https://m.youtube.com/watch?v=OahgEMCCb7w



https://m.youtube.com/watch?v=dnH4mAx7Bgs
Dinu pe 17 August 2020, 09:59
#2
Poate din CAUZA erorilor lui dragnea
A scris unul dintre specialiștii celui ce a distrus și furat totul pe unde a trecut.Măi lingăilor,slugoilor,incapabililor,dacă-l pomeniți atât de mult pe pușcăriaș,vă e dor de el,mergeți acolo unde-și petrece el timpul.Și rămâneți cu el,să-l lingeți în continuare și să-i urmați obiceiurile.Nici azi nu v-au dispărut tupeul și nerușinarea cu care v-a înzestrat prea puțin condamnatul de TR.Nu ați învățat nimic,și nici nu dați semne de întreptare.
Usr pe 16 August 2020, 22:09
#1
Politicieni slabuti
A apărut userul datorită erorilor luidragnea care a distrus PSD-ul .pacat ca Dragnea a avut psd-ul in mina,și România și n-a știut cesafaca cu atita putere. Și A Trădat.

Dar PSD-ul care are ceimai bun specialiști și cel mai educat electorat își va reveni și fără directori trădători de la deconcentrate si fără primarii trădători care -l lingeau pe Dragnea unde nu trebuie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.