Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

2313 comentarii Comentează

 • #2313
  Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 02:05
  Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
  Dle Tache, ciorile croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături, de la Maricica.PS. Prea multe așteptăm de la primar. Bine le-a zis i. iLiCi-escu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
 • #2312
  Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 01:45
  Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
  Dle Tache, vă deranjează ciorile care croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu, porumb și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături căpătâi de la Maricica.PS. Prea multe așteptări de la primar. Bine le-a zis Tudor Vladimirescu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
 • #2311
  marian pe 8 Iulie 2020, 22:29
  respect doamna" profesor".
  Imi petrec putinul timp de odihna in parcul central.
  Aseara si asta seara am asistat fara voie la atitudinea dusmanoasa,lipsita de respect fata de copii, bunici, parinti,
  a unei doamne ce se lauda a fi profesor.Si-a adus in ajutor si sotul,cu studii dupa cum afirma.Ambii cu debit verbal nedemn pentru un "profesor" si in prezenta copiilor speriati de atitudinea lor,adresa amenintari bunicilor pentru indrazneala nepotilor de a-i deranja odrasla.Daca aici,in prezenta atator persoane,ai asemenea comportament,ce sa-mi inchipui cand sunteti numai cu copii!Daca este adevarat ca sunteti profesor,mai potrivit ar fi sa va schimbati profesia.
  Educatia, educatia doamna profesor, de la care noi asteptam mai mult, nu se face cu oameni ca dumneavoastra,nu se face cu repulsie fata de copii altuia,se face cu atasament,intelegere,iubire fata de toti copii,chiar daca ei mai si gresesc.Am apreciat mult gestul bunicii fara studii,de a-i cere scuze distinsei doamne.
 • #2310
  Sorin pe 6 Iulie 2020, 17:13
  O societate bolnavă și coruptă
  Bai,autoritati locale,intrati in c*rand in campania electorala si veti veni cu minciunile si promisiunile binecunoscute,iar voi nu ati fost in stare sa strangeti nici macar cainii vagabonzi.De loc*ri de munca,de investitii majore si benefice cetatenilor orasului,ce sa mai spunem?
 • #2309
  Tache pe 5 Iulie 2020, 23:46
  Hotie
  Politi ce face la ora asta a adormit la rampa garii,nu.i deranjeaja manelele puse de ciorile din colt de la pasarela? Chiar nu.i aude nimeni acum in toiul noptii sau le este frica sa.i deranjeze?
 • #2308
  Haideți în natură să admirăm cucii... pe 3 Iulie 2020, 05:54
  exploatatori de sclavi,forță de muncă
  Cucul și Cuca se iubesc, fac 1 buc. Ou și-l abandonează în cuib străin al altor păsări...'conaționale'. Se înmulțesc, au progenituri, dar nu muncesc ci exploatează munca unei mame-surogat, care îi clocește oul, îl ocrotește și-l hrănește. Însă, într-o tristă zi îl vede că își ia zborul, că nu e puiul ei, că cineva a umblat cu... "cioara vopsita". Știm și noi, și toți scolarii, că multe idei, descoperiri, invenții și soluții inginerești sunt inspirate din natură --- omul observând, copiind și admirând opera Creatorului. Mă opresc eu din scris, meditez și smerit privind spre EL, zic : "'Mulțumescu-ți Doamne, că nu ai lăsat pe pământ acest instinct, apucătură, șmecherie sau ce'o mai fi asta și...vre'unui trib, etnii sau rase de oameni, robii tăi. Așa e, sau voi știți altceva.?! ( dar f13 și Maria doamna, știe?)
 • #2307
  0 problemă minoră față de celelalte? pe 2 Iulie 2020, 15:38
  Nemulțumiri ale cetățenilor?
  În urmă cu câțiva ani la o emisiune TV un invitat, om de cultură, a afirmat că românii vor ajunge minoritari în țara lor ; informația având-o de la un prieten al său din Institutul Național de Demografie. Româncele și femeile din etniile minoritare ( cu excepția rromă), nasc doar un copil sau deloc căci primează cariera lor și serviciul...munca.În plus, sunt plecate și vor pleca cu milioanele prin lumea largă, pentru a munci.... nu pentru a schimba scutece și legăna bebelușii. (( la "etnia problemă "e altfel?, voi ce știți?)). Și întreb : * Structura societății primează în fața creșterii sau descreșterii demografice? * Cazul Kosovo, în care sârbii ajunși minoritari au trebuit să plece din Vatra lor strămoșească, e un caz singular pe mapamond?!
 • #2306
  Cu stimă pentru cei ce gândesc și luptă pe 2 Iulie 2020, 00:43
  În 6 postări:10 iunie-01 iulie
  Nemulțumiri și corecte radiografii ale realității dîn urbea noastră. Doar la # 23o4, o veste BUNA cu ; "suntem într-o mare scădere demografică". NU e RĂU ! M-ă veți aproba după ce vă veți răspunde dvs. înșivă la întrebările : aportul substanțial la creșterea demografică... care etnie îl aduce înmulțindu-se mai mult.??? Unde se va ajunge, inevitabil în viitor.??? Întrebați în Măgurele sau în Capitală prin Ferentari și Rahova.Sau analizați cazul Kosovo, ; acolo în Vatra străveche a Serbiei s-au înmulțit, mai abitir, albanezii musulmani+ "etnia problemă" de acolo, aliata albanezilor contra sârbilor ajungi minoritari. Mai scandează sârbii azi : Kosovo pământ sârbesc.? Sper că ați înțeles ; nu-i bai cu creșterea mică/ lentă a natalității ci cu structura societății.
 • #2305
  Ilie de la scularie pe 1 Iulie 2020, 16:36
  Analfabetele promovate de pușcăriașul DRAGNEA
  Încă o analfabetă promovată de DRAGNEA, TATIANA SANDU, a devenit șomera după ce nu a mai fost votată pentru Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării, Ea urmează după alte analfabete promovate de DRAGNEA:Viorica Dăncila, Carmen Dan, Banu Dana etc.
 • #2304
  Votez la viitoarele alegeri pe 29 Iunie 2020, 10:20
  NU SE DOREȘTE UN ORAȘ CURAT ȘI PROSPER
  Nu existat dealungul timpului nicio intenție clară a vreunei investiții majore pentru Turnu Măgurele,din partea administrației locale condusă de către PSD de aproape 30 de ani.În schimb,s-au văzut cum banii publici au fost aruncați pe tot felul de proiecte din care nu a reieșit nimic bun,ci doar profituri în buzunarele celor ce au rostogolit politica dezastruoasă a PSD,bazată pe promisiuni deșarte,minciuni și tot felul de pomeni și posturi cu salarii exagerate și pensii nemeritate.Mizerie pe la containerele de gunoi,străzi și trotuare nemăturate,câini peste tot,întuneric pe majoritatea străzilor,construcții fără autorizații și sărăcia pe care o vedem la tot pasul.Suntem deja într-o mare scădere demografică,de conștientizare a prezentului,de educație și conștiință civică.Tot ce a proliferat în aceste ultime zeci de ani,a fost ceea ce vedem și constatăm azi.
 • #2303
  Florin pe 26 Iunie 2020, 08:52
  ”marian”nu s-a schimbat NIMIC
  Și azi,26 iunie,ieșirea din Piața Turnu Măgurele arată lafel.Nesimțirea autorităților continuă.Pentru ei,cetățenii nu contează,sunt sfidați,umiliți și furați în fiecare zi,cu o nesimțire pe care o vedem dintotdeauna.Suntem buni numai pentru vot,folosiți doar pentru plata impoziteleor și taxelor din care se fură fără limită.Organizarea și c*rățenia în piață lipsește dintotdeauna.Produsele sunt expuse pe jos,prin loc*rile pe unde merg cumparătorii,iar mulți vânzători NU au nicio legătură cu calitatea de producător.Hala arată ca o clădire dezafectată,gată să fie demolată,și în interior mizeria este tot ce se vede.Nu au fost în stare,în atâția ani de când conduc orașul,să amenajeze o parcare decentă,raportată la numărul de vânzători și cumpărători.Totul în jurul pieții arată groaznic,aglomerat,nerenovat și insalubru.
 • #2302
  marian pe 22 Iunie 2020, 16:08
  Iesire din" Piata Municipala".
  Intri cu masina in piata,prin str.Mihail Eminescu,iar cand trebuie sa iesi in str.G-ral Praporgescu,intampini o diferenta de aproximativ 25cm,suficienta sa rupi pragurile sau esapamentul.
  Astazi s-a creat un blocaj,nimeni nu avea c*rajul sa incerce,am stat aproape o ora,nu se putea intoarce,injuraturi si nervi cat cuprinde.Oare nu a vazut nimeni din Primarie,nu a urmarit nimeni aceste lucrari? Dezinteres si bataie de joc la adresa cetateanului.Nu ati trecut pe acolo domnule Primar?Ia, incercati cu Loganul.
 • #2301
  Niste cetateni cu contract pe 19 Iunie 2020, 09:37
  In urma postarii #2300,raspunde cineva?
  Dorim sa aflam si noi,cetatenii onesti,platitori de taxe si impozite,daca s-a sesizat cineva in urma implicarii Primariei Tr.Magurele in activitatea firmei de salubritate Polaris?Cu ce bani,si de ce au trimis acele scrisorele prin Posta Romana?Vor sa le para vorbele mai oficiale??Asa le-au ordonat Sefii Mafioti ai Firmei Polaris,firma care detine monopolul pe jud.Teleorman?Avem noi cetatenii dreptul sa ne alegem cu cine sa incheiem un contract,de orice utilitate si servicii?
 • #2300
  I UGSSH XȘ pe 12 Iunie 2020, 20:27
  Primăria Turnu Măgurele s-a asociat cu SC Polaris ?!
  Băi,nesimțiților,hoților,de când vă freacă grija pe voi,o instituție a statului,de datoriile,încasările și partea de logistică și strategie de afaceri a unei firme private?V-ați asociat cu o firmă condusă de niște mafioți(cel puțin așa a spus justiția).Din banii cui trimiteți scrisori de amenințare către cetățeni,cu privire la declararea numărului exact de membrii ai unei familii?E problema voastră,băăă,j**urilor?!Ați reușit să-i numărați pe toți cei care NU au încheiat contracte?Dar pe cei cu căruțe,cu mașini îmatriculate prin toată Europa,pe toți asistații social,pe cei ce nu-și mai stiu nici ei numărul membrilor din familie??Unii pe la case care aruncă una sau două pungi de gunoi,iar alții,cu același număr de oameni,aruncă cu sacii.La Hotel Turris ați numărat bine,dar la căminele lui Codrea,la Victor și prin alte loc*ri sunt cu facturile la zi,da?Ați transformat conducerile asociațiilor de locatari,în cuiburi de spionat și propaganda voastră împuțită.
 • #2299
  GetoDacii se incinerau!Sunt credincios pe 7 Iunie 2020, 20:47
  Pt. Ion și Vasile, cu respect!,o propunere
  Să rămână, Cimitirului Vesel de la Săpânța -- o atracție turistică internațională - și cimitirele presărate prin țară... cimitire tradiționale, c*rate, fără zorzoane și grătare cu manele... restul, desființate încet-încet.. create altele mult în afara localităților cu reguli noi, iar muritorii să fie convinși de pe acum că e mult mai salutară incinerarea..(poate fi gratuită, cheltuielile plătite de primării sau donatori mai înstăriți). V-or plânge doar preoții și Mult-Prea-Sfințiile-Lor care îl jupoaie pe om când se duce la Domnul.
 • #2298
  ??? pe 3 Iunie 2020, 13:33
  !!!!
  Primare tu n-auzi pisicile? Ce-l puțin atâta lucru fa și tu pentru locatarii din asociația ta.
 • #2297
  Vasile pe 2 Iunie 2020, 09:34
  Ioane,problema e alta,si e mult mai grava
  La cimitir exista un admnistrator si paznici,banuiesc.In afara de faptul ca lipsa de educatie se vede aproape peste tot,imaginea cimitirului privit din strada,pare ca a aparut un nou cartier ANL.Cum Doamne iarta-ma sa aprobi atatea constructii cu acoperisuri si termopane,unele racordate si cu energie electrica,cu banci si tot feleul de zorzoane,intr-un loc unde ar trebui sa fie doar liniste,c*ratenie si reculegere.Cine a aprobat toate astea?Sunt legale,respecta suprafata unor morminte decente sau am imprumutat obiceiurile si traditiile indiene?Am auzit si de petreceri cu muzica si gratare de o sfidare si ungrobianism,intinse pana in strada.Nesimtirea conducerii Primariei Turnu Magurele a intrecut orice masura si nu inteleg unde se doreste sa se ajunga cu astfel de obiceiuri.Nu ar strica sa se faca niste fotografii si sa fie vazute de lume-ntreaga cum,incet,incet se instaleaza anarhia dorita de impotentii PSD si conducatorii altor institutii subordonate politic.
 • #2296
  Ion pe 24 Mai 2020, 11:26
  Cocalari și nesimțiți in cimitir!
  Doar nesimțiții și cocalarii intră pe aleea cimitirului cu automobilul! De ce ai intra cu automobilul dacă nu ai 80 de ani sau nu ai vreo dizabilitate?! De nesimțit!
 • #2295
  Pentru cei care au mai rămas prin comuna Tr.Măgurele pe 11 Mai 2020, 08:31
  OPRIȚI HOȚIILE DIN PRIMĂRIE ȘI APASERV
  Timpul pentru carantina în care am stat cu toții,am îndurat și am suportat măsurile draconice și de neânțeles de multe ori,se apropie într-o oarecare măsură de final.Așteptăm cu mare interes și despre măsurile pe care conducătorii unor instituții de control ale statului le vor lua împotriva jafului de la SC ApaServ.Să nu îndrăzniți să spuneți și să credeți că se va pune batista pe țambal,pentru că cetățenii inteligenți și responsabili vor continua monitorizarea astivității acestei societăți,iar plâgerile vor apărea din ce în ce mai des,urmate de acțiuni în instanță,toate cu referire la calculul și mărirea total nejustificată a prețului metrului cub de apă.Toți cei care au contribuit la jaful făcut de către societatea de furnizare a apei menajere vor răspunde în fața legii.Avem cel mai mare preț al apei,în condițiile în care apa este adusă de la cea mai mică distanță față de consumatori.De prețul investiției de malul Dunării,de care s-a ales praful,ce să mai vorbim?Nici asta nu e HOȚIE?
 • #2294
  Înțeleptul rubricii pe 1 Mai 2020, 03:36
  * Nemulțumirile localnicilor *
  Decretează : TOLERANȚA este cel mai... ~ PENTRU-PROȘTI-CUVÂNT ~!!! ___Căci din cauza acestei mentalități și filozofii găunoase și primitive, omenirea a hrănit - cultivat - înmulțit... TOT CE-I RĂU, pe pământ. Te uiți în jurul tău, vezi și asculți, ; nimic nu îți place dar tolerezi.
 • #2293
  Se scanda:"iLicescu te iubim, pe 1 Mai 2020, 03:01
  Că ca tine nu găsim.!
  (Pt. P. F. cu stimă) / dar prostimea ciumată roșie a uitat, - memorie sc*rtă.! Cheița cu care sunt învârtiți psd-iștii. .. La Rahova e cheița.?, unii zic că acolo e.. fetița. NUȚY Udrea nu e parașută.! ; țara întreagă a văzut- o că s-a asvârlit din avion cu.. parapanta.N.B. și nu-i hoață ; că i s-a dat ( ăl mai balșoi minister, cu miliarde) deci nu a furat.( poate că a împărțit cu superiorii) Dacă cădea la Cotroceni aveam cea mai blondă președintă..din Sud-Estul Antarcticii. păcat că nu-i din Videle. Pleșcoiul e de vină. Dar ultima Dvs. frază, m-ă întristează : totul e efemer pe lumea asta, dar se întâmplă pe tot parc*rsul vieții noastre. _Cu : "tic,, tac, tic", vă referiți la momentul în care îl vom vedea pe agentul kgb, bolșevicul moscovit ilisescu, încătușat șiii.. colegizat / încelulat cu jupânul.?? Păi... apucăm noi?!
 • #2292
  P.F. pe 30 Aprilie 2020, 09:21
  Sub liniștea lui Iliescu au apărut hoții
  Nu numai Cuclea este părtaș la furturile și distrugerile ce au avut loc,ci și Mohanu și întreaga gașcă PSD de la nivel local,până la nivel central.Toți întorși cu cheița de către locatarul de la Rahova.Nu știu dacă e bine să reamintesc cuvintele parașutei și hoaței Nuți Udrea(tic tac,tic tac),dar noi incă mai avem răbdare ca justiția să facă ceva ordine,eventual,să se devoreze între ei,așa cum bine spunea tov.Maior.Și să nu uităm,totul este efemer pe lumea asta!
 • #2291
  asociatii pe 28 Aprilie 2020, 16:50
  pt Gigi
  Cuclea e partas la furtul conductei de termoficare.De acolo s- au cistigat bani frumosi. Va veni vremea cind Cuclea et comp vor da socoteala!
 • #2290
  Gigi pe 28 Aprilie 2020, 01:59
  @Asociatii
  Nu mai crede si tu toate barfele si zvonurile. Daca vorbesti din auzite ... din comuna Turnu Magurele ...
  Furaciune e ce fac astia acum pe multe milioane/miliarde de eur, asta afecteaza pe toti nu despre ce vorbiti voi. Hai sa fim seriosi. Te salut!
  PS suna trump la colonie si se livreaza 200 de ventilatoare. Asta dupa rachetele si avioanele din trimestrul 4 de anul trecut. Costa mult sapca de la sefi.
  Si cum spuneam, ziceti merci de toate investitiile care se fac la Turnu, se primeste cu mult mai mult fata de ce se contribuie.
 • #2289
  sfsdgsf pe 25 Aprilie 2020, 19:32
  ia zi Gigi
  Gigi, ia spune frate si la romanii astia, cum pilotai tu avionu'!
  Mai ai brevetul de pilot?
 • #2288
  asociatii pe 25 Aprilie 2020, 08:05
  pt Gigi
  Nici eu nu stiu Gigi! Dar mi se pare o hotie fara margini a celor care conduc orasul! Te salut!
 • #2287
  Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:47
  Fasole
  V-alearga fasolea prin frigider si aveti pretentii de Las Vegas. Mars la sparanghel la sefi.
 • #2286
  Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:45
  Pt. Mitica
  Cat platesti impozite pe an milionarule? Pretentiosule? Turneanule? 100 lei? Bine ca ai pretentii.
 • #2285
  Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:41
  La munca
  @ Asociatii, habar n-am, spune-mi tu
  @Mitica, cat platesti pe an impozite zmeule?
  @Da, pune mana si nu mai astepta pomana
  Sparanghel ... schnell
 • #2284
  Da pe 23 Aprilie 2020, 00:28
  Buruienile cat casa
  Primăria Turnu Măgurele.........
  Mai tundeti iarba din împrejurimile policlinicii!?
  Au un metru ! Ce asteptati....sa se faca de doi?
 • #2283
  Mitica pe 21 Aprilie 2020, 19:01
  Inca o parere,se poate?
  Eu propun sa nu mai platim nicio suma de bani care sa intre in bugetul Primariei Turnu Magurele.Ma refer aici,la impozitele si taxele locale,la plata pentru garaje sau alte plati.Sa vedem apoi si sursa din care isi umfla salariile alea babane.Vor opri apa?Mă îndoiesc,nicio sansa.In felul asta,vom avea si mai multe motive sa-i taxam asa cum merita.Doresc sa ni se spuna si noua,contribuabililor,care este factura la suporturile alea din scarile bloc*rilor,cu mizeria aia de mesaj electoral,plus stropitul ala pe trotuare,cu nu stiu ce apa.Voua nu va este rusine,teama,nu dati socoteala nimanui?Din acest motiv consideram ca este imperios necesara greva fiscala.Nu e nicidecum o instigare sau un indemn la neplata unor indatoriri fata de primarie,dar indatoririle si obligatiile lor pentru comunicare si aflrea modului in care se cheltuie banul public,cum este considerata,o normalitate,e firesc,e legal?Comunitatea exista numai pentru a avea niste stapani care fac ce vor ei?Vom mai vedea.
 • #2282
  Voi sunteti solidari doar cu hotii pe 21 Aprilie 2020, 14:59
  APEL CATRE CONDUCEREA PRIMARIEI SI APASERV
  Bai nenorocitilor,hotilor,ma adresez asa pentru ca ni s-a terminat si noua rabdarea,bunul simt si vorba frumoasa pentru niste hoti ordinari.Pana cand ne mai furati,si va bateti joc de o pop**atie saracita si umilita?VOM VENI PESTE VOI SA NE ARATATI CUM CALCULATI metru cub DE APA SI CUM IMPARTITI PIERDERILE.Pana cand sa mai suportam sa fim furati si prostiti prin ceea ce scrieti voi in facturile alea?Va promitem ca vom lansa o petitie prin care vom informa toti cetatenii despre modul ilegal prin care furati oamenii.Puneti la treaba unele persoane,platite gras,sa verifice toate contractele cu APASERV,si consumul raportat.De ce dracu mai avem apometre in case?Ce usor este sa imparti pagubele la fraieri,in loc sa faceti treaba profesinist si sa fiti corecti cu cetatenii.Aia mai inchisi la culoare unde platesc si cat,cine le suporta consumurile?Apropo,pe la Hotel Turris,stadion,cat e factura?Sau daca pretul hotelului e cat al unui apartament,si factura e pe masura?Sa termina ea carantina.
 • #2281
  asociatii pe 16 Aprilie 2020, 07:53
  pt Gigi
  Unde sunt banii de pe conducta de termoficare? Nu mi-ai raspuns! Si daca sunt cam citi sunt? Conducta era lunga si chiar daca o putem masura ca stim traseul ei !
 • #2280
  Gigi pe 15 Aprilie 2020, 00:44
  Pt. Asociatii
  Sa te surprind, nu sunt platit de niciun partid. Tu esti platit nu? De aia ma intrebi? Cat iti da?
 • #2279
  asociatii pe 14 Aprilie 2020, 09:08
  pt Gigi
  Cuclea nu stie de conducta?Pai era mica avea vreo 18 km! Daca el nu stie poate am luat-o eu cu tine ca la cat de prost e Cuclea te astepti la orice.
 • #2278
  asociatii pe 14 Aprilie 2020, 08:51
  pt Gigi
  Te plateste bine Cuclea? Tu esti indoctrinat rau si creezi diversiune!
 • #2277
  Gigi pe 14 Aprilie 2020, 02:04
  Carantina
  Vad ca nu face nimeni scandal ca s-au intors toate ciorile si c*rvele care nu au platit nici un leu la buget si stau la hotel cu papica platita de statul roman. Nu va mai fura banii? nu sunteti scandalizati? Aaa ... n-aveti tupeu sa comentati pentru ca va rup aia picioarele. Sclavilor.
 • #2276
  Gigi pe 14 Aprilie 2020, 01:52
  Pt. Asociatii
  Pai nu se face nimic in oras? Nu e bine nimic nu?
  Cand n-ai argumente arunci cacat. Cat de prost sa fii sa crezi ca primarul a luat teava de termoficare. Realizezi ce spui?
  La cat produce orasul ... orice leu investit e pomana de la buget. Inainte de a cere vezi si ce produci ... o tara ca afara nu se poate cand contribui cu 2 lei. Fuga la sparanghel.
 • #2275
  Gigi pe 14 Aprilie 2020, 01:41
  Pt. Ilie de la scularie
  Da si tu o cautare pe google “inteligentule”.
  La cautare ai sa vezi ca la Turnu sunt atrasi cei mai multi bani europeni din tot judetul.
  Eu sunt mai prost, nu inteligent ca tine.
 • #2274
  Ilie de la scularie pe 13 Aprilie 2020, 09:14
  Gigi spălatul pe creier
  Măi Gigele, prostanacule, acest primar incompetent nu a accesat niciun euro din fonduri europene. Toate străzile care s-au asfaltat s-au făcut pe bani primiți de la guvern prin programul PNDL inventat de DRAGNEA pentru a drena banii publici către firmele de casă ale PSD. Inclusiv stadionul este construit pe acești bani.Nu mai fă pe răspândacul că ești prost făcut grămadă.
 • #2273
  asociatii pe 12 Aprilie 2020, 10:59
  pt Gigi
  Esti lingaul lu Cuclea! Unde sunt banii de pe teava de termoficare? Ce face in oras? Ce se lucreaza ca a distrus tot! Se lucreaza pe comisioane?
 • #2272
  Gigi pe 12 Aprilie 2020, 01:31
  Asociatii
  Pai esti chior? Nu vezi ca se lucreaza in oras. S-au atras si fonduri europene ...
 • #2271
  Obișnuita bătaie de joc la adresa cetățeanului onest pe 11 Aprilie 2020, 19:59
  POLIȚIA și JANDARMERIA NU-ȘI FAC DATORIA
  Se vorbește de-atâta timp de faptul că mulți cioroi circulă fără a avea vreo treabă,fără a avea acte doveditoare pentru deplasarea lor în oraș,către comunele limitrofe sau imaginabilul,dar imposibilul loc de muncă.Lafel procedează și mulți bătrâni care sfidează legile,crezând că lor le este permis orice.Ies la orice oră și,în acest fel,prin comportamenul lor sfidează și își bat joc de cei stau și rezistă în locuințe.Cine controlează activitatea autorităților care sunt obigate să respecte și să aplice legile statului fată de faptele acestor cetățeni?Ei nu răspund în fața nimănui,de ce?După trecerea pandemiei,lucrurile vor sta altfel,viața nu va mai fi lafel,cu certitudine.Suntem cu toții egali,până și în fața morții.
 • #2270
  Vigilate pe 11 Aprilie 2020, 12:14
  Gunoaie pe străzi
  S-a umplut umplut Turnu de gunoaie; e plin de paraziți de cea mai joasă speță. Credeam că am scăpat de ei. Cam vreo 1000 ar trebui încarcerați instant și judecați ...când o fi timp și de ei. Pai se poate?! Da, se poate; ăștia de se ocupă cu proxenetismul nu sunt ființe umane sunt a animale.
 • #2269
  asociatii pe 11 Aprilie 2020, 08:56
  pt Gigi
  Ce investitii a facut Cuclea in oras? Poate vorbesti cu el si ne spui si noua de teava de termoficare, citi bani a luat pe ea si unde sunt banii?
 • #2268
  Gigi pe 11 Aprilie 2020, 02:43
  Banii
  Toti urla ... banii mei. Care bani ma? Cu ce contribuiti ma voi prapaditilor la buget? Cu gura? Ziceti merci de toate investitiile care se fac in oras. Nu sunt cu banii vostri ma ca voi nu contribuiti cu nimic, sunt bani de la buget, banii altora, nu ai vostri ... voi cu gura. Mars
 • #2267
  Marius pe 10 Aprilie 2020, 23:56
  Frațiii mei
  Bai frați mei cât mai aveți de gând sa țineți porcăria asta cu Coronavirus mai Terminați odată
 • #2266
  Misu pe 8 Aprilie 2020, 10:25
  Respectam si noi legile?
  Politia si Jandarmeria ce pazesc cand vad zilnic pe strazi,si la orice ora,relicva aia de Cune?Ce face,ce cauta,ce controleaza?Are sub 65 de ani si linge tot ca pana acum,si are voie?La cum isi taraie basinile,trebuie pus la ventilatie.Nu-i mai satura Dumnezeu pe nemernicii astia!Suntem c*riosi,COVID ce spune,intra in urmarire?
 • #2265
  Syle pe 5 Aprilie 2020, 20:59
  Sa speram
  Urmați exemplul celor de la Primăria Dr. Tr. Severin
 • #2264
  Escu pe 5 Aprilie 2020, 12:33
  Draga domnule Syle,
  Suntem cu totii contrariati si destul de revoltati fata de nesimtirea si prostia acestor categori de bugetari.Am c*rajul sa fac prinsoare cu oricare dintre voi ca,daca primaria va sta inchisa doua,trei si chiar mai multe luni,lucrurile in oras se vor desfasura lafel,daca nu chiar mai bine.De ce?Simplu,pentru ca banii care se sc*rg in timpul activitatii,total paguboase pentru cetateni,vor ramane in visteria bugetului orasului.In c*rand,asa cum au fost angajati,tot lafel vor fi si trimisi acasa.Pai,cu solidaritatea cum ramane?Asta numai in cazul in care nu le va putea plati Cuclea salariile,din propriul buzunar,din cat a adunat si el cat timp a stat prin primarie.Ehee,presimt ca din toamna,fiecare birou va gazdui doar un singur angajat,si cu salariu ceva mai redus.Altfel,saracia va fi tot pe noi.Si banuiesc cum se va termina povestea asta,si nu ma faceti sa fiu prea dur.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.