Smart Forum - Valeria Gherghe, inspectoarea generala a ISJ Teleorman, trebuie sa demisioneze pentru rezultatele dezastruoase de la Evaluarea Nationala?

30 Iunie 2015, 12:56 | 6.188 | 3
Car Universal
Valeria Gherghe.

Evaluarea Nationala - Rata de promovare s-a îmbunătăţit în toate judeţele, cu o singură excepţie: Teleorman (67%, în 2015, faţă de 70%, în 2014).

Ce trebuie sa faca Valeria Gherghe?

3 comentarii Comentează

 • #3
  profesor pe 7 Iulie 2015, 17:18
  slaba implicare
  Parintii au luat cunostinta de rezultatele copiilor lor la simulare. Profesorii au facut pregatire cu elevii la scoala. Nu vad de ce se arunca vina pe Inspectorat? In fiecare scoala exita program de pregatire cu elevii.
 • #2
  profesor pe 1 Iulie 2015, 13:46
  nevinovata
  Pacat ca isj-ul este condus de o incompetenta care,amintiti-va de vizita ministrului distins in judet urmata de examenul distinsei Gherghe Valeria care de cand a venit la sefie praful s-a ales de invatamantul Teleormanean.Noroc cu profesorii care isi fac meseria ca altfel vedeati note la Capacitate.Bine ar fi ca sa isi de-a demisia,dar asemenea oameni nu au constiinta,tipic PSD.
 • #1
  parinte pe 1 Iulie 2015, 06:21
  pacat
  Pacat de aceste rezultate in conditiile cand ISJ Teleorman se implica in pregatirea profesiona a elevilor.
  Doamna valeria Gherghe nu este vinovata cu nimic.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.