Gigi Becali: Tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei: marele gangster Liviu Dragnea.

02 Decembrie 2018, 10:03 | 11089 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Becali si Dragnea.

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Finanțatorul FCSB îl compară pe liderul PSD cu un gangster pentru modul în care se implică în conducerea țării.

"În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Și știți care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția.

Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni.

Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească", a declarat Gigi Becali la România TV.

sursa: digisport.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ganezul pe 04 Decembrie 2018, 09:06
#6
Arestat
De ce durează atât pana când este Arestat gunoiul național LND????Cine îl protejează????
U-milul. pe 04 Decembrie 2018, 08:30
#5
Tot lui #1.
Cretinule, nu-l mai copia pe ilie de la sculariem care-i mort. Prostia nu se poate copia, fiecare prost e unic in felul lui. Si ca sa pun punct si virgula, iti spun ca sunt un simplu simpatizant al echipei de fotbal pe care o patroneaza acest imbecil de Beeeeecali. Punctul final este ca te bag in p***da ma-tii impreuna cu Dragnea, Iohannis si altii!
#1 pe 03 Decembrie 2018, 20:58
#4
Dacă ar durea prostia a-i sta numai răgușit
Auzi,măi retardule,prost e tac-tu,eventual mă-ta,că nu ți-au dat și creier.Ăla e ceva care te ajută să gândești și să te exprimi conform educației acumulată,numai în urma unor studii făcute la timpul lor,nu pe la bătrânețe.Uite,chiar nu știu ce să-ți recomand pentru delir și lipsă de logică.Mai citește odată postarea mea,pentru că altfel,cred că ești unul de pe lânga INFRACTORUL Dragnea.Să nu-mi spui că ai votat cu PSD,că nu te cred.Marș,j*****e!
Mircea pe 03 Decembrie 2018, 19:40
#3
gigi
Bun exemplu ati mai gasit!Fariseul suprem!El,de cinstit si bun la suflet,a fost la puscarie...Este ofticat ca nu poate el, sa faca manevre.Traieste doar pt.bani. La voi,oricine mananca kkt despre psd si Dragnea,sunt buni.Asta, in plm,la fiecare aparitie publica,si din pacate este zilnic,jigneste,da pe afara de grandomanie si trufie...Un om fara cuvant...un mojic,o hahalera,...cum a spus el, mereu despre altii.
U-milul. pe 03 Decembrie 2018, 11:28
#2
Asa este, stimate tovaros anonim #1.
Vorbesti ca si cand ai cita din Codul eticii si echitatii socialiste. Bravos Natiune!Auzi, bai idiotule: TU SI ALTI CRETINI NU VA INTREBATI CINE OPRESTE MAREATA NOASTRA JUSTITIE SA-L BAGE ODATA PENTRU TOTDEAUNA PE DRAGNEA LA PUSCARIE? CA DOAR N-O FI EL ATOTPUTERNICUL MAFIOT?! ITI RASPUND EU: TOT CEEA CE SI-A INSUSIT IN MOD NEMERITAT SI, DACA VREI, ANTICRESTIN, A FOST OBTINUT PRIN MIJLOACE LEGALE- VORBESC DE LEGI EXISTENTE SI APLICATE SI LA MAREA MAJORITATE A ACTUALILOR BOGATASI, INDIFERENT DE CULOAREA LOR POLITICA. IAR ACESTE LEGI SUNT ELABORATE DE OAMENII DIN JUSTITIE, TOT ASA DE CORUPTI CA DRAGNEA, IOHANNIS, BASESCU, MONICA MACOVEI SI ALTII.SI CINE SE GASI SA FACA PE JUDECATORUL SUPREM- GIGI BECALII! HA, HA, HA, HA, HOTUL STRIGA PRINDETI HOTUL...
Știe o lume-ntreagă pe 02 Decembrie 2018, 14:59
#1
Justiția trebuie să pună PUNCT
Sunt lucruri și fapte cunoscute de aproape toată lumea.Chiar și de cei care i-au stat și încă îi mai stau prin preajmă.Drept pentru care și ei,prin comportamentul lor umil,servil și complicitar,sunt lafel de vinovați ca și el.Și o mare vină o au și cei care,în nenumărate rânduri,i-au votat,girat și suportat fără să gândească la răul ce avea să vină asupra lor,al nostru al tuturor.Eeee,dar parcă nu de la un astfel de om așteptam remarcile astea.Dar dacă și un fost pușcăriaș spune lucrurilor pe nume,asta trebuie deândată să ne dea de gândit tuturor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.