Rosiorii de Vede: Curvulitele din invatamant - Sex cu primarul si cu inspectorii scolari - Smart Forum.

1 Octombrie 2018, 05:11 | 10.831 | 4
Invatamant.
Car Universal

Ne scriu cititorii

Locul de munca al curvulitelor psd nu este in invatamant

Cu pietre ar trebui alungate si de la Zaharia Stancu si de la Tehnologic si de la M. EMINESCU. ASA SE OBTIN POSTURILE IN SCOLI FACAND SEX CU PRIMARUL SI CU INSPECTORII SCOLARI . HUO !!!!

4 comentarii Comentează

 • #4
  Alexandru Gheorghe pe 27 Decembrie 2018, 02:33
  Eu scriu
  Sunt un DOBITOC, scriu comentarii, Sorin IONESCU este obsesia si idolul meu, are bani, este super destept, o foote pe Maria ARCEA, femeia mea!!
 • #3
  I pe 4 Octombrie 2018, 18:53
  Taxe si Impozite
  Vrem in mod transparent sa stim cat plateste DELICVENTUL Alexandru GHEORGHE, pentru folosirea stadionului municipal din Rosiori de Vede, cat are incasari, impozit pe profit si restul datelor financiare. Este spatiul licitat? Goazarul, a participat la o licitatie???Bate copii handicapatiti?De ce nu este in puscarie????Atetie DNA, la treaba!
 • #2
  Sandu pe 1 Octombrie 2018, 09:58
  Sandu pentru prof. Sorin Ionescu
  Ionescule, iar dai in gât ????
  Curvă penală care ești !!!
 • #1
  R&V pe 1 Octombrie 2018, 08:33
  Meserie veche,naravuri noi
  Nici Turnu Magurele nu duce lipsa de asemenea parasute si obsedati sexual.Exemple avem la David Praporgescu,dar si la alte scoli si licee.Sexul este prezent in Turnu Magurele,atat la nivel profesoral cat si la cel al elevilor.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.