Mii de oameni prezenti la funerariile echipei Steaua

19 Aprilie 2010, 20:27 | 1155 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

Inmormantare steaua

Putin peste 12 de mii de oameni si-au gasit aseara timp sa infrunte gerul, radiatile cu neutroni si cenusa vulcanica pentru a aduce un ultim omagiu echipei Steaua Bucuresti, decedata in mod tragic in urma unei intalniri surprinzatoare de 90 de minute cu realitatea.

Potrivit anchetatorilor realitatea ar fi lovit Steaua cu un obiect contondent de nu mai putin de 5 ori provocandu-i acesteia contuzii multiple, gauri in aparare si hemoragie la clasament lucru ce a contribuit decisiv la pierderea cunostiintei si o moarte lenta si dureroasa, urmarita in direct la televizor de sute de mii de martori oculari.

Desi afirma ca nu au gasit inca cutiile negre ale epavei, politistii spun ca intr-un lan din apropierea locului crimei un cioban a descoperit cel putin trei morti in papusoi care raspund la numele de Nicolita, Emeghara si Ovidiu Petre.

"Suntem extrem de socati de ceea ce s-a intamplat," crede unul dintre participantii la procesiune."Sa fim totusi seriosi  insa, cu totii ne asteptam la asta, la cat de flusturatica era Steaua in ultima vreme si cat de usor se urca in masina cu orice necunoscut. Nu mai era Steaua de acum cativa ani. Era lenesa, grasa si se apucase de droguri etnobotanice. Tot ce pot spune este ca ne bucuram sincer ca agresorii nu au si violat-o pentru ca asa putem sa folosim un sicriu deschis."

Extrem de indurerat, tatal victimei, Mihai Stoichita spune ca aceasta tragedie ar trebui sa ne faca pe toti sa ne gandim daca nu ar trebui sa ne retragem copii de pe teren atunci cand inca mai avem ocazia, adica dupa primele 45 de minute de reculegere pentru Michael Jackson, Presedintele Poloniei, pasagerii de pe Titanic si Gelu, Glad si Menumorut. "Si acum regret ca nu am scos-o de pe teren atunci cand am avut ocazia. Ca am lasat-o sa se inhaiteze cu interlopii aia. Acum totul ar fi fost bine si am fi ramas doar cu rusinea notei neachitate de la masa verde. Ma consider singurul vinovat."

Acuzat ca o siluia pe Steaua de peste 10 ani, bunicul fetei, Gigi Becali a refuzat sa comenteze siuatia.

times.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.