Poliţia Turnu Măgurele, mai apropiată de infractori sau de cetăţeni?

26 Ianuarie 2015, 00:00 | 6266 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

În aceasta săptămână propunem o dezbatere despre activitatea Poliţiei Turnu Măgurele. Furturile din oraş, în special în cartierul Măgurele, au devenit ceva regulat, infractori la volan, câţi vrei, prietenii cu infractori, ceva obişnuit. Politistii si interlopii sunt imbratisati, insa nu stim daca este o lupta cu infractorii sau o imbratisare din dragoste. Toate acestea, şi multe altele, le propunem spre discuţie. Credem că sunt unii dintre dumneavoastră care au avut tangenţe cu activitatea Poliţiei turnene şi puteţi aduce argumente pro sau contra activităţii poliţiştilor turneni. Sperăm să fie o dezabatere cu argumente, ne-am săturat de generalităţi.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Diamant nefinisat pe 13 Martie 2015, 11:44
#3
Ideea e cam asa !!!


Nu avem nimic cu ei, pot ei trai linistiti pana la adanci batraneti.



Sa nu se inteleaga gresit, sa traiasca dar la puscarie, ca nu or sa moara daca ajung in puscarii.

X pe 27 Ianuarie 2015, 16:23
#2
politia
Le este teama de cioroi, nu vor sa-si creeze probleme, nu-si dau de loc interesul ne-fiind controlati coprespunzator de sefi lor ierarhici ...vorba aia ...TIMPUL TRECE LEAFA MERGE ...decit sa se ia in pene cu cioroii nu mai bine sa se uite dupa fete frumoase sau dupa interese personale? ...si sa tina AMR-ul pina cind vine ziua de leafa? ...D-LE COMANDANT DACA NU ESTI IN MASURA SA CONDUCI SPRE LINISTEA NOASTRA PLATITORII DE IMPOZITE ...LASA LOCUL ALTUIA ...
GHINIONISTUL ROMÂN pe 26 Ianuarie 2015, 16:33
#1
FELICITĂRI POLIȚIEI DIN TURNU!
Orice cetățean al orașului știe că dacă te duci cu o sesizare că te-au furat din c*rte de diverse bunuri, inițial poliția vrea să prindă hoții și sigur îi prinde dacă din greșeală sunt români. Dacă sunt rromi...ți se v-a spune ție ca păgubaș:,,TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ ȘI EI ȚIGANII” și rămâi jefuit și mulțumit că nu te-au și ucis rromii! Credem că poliția Turnu e membră de onoare în PARTIDA RROMILOR!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.