Traiul bun din aceasta zona impinge tinerii spre incalcarea legii - SMART FORUM.

30 Noiembrie 2018, 21:25 | 30.616 | 3
Mascati.
Car Universal

Viata foarte grea din aceasta zona este vinovata pentru infractionalitatea crescuta din randul tinerilor. Multi vor spune ca altele sunt cauzele, insa ne referim la problema principala. Saracia este un cancer al societatii. Hackeri, proxenetism, prostitutie, talharii, furturi, etc, majoritatea prospera unde traiul este greu. Bineinteles, nimic nu scuza faptele rele si nimeni nu este absolvit de raspunderea in fata legii( GIO Dragnea spera sa scape). 

3 comentarii Comentează

 • #3
  XRumerTest pe 22 Iulie 2019, 22:42
  Test, just a test
  Hello. And Bye.
 • #2
  EnriqueFrunc pe 19 Iunie 2019, 23:19
  unethost無限空間虛擬主機
  unethost無限空間虛擬主機 http://blog.unethost.com/
 • #1
  Cornel I. pe 2 Decembrie 2018, 10:40
  Totul a fost și este premeditat
  Toate aceste nenorociri se intâmplă numai cu sprijinul si complicitatea instituțiilor statului.Tot ce se se vede astazi este rezultatul nepăsării lor,a neimplicarii si a lacomiei celor aflati la conducerea unor comunități si a țării.Și-au dorit sărăcirea acestei zone,și asta au făcut.Din 1996 sunt aceiași oameni cu aceleași năravuri și aceleași obiceiuri.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.