Oltchim - Gyor 24-20/ Minunea de la Valcea

18 Aprilie 2010, 22:53 | 959 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Oltchim rescrie istoria handalului de club din Romania calificandu-se in finala Ligii Campionilor dupa o victorie superba, scor 24-20, in fata lui Gyor Audi ETO (finalista din sezonul trecut). Elevele lui Radu Voina s-au autodepasit impotriva unguroaicelor, spiritul de sacrificiu si concentrarea maxima fiind armele valcencelor impotriva lui Gorbicz, Amorim si compania.

 Dupa 25-25 in disputa tur, Oltchim era, cel putin dupa calculul hartiei, favorita la calificare. Partida de la Valcea avea sa fie una echilibrata in prima repriza, la pauza valcencele conducand cu 11-10. S-a marcat putin pentru o semifinala de Liga Campionilor, cele doua aparari reusind sa fie la inaltime.

 Echilibrul din teren s-a rupt in primele minute din a doua repriza, atunci cand Shymkute (2), Neagu (2) si Manea (2) duc scorul la 18-13.

 Finalul avea sa gaseasca o echipa a Gyorului de nerecunoscut, Gorbicz, Amorim si compania fiind luate prin surprindere de Ada Nechita (extrema Oltchimului a punctat de cinci ori).

 A fost 24-20 pentru Oltchim, iar echipa lui Radu Voina se califica, in premiera, in finala Ligii Campionilor (nicio alta echipa din Romania nu a reusit o asemenea performanta).

In ultimul act, Oltchim va da piept cu Viborg (Danemarca - campioana en-titre) in zilele de 8-9 mai (turul) si 15-16 mai (returul).


Vezi aici desfasurarea partidei Oltchim - Gyor 24-20:

Minutul 60/ Oltchim - Gyor 24-20 = Final FERICIT

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.