Smart Forum - Cât este şpaga pentru un concediu medical?

24 Iulie 2015, 00:22 | 14840 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Concediu medical.

Cine doreste cateva zile libere poate merge la un medic pentru un concediu medical. Contra unei sume de bani, 50 - 100 de lei saptamana, doctorul iti da medical sa iti faci treaba. Bineinteles, excludem cazurile de bunacuviinta, cand medicalul este dat corect. Noi am aflat despre acest tarif. Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra despre acest subiect.

Citeste si: Smart Forum - Valeria Gherghe, inspectoarea generala a ISJ Teleorman, trebuie sa demisioneze pentru rezultatele dezastruoase de la Evaluarea Nationala?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
nae pe 24 Iulie 2015, 23:24
#5
Schiopule!
Schiopule nu te mai saturi de citi bani ai bagat in buzunar de-a lungul timpului fara sa meriti?Cit te mai rabda Dumnezeu ?Tu nu esti doctor,esti un borfas,potolestete ca te trezesti cu zabrelele intr-o buna zi,sa nu zici ca nu ti ai dat seama de ce faci
dan pe 24 Iulie 2015, 18:03
#4
Alo Politia!
Aceste hahalere(Schiopu si Dumitru) au depasit limitele bunului simt,sint maniaci dupa bani.Daca te duci mort de bolnav la Schiopu iti cere bani daca iti da concediu medical.O BRUTA.Ce face politia,de ce nu se sesizeaza din oficiu?
R.D. pe 24 Iulie 2015, 17:02
#3
corect
Dacă ar fi numai asta......Pentru cei care vor să-şi ia concediu medical,50 de lei,nu este o sumă exagerată.

Deşi,ţin să menţionez că,sunt împotriva acestor practici. Mai grav este atunci când omul merge cu probleme de sănătate la doctor,iar nemernicul,nu se uită la el,până acesta nu scoate şpaga din buzunar. Este arhicunoscut faptul că,dacă-l găseşti pe Dumitru de gardă,poţi să şi mori, dacă n-ai scos banii,nu te bagă-n seamă. Toată lumea cunoaşte acest aspect,începând de la directorul spitalului,până la ultima asistentă. Să nu spună cineva că nu este aşa ........ Mama lui de adventist nenorocit !
ion pe 24 Iulie 2015, 13:01
#2
Adevarat
Dupa articolul asta o sa cresca tarifele! LOL
Popescu pe 24 Iulie 2015, 11:47
#1
Adevarat
In Turnu sunt cunoscute aceste practici ale doctorilor. Schiopu, Dumitru, ginecologul sunt doar cateva nume care iti cer de la obraz.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.