Smart Forum - Trebuie deschis dosar in cazul copilasului care a cazut pe geam la Scoala Gimnaziala nr.4?

3 Octombrie 2016, 06:45 | 8.302 | 7
Car Universal
Trebuie deschis dosar in cazul copilasului care a cazut pe geam la Scoala Gimnaziala nr.4?

Noi zicem ca oamenii legii trebuie sa isi faca datoria si sa cerceteze cazul pentru a deschide un dosar. Autoritatile locale incearca sa musamalizeze tot ce s-a intamplat pentru ca foarte multi iresponsabili trebuie sa raspunda in fata legii. Daca baietelul a fost aruncat de cineva? Daca a fost ceva premeditat? Oamenii legii trebuie sa lamureasca ce s-a intamplat iar cei vinovati sa fie trasi la raspundere. Asteptam comentariile dumneavoastra pentru a dezbate acest caz. 

Citeste si: 

Demisia directorului si a invatatoarei Lorena Ioana de la Scoala Gimnaziala nr. 4.

7 comentarii Comentează

 • #7
  unu care a plecat din tara pe 5 Octombrie 2016, 21:26
  mancatorii de seminte
  toti vagabontii si toate c*rvele din catanga plus mancatorii de
  cacat isi dau ei cu parerea
  PS
  firati ai dreaq de puciosi
 • #6
  Elev al scolii gimnaziale nr. 4 pe 5 Octombrie 2016, 15:17
  x
  Nu mi se pare normal ce se intampla in aceasta scoala, educatoarea Lorena tipa in continuare la copii ca o descreierata, directorul nu prea sta in scoala, iar tot acolo se gaseste si un sofer pedofil!
 • #5
  Antonio pe 4 Octombrie 2016, 19:52
  Scoala 4
  Se fac smecherii mari si se evapoara banii din bugetul scolii, Popa Silimon capul mafiei, Omul aruncat de Cracea la scoala 4 si sustinut la conducere de PSD si primarul Cuclea.
 • #4
  Elvira pe 4 Octombrie 2016, 11:28
  Stie tot
  Preotul Silimon trebuie sa își dea Demisia, nu a reușit sa demonstreze ca este capabil sa Managerieze aceasta scola și a făcut o afacere personala din instituția de învățământ.
 • #3
  x pe 3 Octombrie 2016, 16:53
  x
  Exista dosar penal deschis. Totul depinde de parintii copilului !
 • #2
  Un cetatean(parinte al unui elev) pe 3 Octombrie 2016, 11:28
  ORGANELE STATULUI SA-SI FACA DATORIA
  Pina atunci,sint atitea probleme de interes general si pentru siguanta a cetateanului,mult mai importante decit acest eveniment nefericit.Dar daca se porneste o campanie de DEMISIE a Primarului Cuclea,ce parere aveti?Nu sint destule motive,nu sintem destul de saraciti si mintiti de 25 de ani?
 • #1
  Andrei pe 3 Octombrie 2016, 10:34
  catanga
  Tot ce se intampla in aceasta scoala nr 4 catatanga este dirijat indeaproape de Directorul Preot Silimon, el este persoana ce trebuie trasa la raspundere, el a aranjat ocuparea posturilor ba chiar unele au fost create cu dedicatie, Parchetul si proc*rorii sa verifice bine ce este acolo !

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.