La multi ani, Romania!

1 Decembrie 2018, 08:12 | 7.830 | 4
La multi ani, Romania!

Romania va castiga razboiul cu penalii. Romanii sunt europeni si vor ca tara lor sa arate ca afara. La multi ani, dragi romani!

4 comentarii Comentează

 • #4
  INCA O SARBATOARE ESUATA pe 2 Decembrie 2018, 10:23
  PENTRU UNII TAMPITI
  DAAA,SE DA HALEU,O FASOLE,DUPA CARE,TIMP DE 4 ANI VA FURA,VA MINT,VA PROMIT,SI CEI CE V-AU DAT O FASOLE,VOR MANCA CIOLANUL IN TOT ACEST TIMP,IAR VOI NU VETI MAI AVEA NICI DE O FASOLE.ATI RAMAS CAPTIVII UNOR SMECHERI CARE PROFITA DE ORICE EVENIMENT,NUMAI SA VA FACA DEPENDENTI DE O FASOLE.UITE CUM PROSTIA SE DEZVOLTA LA UMBRA POMENILOR FARA SA VA GANDITI LA VIITORUL COPIILOR VOSTRI.BRAVO,BUCURATI-VA DE FASOLE SI-O SA AVETI PARTE DE CEEA CE REZULTA DIN EA.PACAT,MULTI ANI DE PROSTIE DIN DOAR 100 DE VIATA.CU CERTITUDINE,ROMANIA MERITA MULT MAI MULT,DIN PACATE UNII INCA NU S-AU TREZIT.
 • #3
  Turnean pe 1 Decembrie 2018, 14:52
  Se da haleu
  Se dau carnati cu fasole la PRIMARIE!Traiasca Romania si pesedeu.Ura, Ura, Ura!!!!
 • #2
  adi pe 1 Decembrie 2018, 11:47
  a
  La mulți ani, România.
  La mulți ani cu executare, Liviu Dragnea.
 • #1
  1/2 oltean,1/2ardelean pe 1 Decembrie 2018, 10:06
  LA MULTI ANI ROMANIA !
  Urare sincera de LA MULTI ANI tuturor romanilor onesti,muncitori,bine pregatiti,sinceri,cu o gandire sanatoasa si cu iubire fata de semenii lor!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.