Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

2225 comentarii Comentează

 • #2225
  Paul pe 13 Februarie 2020, 22:49
  Nu mai visa cu ochii deschisi,Manuela
  S-au făcut alegeri pe furis si a iesit Iordan Sergiu?Fatuca,mai e mult pana departe.Hai sa asteptam si sa vedem adevarata lupta din campania electorala.Eu spun ca indiferent cine va castiga Primaria Turnu Magurele,va avea foarte mult de lucru.Incepand cu organigrama primariei,proiectele ce vor fi facute pentru redresarea economiei si imagine a orsului,pana la respectarea legilor de catre toate institutiile statului.Tot azi,am remarcat ca se intra foarte repede la puscarie,din oricare parte a spectrului politic.Asadar,aviz tuturor celor ce nu-si vad teaba.
 • #2224
  Manuela. pe 12 Februarie 2020, 23:15
  Noul primar al orasului.
  Acest om a dovedit prin seriozitate,c*raj,onoare,ca este candidatul de care are nevoie oraselul nostru.Sergiu Iordan,primar.Cel de la liberali este un mincinos si unul care i plac c*rvustinele.
 • #2223
  Tot eu pe 9 Februarie 2020, 12:23
  Angajat primarie
  Eu impreuna cu alte persoane din primarie imi doresc sa iasa primar domnul Cracea,un om cu bun simt,cu multa putere de munca si asta se vede,si voi acesti pensionari bosorogi care v_ati tocit fundul pe bancile din parcul de la central si mai ales ala cu picioare strimbe mergeti sus la Banciu si vedeti ce a facut domnul Cracea sj apoi sa vorbiti.Sa stiti ca anul asta primar va iesi domnul Cracea pentru ca si noi cei de la primarie il vom vota .Domnull Cracea Primar sa muriti voi pensionarilor care nu_l doriti.
 • #2222
  Ilie de la scularie pe 7 Februarie 2020, 12:16
  Pentru bosorogul MANICA
  Crăcea nu este frumos în schimb piticotul Cuclea este bărbatul fatal la ce fizic are.Un neterminat.
 • #2221
  Manica. pe 4 Februarie 2020, 16:38
  Nu l vrem.
  Suntem un grup de pensionari,maica nu l vrem primar pe Cracea .Este urit cu spume,maie si Prost.
 • #2220
  Speranța moare ultima,dar moare și ea la final pe 30 Ianuarie 2020, 20:34
  Ioane,e nevoie de onestitate și pregătire profesională
  Ioane,prioritatea nr.1 trebuie să fie aducerea investitorilor și crearea de noi loc*ri de muncă.6,5 milioane de euro pentru Casa de Cultură?Și care cultură în Turnu Măgurele,în 30 de ani? O ruină,acoperisul câinilor vgabonzi și a persoanelor fară adăpost,focar de infecții și mirosuri pestilențiale,fără nicio siguranță a structurii de rezistență,și fără speranță pentru utilitate publică.Doamne ferește să fie alocată suma despre care spuneți.Dacă încap pe mâna primăriei,și se va ”renova”așa cum s-au ”renovat” Cinematografele Flacăra și Turris,cu siguranță,banii vor ajunge prin buzunarele unor tovarăși de prin primărie,TelDrum și alte firme ale PSD.La final,va adăposti un alt cuib al pensionarilor PSD,oameni certați cu logica și realitatea,dar implicați și înfocați răspândaci ai propagandei PSD.Partid care le-a spulberat speranțele pentru un viitor mai bun,copiilor și nepoților lor.
 • #2219
  Ion pe 30 Ianuarie 2020, 19:05
  Stradă, școală și spital!
  Astea sunt prioritățile in Turnu Măgurele! Străzile școlile(măcar două) spitalul, transportul feroviar, etc; astea sunt prioritățile in Comuna Turnu Măgurele! Cei ce au decis că prioritatea este sa construiască stadioane, sali de sport, case de "cultura" ar trebuie încolonați către Rahova! Proc*ratura ar trebui să se poată pronunța și pe oportunitatea unei investiții! 6,5 mil. de euro,
  " Casa de cultură"?! Pe bune?! Cu banii ăștia construiești cinci case de cultură! Și dacă s-ar face....Pentru cine?! Pentru ce?! Mai sunt doar câteva mii de pensionari in TR blocați pe Cacania TV!
 • #2218
  Gheorghe Uncheasu. pe 27 Ianuarie 2020, 17:45
  Pentru DSP si cetateni.
  Apa de la cismeaua din spatele fostei coop. Munca Colectiva (str.1907) are un gust ciudat si, dupa fierbere, pe ibric raman impuritati. Nivelul panzei de apa freatica fiind scazut din cauza secetei apa si-a pierdut calitatile. Ce scriu eu nu este litera de evanghelie, sau vreau sa acuz pe cineva, ci doar un semnal de alarma pentru a se face analize.
 • #2217
  Muiangerie. pe 24 Ianuarie 2020, 15:39
  Pnlistii militieni.
  Musat Tudorele,Stuparu,Colonelu si interlopii fac cinste pnl-ului.Cracea sigur iese primar la Salcia.
 • #2216
  Gigi pe 23 Ianuarie 2020, 08:29
  Numai abuzuri
  Domnii polițiști de la rutieră au un comportament foarte, foarte umilitor parca sant Dumnezeu pe pământ.
  Una este sa aplici legea si alta este sa abuzezi in aplicarea ei.
  Vor numai sa se afirme ca sa iasă in evidentă, bineînțeles cu aprobarea șefului serviciului rutier, dar au comportament sub orice critica
  Sa speram ca se vor schimba lucrurile in bine...., dar nu cred corupția si abuzurile sant prea mari
 • #2215
  Civil care nu va vota PNL în asemenea condiții pe 22 Ianuarie 2020, 21:48
  Care sunt competențele acestui milițian?
  Domilor conducători ai PNL Teleorman,Turnu Măgurele,vă bateți joc în continuare de acest oraș,și până când???Cum puteți apărea în alegeri cu o maximă și obraznică nulitate ca Mușat???Măi băieți,nici nu v-ați instalat bine și v-a luat Dumnezeu mințile???Cu astfel de oameni în echipă,vă îndepărtați simțitor de orice funcție de conducere a acestui oraș.Am c*rajul să vă dau scris că nu veți reuși să luați nici 30% din voturi.Oricare dintre cei ce veți candida la funcția de Primar al orașului Tr.Măgurele,are compromisă poziția și imaginea numai pentru simplul fapt că stați alături de niște milițieni.Dacă acest personaj îl vom vedea pe lista de consilieri locali,veți pierde masiv din voturi.Și cunosc destui nemulțumiți,revoltați și scârbiți de această alegere făcută de conducerea PNL.În concluzie,nu câștigați din electoratul PSD,ci pierdeți mult din electoratul PNL.Dacă nu vă revizuiți alegerile,vom mai pierde încă 4 ani.Și nu mai admitem asta.
 • #2214
  un cetatean pe 22 Ianuarie 2020, 21:02
  abuzuri
  ma gandeam sa scriem putin despre competentii de la serviciul rutier din TUrnu Magurele
  scuze, despre abuzurile lor caci daca sant in uniforma statului cred ca pot abuza dupa cum vor
 • #2213
  Tudorel. pe 22 Ianuarie 2020, 11:18
  Vrem un alt candidat la primarie.
  Pneleul se zbate,certuri mai in biroul lermanent local.Cracea se vede primar fara sustinerea membrilor.Nu ii lasa pe ceilalti sa intre in sondaje.Cei de dreapta nu l vor sustine.Vor alt candidat mai pregatit decit Cracea.Ce face domnul Pirvulescu de nu comanda un sondaj de opinie?
 • #2212
  Vlad pe 19 Ianuarie 2020, 12:00
  Apel către mințile nefuncționale
  Domnilor,vremelnic pe funcții,lucrurile au început să se schimbe,și se vor schimba permanent.Numai pe la noi au rămas în urmă,mult în urmă cu cele dorite de cetățeni și normele unui stat civilizat.Spunem și ne vom repeta mereu despre modul de calcul din care a reieșit prețul apei menajare la pop**atie.Este legal,s-a făcut în urma unor studii de impact din punct de vedere al veniturilor si economiei locale???Tare mi-aș dori ca răspunsul să vină odată cu alegerile din acest an.Nu uitați,Pușcăriașul Dragnea,ne-a ținut în sărăcie,mizerie,fără loc*ri de muncă,fără dreptul la cultură și inițiativă daar,au toate o limită a suportabilității și înțelegerii.Pentru cei ce nu înțeleg sau se prefac,să nu mai dea indexul cu 0,5,1 sau 1,5 m3 la ApaServ,consum lunar.Voi continua să explic și să arăt și altora despre ceea ce se întâmplă prin TR.
 • #2211
  ceatean pe 16 Ianuarie 2020, 20:34
  pretul la apa
  Dragi turneni duceti indexul in ultima zi lucratoare a fiecarei luni. Ducind indexul cu citeva zile mai inainte, iar angajati Apa Serv efectuind citirea apometrului de scara, in ultima zi lucratoare e logic ca apar diferente intre suma cumulata a apartamentelor cu cel de pe scara.
 • #2210
  Gheorghe Uncheasu. pe 29 Decembrie 2019, 17:23
  DEOSEBIT DE GRAV!
  FELUL CUM SE DESFASOARA COMERTUL CU ALIMENTE IN SUPERMARKETURI .IN PREAJMA SARBATORILOR POATE FI CARACTERIZAT CA ATENTATAT LA VIATA SI SANATATEA CETATENILOR. CRED CA IN NICI UN AN NU S-AU EXPUS LA VANZARE ATAT DE MULTE ALIMENTE CU TERMENE DE VALABILITATE EXPIRATE SAU CHIAR ALTERATE. MA REFER LA SUPERMARKETURILE PENNY SI PROFI .IN ULTIMILE ZILE AM CUMPARAT DE DOUA ORI PAINE FLIATA SFOIEGITA, FASOLE GALBENA TECI LA CUTIE, SALAMURI, MEZELURI CU GUST SI MIROS CIUDAT, DAR CU ETICHETE CU TERMENE DE VALABILITATE CORECTE. NU DE FIECARE DATA AM CONSTATAT IMEDIAT CA SUNT ALTERATE, CI PESTE CATEVA ZILE. CAND AM SESIZAT IMEDIAT MI S-AU DAT BANII INAPOI FARA NICI UN COMENTARIU, SAU CU CATEVA BAJBAIELI DEPT EXPLICATII. A SESIZA LA DSVA SAU LA PROTECTIA CONSUMATORILOR ESTE PIERDERE DE TIMP. EI CUNOSC ACESTE NEREGULI SI TAC, CONTRA COST BINEINTELES. NE MAI MIRAM CA STAREA DE SANATATE A CETATENILOR DIN ACEASTA ZONA ESTE ALARMANTA, STIIND CA VIN LA CUMPARATURI SI DIN IMPREJURIMI. ALO, SANEPID, ALARMA!
 • #2209
  Ion Popa pe 18 Decembrie 2019, 09:48
  Trebuie oprit jaful in Romania
  Si_a imaginat cineva vreodata,ce se putea realiza cu indemnizatiile tuturor revolutionarilor,de atatia ani.Aruncam cu banii numai acolo unde nu trebuie.Am creeat tot felul de categorii super favorizate,altfel decat cetatenii care muncesc si au muncit decent,o viata intreaga.Tara asta nu s-a dezvoltat cu revolutionarii,militienii,parlamentari si alte categorii de cetateni foarte bine platiti,fara a avea o con tributie majora la Statul Roman.Apropos,stiti ce pensii au si au avut fostii sec*risti?Da,cei ce au ingrosat bine randurile jandarmeriei,si nu numai?Am vazut si vedem bine ce contributie are si Jutitia din Romania.O rusine,multi parca parteneri de jafuri cu infractorii.Ati auzit de vreo recuperare a prejudiciului de la vreun mare hot?Nici nu cred ca vom auzi.
 • #2208
  +Dreptate si adevar+ pe 17 Decembrie 2019, 22:15
  In Decembrie 1989 a fost LOVITURA DE STAT
  Alooo,domnule Uncheasu,imi este tare teama ca plangeti la mormant strain.Care revolutie,si care revolutionari?Lipsa acestor haimanale,numiti revolutionari,la comemorarea a 30 de ani de la deranjul cu morti si victime din Decembrie 89,este exact ca si aportul lor la acea perioada cu zile nefaste pentru Romania.Adevaratii revolutionari au fost la Buc*resti,Timisoara,Sibiu si alte mari orase unde s-au inregistrat numeroase victime,nu la Turnu unde daca nu existau televizoare,si azi se serbau zilele de nastere ale lui nea Nicu si ale Elenei.Stop indemnizatiilor din bani publici,munciti de catre romanii amarati,catre niste paraziti si profitori ai societatii.Daca nu-si bagau rusii coada,plus serviciile,azi,multi dintre ei faceau coada la somaj.
 • #2207
  Gheorghe Uncheasu. pe 16 Decembrie 2019, 17:52
  De ce...?
  Astazi,16 DECEMBRIE,la implinirea a 30 de ani de la REVOLUTIA din 1989,cand in unele localitati din tara se comemoreaza un eveniment unic in istoria tarii noastre si care niciodata nu va putea fi explicat si descris in confrmitate cu adevarul,la Turnu Magurele,oras care, pentru cei peste 100 de revolutionari,dar fara nici un mort sau ranit in timpul marilor batalii impotriva comunismului, ar trebui declarat oras erou,nu s-a tinut nici un moment de pioasa aducere aminte. Eu cetateanul care,asemenea multora dintre dvs,mi-am dovedit "eroismul" in fata televizorului,as dori,din simpla c*riozitate, ca pe acest site sa fie prezentate:-pentru fiecare revolutionar, ce fapte deosebite a savarsit pentu a-i fi acordat maretul titlu pentru care a primit atatea recompense materiale si un loc de veci gratuit in cimitir; ce activitate in slujba poporului a desfasurat in ultimii 30 de ani?Aceasta la nivel local.-La nivel national dl pres, Iohannis, ce-a facut in timpul REVOLUTIEI?(in 89 avea 30 ani)
 • #2206
  Liberal. pe 15 Decembrie 2019, 04:54
  Din tata in fiu.
  Ce face domnul Pirvulescu de il lasa pe Cracea sa mai piarda o data?Chiar nu vreti sa cistigam orasul sa scapam pentru totdeauna de psd?Cracea este un candidat slab,nepregatit, cu facultate pe la Biotera,vai mama lui de oportunist.Chiar nu gasiti un alt cetatean din Turnu Magurele care sa nu ne faca de ris?Asta a bagat toate sc*rsurile si interlopii in partid.Il copiaza pe Dragnea .
 • #2205
  Sătui de un partid de hoți și incapabili pe 13 Decembrie 2019, 18:56
  După 1 Ianuarie 2020 vin și niște disponibilizări
  Domnule Primar al Tr.Măgurele,mai aveți controlul asupra ceea ce se întâmplă în acest zis oraș,municipiu chiar?Vă rog să răspundeți dacă aveți informații despre:
  1)Administrarea și funcționarea Spitalului
  2)Organizarea și funcționarea Serviciului de Paza și Ordine din cadrul Poliției Turnu Măgurele
  3)Serviciului de salubritate
  4)Și în general a tuturor serviciilor din subordinea dumneavoastră
  5)Nu în ultimul rând,și ceva vești despre aparița unor noi loc*ri de muncă,a vreunui investitor.Nu de alta,dar se apropie alegerile și parcă văd că iar veniți cu aceleași gogorițe,promisiuni și tot felul de povești și invenții.Gata,nu mai ține,ați ajuns la final,iar tupeul și nesimțirea sunt la cote maxime.Primăria are o organigramă extrem de încărcată,plină de tot felul de angajați pe pile,grade de rudenie,influență politică,și lucrurile merg din ce în ce mai prost și mai scump.Nu vreți să vă treziți dar,vă va trezi numărul de voturi pe care îl veți mai strânge.
 • #2204
  lica pe 12 Decembrie 2019, 15:15
  probleme spital turnu magurele
  personalul din spital obligati sa platraca din banii proprii, c*rsuri de igiena, cu o firma din alexandria!
 • #2203
  Alergic la prostie si hotie pe 6 Decembrie 2019, 10:53
  Naravurile PSD nu au disparut
  Serviciul de sanatate din spital este doar pe hartie.O sa ajungem sa ne tratam pe la babe.Un conc*rs cu puternic miros de fraudare,dare si luare de mita.O prima solutie este anularea conc*rsului aranjat,si reluarea procedurilor,legale,si in prezenta unei comisii din afara celor de influenta din Turnu Magurele si Teleorman.Si,in principiu,in afara legaturilor si influentelor politice.Numai in acest mod pot fi inlaturate o parte din metodele ineficiente si falimentare,habarnismul si mediocritatea din sistemul de sanatate si administratia publica locala.In c*rand,poate vom avea si un raspuns din partea DNA.
 • #2202
  Cantus Mundi pe 4 Decembrie 2019, 08:00
  Unii Rosioreni nu pot fi mai decenti in exprimare??
  Remarc aceleasi comentarii ale unor deplasati din Rosiori,cu teme de o imensa nesimtire.De ce permiteti astfel de postari,stimata redactie?Cred ca trebuie sa ne repozitionam catre alte publicatii.
 • #2201
  lkjhgfdsa pe 2 Decembrie 2019, 21:34
  Loc*ri de munca
  La Turnu, in loc de stadion si nspepii de sali de sport, cu banii aia, mai bine se construia o puscarie! Un penitenciar genereaza sute de loc*ri de munca!
 • #2200
  Paul pe 2 Decembrie 2019, 19:30
  Pentru cei nemulțumiți de prețul apei
  Dragi cetățeni,voi știți că în comuna cu bloc*ri și trei semafoare,numită municipiu,există un parchet și un tribunal?De ce nu faceți un efort,chiar și comun,și să depuneți plângeri penale împotriva Primăriei Turnu Măgurele și a SC ApaServ?Pentru modul în care au calculat prețul apei menajere,a hoției pe față pentru pierderile găsite tot din cauza lor,și a felului în care funcționează această societate comercială,subordonată direct primăriei,trebuie luată atitudine de către toate organele de control.
 • #2199
  Pagubit pe 2 Decembrie 2019, 05:51
  Hotie
  Stimate domn, nu va foloseste cu nimic apometrul comun al blcului noi avem apometru doar pe o scara si nu c*rge pic de apa la subsol diferenta de apa consumata de tota scara si ce dau locatarii difera iar diferenta o distribuie la toti .Nemernicilor care fura apa le convine ca ei consuma si restu platesc ia lor le revin de plata doar redistribuirea in jur 2 m sau 2m si ceva si asta e lucru adevarat nu poveste sunt destui nemernici din acestea printre noi iar cei de la apa serv de ce sa se deranjeze sa ia masuri mai bine platesc prosti de vecini
 • #2198
  Florin pe 1 Decembrie 2019, 20:34
  Au gasit solutia pt a acoperi pierderile si incompetenta lor...
  Ma numesc Florin,am apt in bloc a3,numai locuieste nimeni in el,apometrele sant sigilate,le las cheia de la apt celor de la apaserv,sa se duca sa vada si sa verifice apometrele din apt cand vor...din luna mai 2017 pana in luna nov a fost consum de 6 mc apa rece( in 2 ani si jum)pe luna sept am primit factura cu consum zero dar redistribuire 4,2 mc,pe luna oct am primit factura consum zero redistribuire 2,9 mc!...in 2 luni mi au bagat pe gat 7 mc mai mult decat am consumat in peste 2 ani!....domnule director de la apaserv cred ca aveti creierul cat un bob de mazare si numai daca il umfli!...sant de acord pierderile din subsol daca sant si furturile revin locatarilor,dar de ce nu aveti apometru pe fiecare bloc?! Este normal sa aveti un apometru pe cateva bloc*ri?!locatarii din a3 trebuie sa plateasca furturi sau nedeclarare index sau pierderi la alte blloc*ri?santeti niste idioti incompetenti numiti in functile politic nu pe competenta.....
 • #2197
  Pagubit pe 1 Decembrie 2019, 16:46
  Hotie
  Hai sa nu mai dam vina numai pe apa serv, ca au si ei vina lor apa scumpa si alte,dar sunt si cetaceni care cu ajutorul unor instalatori de ocazie care modifica coloane ca sa se poata sa se fure apa menajera si de aceia este neconcordanta intre apometrul din casa scarii si ce dau index locatarii,diferenta de apa se inparte la toti locatarii . Diractorul apa serv trebuie in prinul rand sa vina in fiecare apartament cu comisie de minim doua trei persoane,nu doar o simpla casiera, ca aia nu este verificare sa verifice tot sigilii apometre ca nu sa mai facut o verificare serioasa de pesre 12 sau 13 ani
 • #2196
  Yxz pe 1 Decembrie 2019, 14:53
  Dorel
  Să le dăm m13e la toți psd-isti și la votanții lor.
 • #2195
  foxy pe 1 Decembrie 2019, 11:11
  1 Decembrie, ce zi trista !
  1DECEMBRIE, o zi cu multe semnificatii istorice. S-ar fi vrut o zi speciala pentru romani si la Turnu Magurele. Dar,ce sa vezi! Nicio organizare, nici-un eveniment care sa mai te scoata din starea de amorteala. Nici macar insemnele tarii arborate la loc de cinste. Cateva drapele decolorate,uitate de timp,rupte si infasurate pe catarg. Asta a fost tot ce sa ne aminteasca de ziua marii UNIRI, DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Bine ca au pus luminite si reclame luminoase in tot orasul. Asa stie conducerea Primariei sa respecte Itoria tarii si pe romani !
 • #2194
  Dedy pe 29 Noiembrie 2019, 21:56
  coeficient repartizare smecher
  In luna septembrie apa serv. dl. dir.Voinila adauga la consumul citit de incasatorul trimis pe teren 1,30mc pentru fiecare apartament.in luna octombrie este mai darnic si adauga 1.70mc coeficient de repartitie.Situatia e cam generala,cind mergem sa vedem de ce noi proprietarii, platitori corecti suntem furati,poate cu apa platita il spalam putin ca sa trezeasca .
 • #2193
  SC Apa Serv ne fură în draci pe 28 Noiembrie 2019, 12:06
  De unde vine apa în oraș,din munți?!
  Și dezinteresați,și incompetenți,și rău intenționați,plus hoți.Nici acum nu ați înțeles că această firmă ApaServ,care și-a schimbat numele de atâtea ori,nu este decât o gașcă numită politic cu niște conducători habarniști,hoți și sfidători la adresa cetățenilor onești.
  1.NU a verificat nimeni din conducerea aceste firme felul în care exisistența și funcționalitatea tuturor apometrelor,este corectă și legală.
  2.Sunt mulți cetățeni,”neplătitori” de taxe și impozite,care cu aceeași obstinență reușesc cu ajutorul ”unora”să plătească foarte puțin,și unele utilități.Cum ar fi:apa menajeră,gunoiul menajer,și chiar dările la primăria orașului față de care își aduc aportul DOAR prin VOT.
  3.Singura soluție este ca aceeași modalitate de lucru și de plată cu clineții să fie ca cea de la furnizare a energiei electrice și a gazului.Cât consumi,atat plătești.Nu ești corect,penalizări sau întreruperea furnizării.
  4.Și nu în ultimul rând,PREȚUL acestor servicii.
 • #2192
  Bacchus pe 27 Noiembrie 2019, 15:04
  Apa Serv
  Ăștia de la Apa Serv ori sunt dezinteresați, ori incompetenți, ori rău intenționați; n-au formular de contact/ sesizări, nu emit facturi cu cod de bare pe care să le putem plăti electronic, n-au formular de transmitere index, etc. De sistem de plăți online...n-am pretenție deși sunt o firmă destul de mare! Cred că e nevoie de o lege care să ne scoată din postura de consumatori captivi; așa cum este la gaze și electricitate! Da, este posibil.. apă și canal de la o firmă pe infrastructura alteia!
 • #2191
  End of love story pe 24 Noiembrie 2019, 13:53
  Nesimtirea si hotia au intrecut orice limita
  Fratilooor,faceti fotografii,filmulete si plangeri,sa vada si toti cetacenii din intraga Romanie cum stau lucrurile in orasul de unde a plecat si a pastorit puscariasul Dragnea si oamenii lui.Am convingerea si credinta ca toate aceste mizerii la adresa cetatenilor turneni,vor iesi la iveala si vor fi sanctionate pe masura.Mai ramane si,sa nu va mirati, sa stropeasca de tantari prin ianuarie sau februarie.Oricum sunt pe ultima suta si vor face ce stiu mai bine,sa fure din orice pozitie.
 • #2190
  sandu pe 17 Noiembrie 2019, 15:27
  pentru adrian
  Pai ce interes au ciumatii rosii sa circule trenul?Ei se ocupa de interesele lor:asfaltat,comisioane...firme de casa de transporturi.
 • #2189
  Adrian pe 17 Noiembrie 2019, 13:43
  Stația CFR Turnu Măgurele dispare, din nou, de pe hartă!
  E oficial: de la 15 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a noului mers al trenurilor, Turnu Măgurele nu mai figurează pe harta feroviară a Românei!
  A se vedea site-ul cfr, unde, începând cu data de 15 decembrie 2019, la ruta Roșiori Nord - Turnu Măgurele, căutarea online nu mai returnează niciun rezultat!
  Oare Primăria unui așa-zis... municipiu n-are nimic de spus despre dispariția unui serviciu de transport național, subvenționat din bani publici, din urbea pe care, chipurile, o administrează?
 • #2188
  pe 17 Noiembrie 2019, 08:45
  "2183"
  Întrebarea era o"înțepătură"la adresa celor de ord.publică !
 • #2187
  Puiu pe 16 Noiembrie 2019, 15:43
  Nici de rusine nu mai stiti
  Bai,2182,de astea trebuie sa se ocupe cei de la ordine publica,nu cei de la rutiera,oricum sunt toti praf.Au depasit cu mult militia dinainte,in prostie,bineinteles.Si in coruptie.
 • #2186
  pe 16 Noiembrie 2019, 09:49
  "2181"
  ...şi de controlul autovehiculelor, cine se mai ocupă ?!?
 • #2185
  Un grup de cetateni pe 12 Noiembrie 2019, 14:11
  Hhaos, mizerie si tulburarea ordinii publice
  Politisti,aveti program pana la ora 15?La toate magazinele de cartier(baraci din tabla sau la parterul bloc*rilor),pop**ate pana la ore tarzi de tot felul de persoane care consuma alcool,cu masini de la care rasuna muzica dupa orele 22,nu sunt deranjati de niciun politist.Care lege le da dreptul la consumul bauturilor alcoolice pe domeniul public,catre minori, si fara toalete in apropiere?Exista legea 61/1991 republicata in monitorul oficial nr.96/2014.Ati auzit de ea?Astfel de nemultumiri pot fi reclamate si la forurile superioare,prin apeluri de urgenta sau plangeri insotite de fotografii.La aceste magazine se desfasoara si alte activitati,se practica evaziunea fiscala,iar mizeria este prezenta lafel ca in tot orasul.Cine va plateste,cetatenii onesti sau cei ce stau de dimineata si pana noaptea in fata acestor dughene?
 • #2184
  Un batran cu speranta pe 10 Noiembrie 2019, 11:42
  Iar e Teleormanul pe primul loc la vot...
  Până la ora 11,și depinde și intenția la vot.Altfel,ce așteptări să mai avem de la un partid de hoți și incapabili,condus de o cucoană,”profesoară” de lucru manual,care stă extrem de rău la capitolul gramatică și logică,înconjurată tot de astfel de persoane,arogante,slab pregătite și,pe deasupra cu preocupări și năravuri pentru furat.Aceleși lucruri le vedem și le constatăm și prin fiecare primărie condusă de către PSD.Bine,pe la noi nu sunt veniți în conducerea primăriei,oameni din atelierele școală,dar își arată competențele,toți incapabilii de prin combinat,UVCP,profesorii de sport de prin liceele ajunse aproape goale,de elevi dar,și de profesori.Orașul este extrem de mizerabil,de nesigur și lipsit de perspectiva devoltării.Și atunci,ce alegem,aceeași Mărie dar,cu alte promisiuni și minciuni? TINERI,MERGEȚI LA VOT,VIITORUL ESTE AL VOSTRU!
 • #2183
  În numele unora sărăciți de cancerul PSD pe 16 Octombrie 2019, 10:24
  Primăria a luat-o pe miriște,rău de tot
  Se aude prin urbe că există tendința și c*rajul de a mari prețul metrului cub de apă menajeră,cu tot cu canalizare și pluvială.Suntem un grup destul de mare de cetățeni,care vă promitem niște plângeri penale,cu venirea unor televiziuni și cu multe prezențe sub forma unor manifestații în fața Primăriei Turnu Măgurele.Nu vă faceți probleme,oameni vor fii destui.Păi,am ajuns să plătim apa mai mult decât c*rentul?E adusă de la munte și noi nu știm?Să vă fie rușine,hoților,escrocilor!Nu mai aveți bani,umblați la organigrama aia stufoasă din primărie și din tot aparatul bugetar.Nu mai stați ca niște paraziți pe spatele privaților,pe care îi mulgeți în fiecare zi,cu noi taxe și impozite.
 • #2182
  Florica pe 5 Octombrie 2019, 20:39
  Gunoi de lux
  Trebuia să iasă 5-6 inși de la primărie sa faca propaganda pe străzi pentru cum sa alegem gunoiul...La noi se varsă gunoiul la coltu străzii si nimeni nu vine sa vada cine al arunca acum a venit primaria sa ne oblige sa alegem gunoi ca daca nu ne amendează.....o sa ne luam la revedere de la ei sa duca unde vrea ei cu legile lor ca am inteles de la băieți aia de la primărie ca ne scumpeste si apa...deci pa si la revedere PSD
 • #2181
  Sile pe 27 Septembrie 2019, 12:59
  Falimentul Primariei Tr.Magurele este aproape
  Turnu e pe contrasens??Nu,primaria e in disolutie de proiecte si idei de progres si norme de civilizatie,un fel de faliment.Serviciul de urbanism din cadrul primariei a verificat felul in care s-au facut garajele,dimensiunile si amplasamentul lor?In c*rand, un garaj din tabla va arata ca o minihala.
 • #2180
  MU13PSD pe 24 Septembrie 2019, 15:40
  Copertine si Garaje...
  Turnu e pe contrasens; orasele civilizate(Ex. Cluj) dezafecteaza garajele, cu acordul proprietarilor, sau nu, in timp ce a noi la noi se construiesc in continuare! Primaria a devenit un fel de parcagiu ca sa poata sa-si intretina personalul ultrasupradimensionat.
 • #2179
  UN ION DIN ORAS pe 20 Septembrie 2019, 10:04
  NU MAI FITI SLUGILE UNUI PARTID DE HOTI
  De ce atata slugarnicie a autoritatilor,fata de PSD,autoritati care trebuie,prin statutul lor,sa faca ordine,sa sanctioneze si sa mentina respectarea legii?Cine va plateste,PSD sau cetatenii?!Prin acesta atitudine nu faceti altceva decat sa slabiti statul de drept si sa girati hotiile si minciunile unei gasti de neispraviti.
 • #2178
  VIN ALEGERILE CURAND pe 17 Septembrie 2019, 19:04
  AZINOAPTE FOST SPECTACOL CU CAINI
  Cred ca urletele si latraturile acestor caini fara stapan s-au auzit pana in Bulgaria,numai pe la Primaria Turnu Magurele nu se aude si nu se vede.Este o mizerie de nadescris pe langa containerele de gunoi,iar noi,locatarii din bloc*ri, nu ne putem odihni din cauza galagiei.Asteptam sa vedem pana unde poate merge nesimtirea autoritatilor locale.
 • #2177
  Suciu Gabriel pe 15 Septembrie 2019, 11:58
  DOAMNEEE,CE INVAZIE DE CAINI IN ORAS!
  Ce-ati facut,dragi autoritati,ati adus caini in oras?De unde au aparut atatia,si cine nu doreste sa fie stransi?Centru este plin de ambalaje si pahare din carton si plastic,coji de seminte,chistoace si pachete de tigari.Nu se doreste ordine,c*ratenie si minima civilizatie in acest orasel sarac,pustiit si uitat de lume.Parc*rile si strazie sunt mizerabile,Politia de la Ordine Publica si Jandarmeria se mai ocupa cu ceva sau au disparut?Luati banii degeaba si pare ca sunteti complici cu infractorii. Sa va dea Dumnezeu dupa fapte,nemernicilor!!!
 • #2176
  Fără proști și hoți pe 15 Septembrie 2019, 08:50
  Viorica,dă-te jos,FĂ !!
  Băi,nesimțiților PSD-iști,campania electorală începe pe 12 Octombrie.Voi ați ieșit cu Veorica pe afișe și ați furat startul,crezând în continuare că lumea e proastă,și voi șmecheri.Ne arătați că nu ați înțeles nimic,și veți pierde iar. Susțineți o persoană fără șansă și lingeți cum ați făcut-o întotdeauna,fără pic de demnitate și onestitate.Rămâneți niște slugi,obediente unor infractori și ai unor incapabili.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.