"Smart Forum" - Ne scriu cititorii - Copiii profesorilor de la Colegiul National Unirea Turnu Magurele sunt tratati special?

16 Iunie 2016, 14:45 | 10774 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea Turnu Magurele.

Sunt in judetul asta o multime de mizerii ...pe care ne facem ca nu le observam. In Turnu Magurele liceele sunt politizate pana in dinti...si ceea ce e mai trist ..intrebati cativa elevi care chiar conteaza in liceele astea sa va spuna cam cum sunt tratati copiii profesorilor...la Unirea multa lumea mi-a spus ca daca ai parintii profesori in liceu deja ai viata aranjata.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Magda BIOLOAGA-sa va duca targa pe 22 Iunie 2016, 09:46
#10
Alinutza directoreasa...
La liceul reprezentati din Rosiori de Vede, o biata fufa, semi-analfabeta, Alinutza-Kretinutza este mare directoreasa-face ore ciu-ciu, ia sphaga la spate manutze, una este ISTORICA ALINUTZA!!!
Marian pe 18 Iunie 2016, 16:13
#9
pentru nr. 8
Asta ai înţeles tu,prostovane,din postarea referitoare la depolitizarea învăţământului ? E clar că nu te duce mintea. Ideea era că,directorii instituţiilor de învăţământ sunt puşi pe criterii politice,fără a fi susţinut vreun examen. În ceea ce-l priveşte pe Răzvan Vasile,ştie toată lumea cum a fost plantat de tăticul lui în funcţia de director,la fel şi modul cum a fost titularizat.După cum te exprimi,sigur eşti vreun PSD-ist notoriu,obişnuit să sugă lapte roşu.Culmea ar fi,să-i aduci osanale şi lui Mitroi,director la Liceul Proştilor. Pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor de la David Praporgescu,Mitroi ar fi meritat,calificativul "nesatisfăcător". Dar,fiind consilier PSD,el este răsplătit chiar şi cu gradaţie de merit. Care merit ? Numai el şi gaşca politică instalată de Dragnea la Inspectoratul Şcolar,ştiu.
. pe 18 Iunie 2016, 10:06
#8
.
Ati pierdut si de data asta alegerile.Sunteti suparati. Nu e asa ca nu ii suportati pe Mitroi si pe Vasile? Ei au castigat. Eu am invatat la Unirea si acolo se face carte, iar Vasile chiar este un director bun chiar daca voua nu va convine.
danut c. pe 17 Iunie 2016, 23:45
#7
lume proastă....
Nu cred că competența este criteriul prin care cei doi consilieri locali pesede sunt și directori de liceu. E vorba de Mitroi și de Răzvan Vasile. Mai degrabă aroganța, tupeul, mojicia. Ei se comportă ca pe propria lor feudă iar ceilalți, elevi și profesori sunt tratați ca niște sclavi. Vina o poartă în primul rând conducerea inspectoratului școlar dar și ceilalți, de la profesori, parinți și elevi, care se complac în această stare de ani de zile. Vreți schimbare? Începeți chiar cu voi, nu aștweptați la alții!
Marian pe 17 Iunie 2016, 17:27
#6
depolitizarea învăţământului
Atâta timp cât această nenorocită de politică şi-a înfipt adânc rădăcinile în învăţământ,un lucru este clar : calitate în actul educaţional nu va exista. Atâta timp cât directorii de şcoli, vezi cazurile Mitroi şi Vasile deţin funcţii politice de consilieri locali,de ce mai vorbim despre depolitizarea învăţământului ? Atâta timp cât toate numirile pe funcţiile de inspectori şcolari şi directori de unităţi de învăţământ sunt făcute politic,ce să le mai cerem copiilor ? Am fost şi eu elev,cu mulţi ani în urmă,dar profesorii impuneau respect.Astăzi,când îl auzi pe Răzvan Vasile cum înjură,te întrebi dacă mai merită să te uiţi la el.Şi cu toate astea,este consilier local PSD,director de liceu,fără a fi susţinut vreun examen.Singurul lui merit,este că e fiul tatălui său,care i-a lăsat moştenire acest liceu,ca şi când ar aparţine familiei Vasile.
Popicu pe 17 Iunie 2016, 09:11
#5
Obiceiurile astea sunt din,,trecut,,
S-au perpetuat și s-au menținut atata timp cat la conducerea liceelor au fost si sunt în continuare relicve ale trecutului.Se știe și se vede,învățămantul e la pămant,majoritatea profesorilor nu mai au chef de școală.Mai nou,politica este preocuparea multora dintre cadrele didactice.
ilie de la scularie pe 17 Iunie 2016, 09:09
#4
@eu
Cateodata cel care redacteaza articolele ar trebui sa-si bea cafeaua de dimineata.... Cum poti scrie ineptiilea astea?
Amarastean pe 16 Iunie 2016, 19:05
#3
Prostii
Ati mai mancat cacatul asta acum ceva timp. Vedeti voi mai bine de prostii vostri si de c*rvele voastre care fac bot la ti**ni.
Vlad pe 16 Iunie 2016, 18:14
#2
nu e adevarat
Eu am avut colegi copii de profesori, iar ceea ce spuneti nu este intrutotul adevarat.

Copiii de profesori, in general, se pregatesc mai bine si pentru ca nu vor sa isi faca parintii de ras, iar de aceea au rezultate mai bune. Nu isi permit sa chiuleasca sau sa nu se pregateasca, asa cum fac restul elevilor.

Au fost atatea cazuri de copii de profesori care nu au fost OK. Poate ca exista o simpatie aratata acestora de catre profesori, dar va garantez ca dispare daca elevul nu este serios.
eu pe 16 Iunie 2016, 17:34
#1
sunteți tâmpiți!?
Sunteți tâmpiți sau doar va prefaceți? Cum te ajuta faptul ca ai părinți profesori dacă tu ești bâta și nu înveți nimic? Dau părinții examenele în locul tău? Se duc ei la facultate? Faptul ca Unirea e un liceu bun unde se învață carte va deranjează? Avem și pt tâmpiți destule...Ați cam luat-o prin crâng cu articolele din ultimul timp!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.