Rezultate din divizia D si categoriile Onoare si Promotie

28 Martie 2010, 22:36 | 3.139 | 0
Car Universal

Divizia D

Talpa-Poroschia 3-0

Silistea-Petrolul Videle 1-5

Orbeasca -Mosteni 4-1

Sporting Rosiori-Saelele1-0

Peretu-Spatarei 1-0

Buzescu-Turris 2-1

Tiganesti-Olteni 3-2

Crevenicu-Zimnicea 2-1

ONOARE

Gratia -Frasinet 5-10!!!

Maldaeni-Vartoape 2-2

Izvoarele-Frumoasa 1-1

Branceni-Nanov 2-4

Salcia -Traian 3-2

Plosca-Lita 2-1

Cosmesti-Butesti 2-0

Beuca-Troianul 8-1

Cetatea-CSS.Alexandria 3-2

PROMOTIE

Islaz-Lunca 1-2

Uda Clocociv-Segarcea Vale 4-0

Ciuperceni-Plopii Slavitesti 1-3

Calmatuiu-Radoiesti 4-3

Meciul dintre echipele Buzescu si Turris a fost decis de doua penalty-uri discutabile,dar asta e .Echipa din Turnu-Măgurele este cam des dezavantajata in deplasare de arbitri,domnul Nitu,presedintele Asociatiei judetene de arbitri ,desi este din Turnu-Măgurele ,nu ia masurile care se impun in astfel de situatie.Domnule Nitu,suspendati drastic arbitrii care gresesc,echipa Turris nu doreste favoruri ci doar arbitraje impartiale.

Un rezultat surprinzator si uluitor in acelasi timp,este cel de la Gratia,unde echipa locala a fost invinsa de Frasinet cu 10-5.Am inteles ca au avut loc si incidente,brigada de arbitri avand probleme cu spectatorii si oficialii locali.

 

 

 

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.