Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai demente!

16 Februarie 2019, 20:58 | 4.470 | 2
Kovesi.

Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai demente! Observațiile au fost făcute de jurnalistul Ionel Stoica pe contul său de Facebook. I.Stoica știe foarte bine despre ce vorbește, de ani de zile scrie despre acest subiect: justiția.

Ce a scris Ionel Stoica:

„Câteva idei din bula mea de pe facebook, despre situația din justiție. Unde s-a ajuns!

- Probele legal obtinute de procurori nu pot fi folosite în anchete, dar sunt bune probele oferite de inculpații fugari.

 

- CCR și Avocatul Poporului sunt preocupați mai mult de situația infractorilor, decât de cea a victimelor.

- Țara în care infractorii îi pun sub acuzare pe procurori.

- Oficialii români sunt cercetați dacă încearcă să aducă în țară condamnații.

- Statul nu se implică pentru aducerea în țară a unora ca Dragoș Săvulescu, Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Puiu Popoviciu, Elan Schwartzenberg, sau cei doi foști deputați UDMR, Olosz Gergely și Attila Markó- protejați de Viktor Orban.

- Și preferata mea: “Vedeți diferența intre un vinovat și nevinovat? Kovesi pleacă din România în timpul zilei, cu toate televiziunile după ea, fără să se ferească. Ghiță, Udrea, Popoviciu, Mazăre au plecat pe ascuns, noaptea ca hoții. Poate acum vă e clar!”

2 comentarii Comentează

 • #2
  malin bot pe 20 Februarie 2019, 19:13
  reteta prin care psd a furat 10 miliarde de euro din bani romanilor, bani publici
  Partidul PSD face minuni. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din Programul National Dezvoltare Locala PSD - Hercinic srl

  https://www.youtube.com/watch?v=PXOf_mJRFSg

  https://www.youtube.com/channel/UCAeiXujAMmj7AZbXc3lOs4A

  nu mai votati hotii psd-alde-udmr
 • #1
  Florin pe 17 Februarie 2019, 08:35
  O țară făcută praf de niște politruci
  Un comentariu extrem de pertinent,cu niște concluzii uluitoare,total adevărate și,din păcate,pentru noi,împotriva legilor și a bunului mers al justiției.Atunci când infractorii,în general oamenii cu probleme în justiție,fac legile,conduc instituții ale statului,NU ne putem aștepta la ceva bun,constructiv și democratic din partea lor.Dar,în această imensă problemă a României,vina o poartă,în aceeași măsură,și cei ce înfăptuiesc actul de justiție cât și cetățenii care îi votează pe cei ce întrețin minciuna,hoția și prostia.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.