500 de mii de Euro, spaga pentru un post de conducere in Politie.

08 Octombrie 2019, 08:58 | 5700 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

Multe ”decapări” din ultima vreme, dar și atacurile raider dezlănțuite la adresa conducerilor structurilor ”incomode”  ale  Ministerului de Interne se pot explica odată cu ”detonarea” unui raport contrainformativ absolut incendiar intrat în posesia noastră! Dar și a altor ”custozi” abilitați, din motive de securitate lesne de înțeles pentru cei care iată că au avut în sfârșit curajul de a pune pe hârtie cu nume, prenume și toate amănuntele necesare identificării uneia dintre cele mai vechi ”cutume” subterane din cadrul MAI. Este vorba despre cumpărarea de funcții de conducere! Însă ceea ce surprinde de această dată, deși practica era una bine cunoscută de multă vreme și nu doar de către inițiații sistemului  este suma la care s-a ajuns… În raport precizându-se cât se poate de clar că pentru împuternicirea de altfel atent ”monitorizată” în funcția de conducere a unei importante structuri ar fi fost alocat un buget de 500.000 de euro! Efort financiar despre care se susține că ar fi fost suportat de un grup de oameni de afaceri și lideri politici din regiunea geografică de unde provine și împuternicitul!

Mai mult, aici>>national.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Costel pe 12 Octombrie 2019, 05:32
#3
Competentii
Va amintiți examenul pentru un post de șef ipj..difuzat pe un post tv.? Fără cuvinte
Gimi blat pe 08 Octombrie 2019, 12:06
#2
Dovedit vinovat,20 de puscarie
Nu știu cât este de adevărat,dar realizați măsură corupției?oare ce trebuie să facă acel polițist(milițian),pentru acel post,și de unde a avut banii.Probabil din rețelele de prostituție și alte infracțiuni acoperite.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 08 Octombrie 2019, 10:00
#1
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD


DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.