Semafoarele - fluidizează sau mai mult încurcă circulaţia rutieră din Turnu-Măgurele?

3 Ianuarie 2015, 00:09 | 5.671 | 7
Intersectie semaforizata la Turnu-Magurele.
Car Universal

Înfiinţarea a două intersecţii semaforizate pe strada Praporgescu a împărţit oraşul între cei care nu văd cu ochi buni şi cei care spun că semafoarele sunt necesare. Primăria a luat această decizie alături de alte hotărâri destul de controversate. Asupra câtorva modificări de prioritate, sensuri unice ciudate dar şi altele, am reuşit să impunem Primăriei punctul de vedere al turnenilor care pur şi simplu nu observau shimbarea în bine. Fără prea mare introducere, propunem spre dezbatere subiectul intersecţiilor semaforizate, fiindcă toţi turnenii ştiu la ce ne referim. Va rugăm să vă exprimaţi  punctul de vedere pe această temă.

7 comentarii Comentează

 • #7
  Ilie Nistor. pe 18 August 2015, 06:12
  Ramai perplex!.
  Oameni buni, cum puteti afirma ca semafoarele nu sunt bune si decat inc*rca circulatia?!. Cum puteti spune ca traficul este redus in oras, cand toti mafiotii cu masini cu acte de Bulgaria circula ca turbatii si daca te pune dracul sa traversezi pe...trecerea de pietoni dau peste tine!?.Din contra, SUNT NECESARE MAI MULTE, IN PRIMUL RAND LA INTERSCTIA DE LA VICTOR( M. BRAVU-PRAPORGESCU). BANII SE POT STRANGE NUMAI DIN AMENZI DE LA SOFERII CARE HABAR NU AU SA CONDUCA. DAR, INTR-UN CATUN IN CARE MAJORITATE A CETATENILOR NU VOR SA RESPECTE LEGEA, ESTE GREU DE INSTAURAT ORDINEA!.
 • #6
  Florin pe 26 Iunie 2015, 10:51
  Ne legam la cap fara sa ne doara..
  Semafoarele-s degeaba, la ele stau si pietonii si soferii care dupa ce scapa de ele nu mai acorda prioritate la trecerea de care se vorbeste mai sus, ca sa nu ne mai uitam la combustibilul consumat aiurea din cauza lor.. treapta 1, treapta 2, ca mai incolo este trecerea de pietoni sus amintita la care se mai acorda prioritate in functie de buzunarul sau cat de plin este rezervorul omului de rand din acest oras.. Capete de edili patrate!!
 • #5
  Gigi pe 4 Ianuarie 2015, 20:59
  o parere
  Cand s-a hotarat introducerea sensurilor unice s-a plecat de la situatia de pe 1 MAI...
  Adevarul ca nu s-s rezolvat nimic, ba chiar au inc*rcat lucrurile cu acestev sensuri unice
  pe mine chiar ma deranjeaja enorm
  In privinta semafoarelor consider ca nu au nici o eficienta
 • #4
  Popescu pe 4 Ianuarie 2015, 12:29
  Semafoarele sunt o piedica.
  Semafoarele nu sunt necesare pentru ca traficul rutier este foarte mic. De foarte multe ori opresti la semafor degeaba pentru ca de pe strada cu verde nu circula nimic. Pentru pietoni sunt treceri si indicatoare iar daca nu se respecta este vina Politiei ca nu isi face datoria. Masinile sunt parcate chiar in intersectii iar Politia viseaza.
 • #3
  jiji pe 4 Ianuarie 2015, 12:20
  elena are dreptate
  sunt bune,trebuie sa stea o perioada politia acolo si se vor umple de amenzi,uni soferidaca au verde la semafor si vireaza stanga sau dreapta nu stiu ca pietonii au verde,trec peste ei chiar le adreseaza injurii.
 • #2
  elena pe 3 Ianuarie 2015, 13:37
  sunt bune
  Problema cea mai mare a pietonilor,este ca la trecerea de pietoni din dreptul policlinicii,80% dintre soferi nu acorda prioritate.Acolo ar trebui politia sa fie mai vigilenta.
 • #1
  e pe 3 Ianuarie 2015, 09:24
  f
  sunt foarte bune

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.