Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

2343 comentarii Comentează

 • #2343
  Ura, ura, uraaa ! pe 18 Septembrie 2020, 20:40
  Trăiască dreptul la Polizor !
  O victorie de care tot norodul a aflat, dar nicăieri cuvinte de lauda și slavă. O victorie TR, dar sentimental... a Turnenilor, că este a *Cetățeanului de oroare* al nostru. Toată suflarea municipalizată a aflat că D-l Jupan L.N.Dradneea se întoarce... nu la noi (din fericirea_păcatului) ci la muncă în atelier. Justiția i-a dat/ retrocedat polizor ul, după două luni de 'sechestru' 23/24 ore. Spor la invenția top-secretă în lucru. Motorul acela revoluționar va îngenunchea giganții industriei auto și va redenumi urbea noastră .Văd un *Turnu-New Detroit* Cu mici detalii în zilele post-alegeri....
 • #2342
  Gigi. De la depozitul lui simionescu pe 14 Septembrie 2020, 19:18
  Livache,livulica Petrica Mihăiță
  Tot efortul lui Petrică și Mihăiță de a -l salva pe livache a fost distrus de Valentin Dragnea,Ilie dragne,și Ilie. Elena de la ferma salcia .care le-a promis ca le albește documentel,și la cererea lui. Ilie Elena l-a îndepărtat pe Emil LUngu (mina dreapta al lui Dragnea). Apoi livache l-a trădat pe Coldea,,domnul general care i-a asigurat protecția lui Dragnea .. Dragnea a fost prostit și timpit de fiul sau,Ilie dragne,pitis Mihăiță bilețel și Ilie Elena de ferma salcia .
 • #2341
  Din Lunca Dunării pe 13 Septembrie 2020, 11:42
  Gașca PSD a ieșit la prostit cetățenii
  Măi,neisprăviților,voi nu ați fost în stare să asfaltați și să faceți nici măcar 5% din cât ați promis în 2016.Iar alea câteva străzi asfaltate vai mama lor,parcă sunt făcute de copiii de la grădiniță.Nu ați fost în stare să aduceți investitori și să faceți un loc de muncă,în schimb,ați burdușit toate instituțiile statului cu clientela de partid a PSD,și ați angajat toate nulitățile pe care le-ați găsit pentru a vă fi slugi și a vă aduce voturi.Nu ați fost în stare să toaletați copacii,să deratizați și să faceți o dezinsecție coretă și eficientă și să strângeți câinii fără stăpân din oraș.Singura voastră preocupare este propaganda mincinoasă și toxică,alimentată zilnic de metodele și dorințele de furat și înfruptat din banul public,strâns cu greu din taxele și impozitele locale.Ați venit la conducerea Administrației Locale din Turnu Măgurele rupți în fund,iar azi vă etalați agoniseala și grandomania prin zonele și loc*rile pe unde v-ați cumpărat proprietăți din munca altora.Ăsta e PSD.
 • #2340
  Nyk pe 10 Septembrie 2020, 19:22
  Pentru turneni
  Sper sa nu fim iar prostii țării și sa votați psd, unde mergi prin tara rad toți de noi nu suntem în stare sa dam jos o clica de incompetenți care sau îmbogățit pe banii noștrii!
 • #2339
  Nemo pe 10 Septembrie 2020, 19:10
  Pentru generația Pro
  Hai să ne mobilizam sa schimbam, sa scăpăm de ciuma roșie, dacă stam la mâna lui nea Vasile ne_am nenorociți iar 4 ani.
 • #2338
  Nu-l stârniți pe nea Vasile cel roșu.! pe 10 Septembrie 2020, 16:47
  Pe 27 Sep. lasă-l cu "'Stai acasă"'
  Vecinul meu, nea Vasile și, (chiar) toți electorii captivi ai psd sunt dezamăgiți văzând starea urbei lor sub administrația pesedisto- Cucleană. Văd și suportă incompetența, corupția, jaful din banii publici,mizeria generală, sfidarea și sărăcirea locuitorilor. Îi chemați la vot ??? DAR... odată intrați în cabină, această categorie de alegători NU vor vota ^schimbarea^, ci ^continuarea-Cucleană^. Ei nu pot altfel.! Creiere programate, în 30 de ani, de ideologii anti-români bolșevici, ciumații roșii rămân precum în sport : "" psd -ist până la moarte"". Concluzie : vă implor nu-i mai mobilizați, nu-i chemați la vot... ~la grămadă~. Educați-i, alfabetizați-i electoral pt. Apt de VOT !... PS 1. Cu "Ieșiți la vot " ; "Ieșiți cu TOȚII l-a vot"..... 'deduc' eu că se scot din case... voturi pt. Cuclea. PS. 2. Electori de Dreapta !!!, hai noi la vot cu toții, căci putem schimba 'macazul', direcția și... (culoarea) primăriei.
 • #2337
  Eu pe 9 Septembrie 2020, 22:49
  Jigodii psd
  Mizerie in oraș și numai buruieni și gunoaie nimic,nimic nu a făcut
 • #2336
  Doar o nemultumire pe 2 Septembrie 2020, 20:54
  Să cerem redenumirea...
  acestei rubrici în *Marea NEMULȚUMIRE*, căci după 28 sept numa' o nemulțumire ne va apăsa. Una dar STRIVITOARE. Celelalte prăfuite în 30 de ani vor fi umbrite de Marea NĂPASTĂ : hățurile, frâiele, FRÂNA administrațiilor locale și centrale... încă 1460 de ZILE ne vor mânca zilele. Cu :'Ieșiți la vot', 'cu toții la vot', chiar la o prezență ca'n 1990, va fi oare aruncată în Lada de gunoi a istoriei Roșia ciumă? Ajunge mobilizarea, fără educarea "proprietarului" de drept de vot, a celor spălați pe creier ? Este azi mai apt de vot ca'n 1990 ? Să-l rugăm pe Atotputernicul cu o VOCE în cabina de vot...cu
  ștampilează AICI.
 • #2335
  Contra PSD pe 2 Septembrie 2020, 18:19
  Administratori cu, pe Domeniul public
  Multi asa,ziși PSD -iști care au construcții pe Domeniul public.sau mutat la PNL de frica dar nu știu ce plasa vor lua gen Dragolea,Victor,Codrea De la T,Teica,Redoil,USR inițiază un nou proiect ptr demolarea tuturor construcțiilor pe domeniul public,în Parlament se va vota cit de c*rind !!!
 • #2334
  Un clarvăzător local,precaut... pe 31 August 2020, 16:20
  cere o anchetă *Fraudă la MorȚione*
  "" alde ALDE vor vota _dublu_ cu două mânuțe"", conf. mărturisirii (un porumbel scos din guriță) a d-lui Tări ceanu pe F B. Asta îi /ori nu o Tentativă de Fraudă ?! Nu o vede nimeni ?! Să-l 'sun' pe Jupanu', el mai e expert ? Atenție la ceas!, E ora 15:15...show.ul nu a demarat ! Eu trag 'zemnalul de alamă', opriți trenuuu !!! Reprogramați "paranghelia" pt. 31.dec.2o-2o ora 12 PM ! Cu șampania pusă de Ciolacu... artificiile zvârlite d'aci din Turnu (de Cuclea,cele rămase de la revelion).
 • #2333
  Un localnic vizionar pe 30 August 2020, 16:47
  O veste cu anticipație
  Fătul 233, născut mort !!! Datorită / sau din cauza ( după mintea fiecăruia) a puținelor mânuțe ridicate pentru a vota moțiunea (după conștiința fiecăruia)... se amână scufundarea României. Mai trebuia un vot, ~ CĂCI 232=233-1~. Mare dezamăgire, mare disperare și gânduri negre în Tabăra Roșie Cucleană (a ciumaților) . "NECURATUL" deja îi cheamă la Înălțimea Sa să îi tragă de urechi. Voi reveni cu o veste cu anticipație a rezultatelor din 27 septembrie și... cu Doamne Iisus ajută România, că (aflâ și Tu) este Grădina Maicii Tale. Am zis "Scufundarea României" celor care au vizionat filmul fr. vechi, foarte bun 'Scufundarea Japoniei'.
 • #2332
  Florin pe 30 August 2020, 10:25
  Fără PSD la conducerea orașului și a Consiliului Județean
  La ora 4,30-5,ne-am trezit într-o gălăgie făcută de urletul câinilor vagabozi de pe lângă tomberoanele de gunoi.Ce fac conducătorii Primăriei,se pregătesc de încă 4 ani de huzur și furt,nesimțire și ignoranță față de problemele cetățenilor?Orașul arată groaznic,sărăcia și mizeria sunt la ordinea zilei iar ei se gândesc la încă 4 ani de minciună și hoție.
 • #2331
  Romeo pe 23 August 2020, 22:29
  Pentru tinerii cu copii din Turnu
  Dacă și acum pensionarii ne nenorocesc si_i votează tot pe nemernicii de Psd_isti nu mai avem nici o speranță în amărâtul asta de oraș trebuie sa plecăm sa le oferim o viață frumoasa, nu mai putem sta nepăsători cum se imbuiba ei din banii noștrii la toți, nu tu investiții, nivel de trai vai mama lui ptr. ce mai vreți psd?????
 • #2330
  O voce stinsă deatâta suferință și umilință pe 23 August 2020, 17:55
  Ajunge,nemernicilor,ne-ați asuprit destul,plecați odată!
  Se apropie alegeriele,iar loc*rile sunt lafel de mizerabile și depop**ate.Sărăcia și șomajul sunt ”cucoanele” care domnesc prin urbe și,împreună cu minoritățile,cu pensionarii iubitori de PSD și pomanagii rezultați în urma conducerii orașului de către o bandă de neisprăviți și incapabili,toacă și fură tot ce mai este prin zonă.Nici hunii sau tătarii nu au reușit să-și arate prezența după o asemenea apariție și existență de aproape 30 de ani.Dumnezeu să vă dea după fapte și credință!
 • #2329
  Un localnic despre... pe 16 August 2020, 19:43
  ... oferta de la # 2322
  Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt.a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și o minimă cultură civică ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă..votantu", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat, atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor în 30 de ani. Putem să schimbăm "macazu" pe 27 sept. doar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
 • #2328
  Un localnic despre... pe 16 August 2020, 18:38
  ... oferta de la # 2322
  Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla, dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt. a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și minimele cunoștințe necesare ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă... votantul", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat
  , atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor. Putem să schimbăm "macazu" pe 27... dar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
 • #2327
  Antena 3 pe 16 August 2020, 17:34
  Reportaj de Amploare
  Cine a dat Autorizații de funcționare la Farmaciile din Centru,una este lingă Cofetărie și alta Dona linga magazin de materiale și detergenți ! Proinvest unde este DSP !?,PSD inițiază un nou proiect al autorizațiilor în Senat, multi vor da faliment!
 • #2326
  Ne a vindut si asta. pe 15 August 2020, 13:11
  Dragnea junior.
  Dragnea junior a cazut la intelegere cu Cracea ptr asi proteja averea,asta in caz de va cistiga.Dar cum nu are sanse,o va lua la muita amindoii.Dnaul isi face datoria..
 • #2325
  Pe 23 aug. în ziua cea mare, pe 12 August 2020, 04:22
  Haideți cu toții la defilare !
  Căci vom scăpa (rămâne orfani!) de PSD. Cuuum?! Păi pe 22 august ( o zi bine aleasă, simbolică pentru ciuma roșie) au dânșii un congres... ultimul !!! ... și va fi un dezastru acolo, nu o explozie ca în Liban și o implozie benefică, reparatorie și dătătoare de speranță Nației Române... se vor desființa, vor cădea în lada de gunoi a istorie. DEFILAREA de a doua zi PSD o va face spre prăpastie, unde odată ajunși își vor chema și aliații săi. Așa să ajute Dumnezeu România, Grădina Maicii Domnului. Să scape poporul român de "Partidul ateu", bolșevic de sorginte rusească, străină spiritului strămoșesc.
 • #2324
  Cetățean cu drept de vot pe 1 August 2020, 09:12
  Răspuns domnului ”De ce”
  Cum puteți spune că această conducere hoață și incapabilă a PSD,nu se gândește la copii,la nepoți?!Ba se gândește foarte mult,chiar și la amante și secretare.Păi pentru toate beizadelele lor au cumpărate proprietăți pe la Buc*rești,Brașov și prin alte zone ale țării,și pe acolo pe unde nici cu gândul nu gândiți.Cum de unde,din salariile din Primărie și de prin firmele cu care toacă banul public.Toate după rețeta Dragnea.Oare câți dintre proștii care încă mai votează PSD,le-au cumpărat apartamente copiilor pe la Buc*rești?Dormiți în sărăcia care v-a întunecat mințile deatâta prostie și necunoaștere a realității.
 • #2323
  De ce pe 30 Iulie 2020, 22:30
  oare
  De ce nu ai făcut domnule Cuclea nimic ptr acest oraș, au plecat tinerii si nu au mai revenit, la ce să să vină, nu loc*ri de muncă, nu de divertisment, nu un cinema, nu o sală de spectacole, nu scoli stimulate sa facă conc*rsuri, nu canalizare, la f uri si h uri în katanga iese rahatul in case, pe vale se inundă, pe Măgurele e jale cu toate, se fură ca în codru in tot orașul, nimic, s.au cheltuit zeci de milioane de euro de când este primar, pe ce???? Oameni buni, trezirea, mai avem puțin și va fi pustiu in Turnu Măgurele. Nu vă gândiți la copii, la nepoți? Nu mai votez Cuclea.L.am votat, cu gândul că este tânăr, va face ceva, a făcut ptr doamna de lângă el.E aranjată ptr 10 vieți. Păcat că ești crescut în acest oraș. Nu ai făcut nimic ptr.oameni. Tot noi tragem.
 • #2322
  Văru' lu' Dorel pe 29 Iulie 2020, 19:15
  Mare întreprinzător și inovator multilateral
  În atenția concetățenilor, exclusiv din urbea noastră, Turnu Măgurele. Ofer / intermediez, operații de generația- laser dar și clasice, tratamente și ochelari moderni, GRATUIT, celor cu probleme de vedere. Atenție numai celor cu drept de vot, și cu dovada că și-au "mânat fundulțul" până la... urna de vot. O anchetă secretă a stabilit că votanții noștri, într-o rușinoasă majoritate, au probleme la cei 2 ochi ; în prea multe cazuri, necitind data de expirare a alimentelor de bază... din punga-pomană-electorală au consumat... și la spital, vorba aia din banii publici ai noștri. Și uite că zic și eu : suntem în UE și NATO, suntem ÎN 20-20?!... și avem VĂZUL DE așa de slab?!
  __PS. Precizez că repararea vederii e gratuită nu ca la alții... DAR consultația cea dintâi, NU!... ; e pe bani grei și mulți. ( că m-am săturat, la cât 'vă râdeți' voi de vărul Dorel).
 • #2321
  sandu pe 29 Iulie 2020, 14:29
  vrem primar nou
  Ne -am saturat de clanul Cuclea! Vrem un primar care sa tina cont de doleantele noastre! Jos Cuclea! Votati C Cracea, primar!
 • #2320
  Badea pe 28 Iulie 2020, 09:51
  Votati candidat cu sanse reale
  Pana nu va exista o sustinere totala si neconditionata pentru un candidat pe dreapta,oricare ar fi el,gasca hoata si incapabila a PSD,foarte greu va putea fi indepartata de la conducerea primariei si a institutiilor statului.Nu mai votati tot felul de ”iepuri”,nu fac altceva decat sa rupa din voturile dreptei si sa bata palma cu candidatul PSD.Cu candidati din partea ALDE sau independenti,nu se va reusi o schimbare reala.
 • #2319
  Const.iu pe 27 Iulie 2020, 22:43
  Atenție la propagandiștii Cucleni
  Între nemulțumirile localnicilor ar trebui să aibă loc și... Chestiunea "profeților falși" . Sunt unii postaci care se dau de dreapta dar critică PNL sau USR și pe liderii acestora. Făcând pe dezamăgiții de aceștia, mărturisesc ei, cu mâna pe inimă, că până ieri i-ar fi votat... dar acum vor sta acasă. Procedează așa ori inconștienți, ori din sărăcia intelectului personal, ori sunt pesediști sub acoperire.
  Pentru a dezamăgi electoratul de dreapta sau pentru ca unii votanți ai ciumei roșii, treziți acum, să nu voteze "altfel" ci să rămână captivi PSD-iști, iubitori de trandafiri, de Cuclea, de sărăcia și administrația 30-istă, coruptă, incompetentă și indiferentă la NEMULȚUMIRILE LOCALNICILOR.
 • #2318
  Un localnic recunoscător... pe 19 Iulie 2020, 20:07
  ... Ștampilei de vot, cea deșteaptă
  Marea bătălie din 27 sept se apropie și poate fi câștigată, numai cu o Smart-Ștampilă de vot. Ea va sfârși Războiul de 30 de ani al administrației Fesenisto-Pesedisto--Dragnistă contra cetățenilor. Ștampilei salvatoare a urbei să îi ridicăm o statuie sus pe primărie. Să-i încrustăm cu litere de aur... Numele Său : *ÎnCORONATA VOTUS 2o2o*. Cetățeni nemulțumiți de cum a ajuns municipiul... la vot cu toții, de mână cu copiii și nepoții, pt. ei să schimbăm 'macazu'!__Vremea trandafirilor s-a adus,căci așa cum spun eu-poetul : " Trandafirul nu-i de vină / Că e rupt azi din grădină; / Și-i fără voie băgat, / În cel mai roșu...,,roșcat".
 • #2317
  Un localnic mulțumit, întro pe 17 Iulie 2020, 20:35
  Lume a nemulțumiților.
  Atenție !, urmează o știre care vă poate....,descuia, emoțional ! : COvid 91 ăsta zis și COvrig 2o 2o, va elibera primăria Municipiului nostru de administrația fesenisto-pesedisto-dragnisto-cucleană. Votanții turneni (aborigenii noștri adică), vor vota ciuma roșie în continuare dar.... marea bătălie din 27 septembrie va fi câștigată de COronaVOTUS 19 & 2o 2o !!! Secretul și bănuiala, este : viruselu' este dușmanul ciumei roșii și a tuturor bacteriilor din societatea românească. Accelerați cronometrul și pregătiți șampania!
 • #2316
  Un votant impotriva prostiei pe 16 Iulie 2020, 23:48
  O ADMINISTRATIE LOCALA FALIMENTARA SI INCAPABILA
  S-a umplut iarasi orasul de caini,nenorocitilor!!Nu sunteti in stare decat sa mintiti si sa furati,orasul e in paragina,iar saracia este la cel mai inalt nivel.
 • #2315
  Npk2 pe 13 Iulie 2020, 18:52
  Pruna
  Prost,prost,dar nevastă-sa sta numai la umbra.
 • #2314
  unul din Katanga pe 13 Iulie 2020, 14:27
  Marinel Pruna
  Turnatorul si colaboratorul sec*ritatii care a sifonat prietenii si vecini, psd- ist de frunte va mai candida la alegerile locale? Astia sunt oamenii Psd: incapabili, turnatori, lichele!
 • #2313
  Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 02:05
  Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
  Dle Tache, ciorile croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături, de la Maricica.PS. Prea multe așteptăm de la primar. Bine le-a zis i. iLiCi-escu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
 • #2312
  Ajutați-l pe nenea Tache!!! pe 10 Iulie 2020, 01:45
  Pt. D-ul Tache # 2309 / 5 iulie
  Dle Tache, vă deranjează ciorile care croncanesc noaptea și nu vă lasă să vă odihniți? Nu Poliția, Jandarmeria sau Trupele NATO, ci dv și copiii de școală trebuie să rezolvați.La o liziera de salcâmi erau numeroase ciori care aveau cuiburi cu ouă și se înmulțeau. Noi copiii mergeam cu părinții la semănat grâu, porumb și alte boabe. Dânsele în urma noastră scormoneau cu ghearele și șterpeleau semințele. Puse numai pe furat și distracție, nu munceau nici atunci. Într-o zi o fetiță, șefa noastră, că era mai isteață ca noi, ne-a pus să ne urcăm în salcâmi să le distrugem cuiburile și ouăle. Pe pupături. Câte ouă spărgeai atâtea pupături căpătâi de la Maricica.PS. Prea multe așteptări de la primar. Bine le-a zis Tudor Vladimirescu americanilor în 1962 : * Să nu întrebi ce face Țara pentru tine, ci ce faceți voi pentru Țară*
 • #2311
  marian pe 8 Iulie 2020, 22:29
  respect doamna" profesor".
  Imi petrec putinul timp de odihna in parcul central.
  Aseara si asta seara am asistat fara voie la atitudinea dusmanoasa,lipsita de respect fata de copii, bunici, parinti,
  a unei doamne ce se lauda a fi profesor.Si-a adus in ajutor si sotul,cu studii dupa cum afirma.Ambii cu debit verbal nedemn pentru un "profesor" si in prezenta copiilor speriati de atitudinea lor,adresa amenintari bunicilor pentru indrazneala nepotilor de a-i deranja odrasla.Daca aici,in prezenta atator persoane,ai asemenea comportament,ce sa-mi inchipui cand sunteti numai cu copii!Daca este adevarat ca sunteti profesor,mai potrivit ar fi sa va schimbati profesia.
  Educatia, educatia doamna profesor, de la care noi asteptam mai mult, nu se face cu oameni ca dumneavoastra,nu se face cu repulsie fata de copii altuia,se face cu atasament,intelegere,iubire fata de toti copii,chiar daca ei mai si gresesc.Am apreciat mult gestul bunicii fara studii,de a-i cere scuze distinsei doamne.
 • #2310
  Sorin pe 6 Iulie 2020, 17:13
  O societate bolnavă și coruptă
  Bai,autoritati locale,intrati in c*rand in campania electorala si veti veni cu minciunile si promisiunile binecunoscute,iar voi nu ati fost in stare sa strangeti nici macar cainii vagabonzi.De loc*ri de munca,de investitii majore si benefice cetatenilor orasului,ce sa mai spunem?
 • #2309
  Tache pe 5 Iulie 2020, 23:46
  Hotie
  Politi ce face la ora asta a adormit la rampa garii,nu.i deranjeaja manelele puse de ciorile din colt de la pasarela? Chiar nu.i aude nimeni acum in toiul noptii sau le este frica sa.i deranjeze?
 • #2308
  Haideți în natură să admirăm cucii... pe 3 Iulie 2020, 05:54
  exploatatori de sclavi,forță de muncă
  Cucul și Cuca se iubesc, fac 1 buc. Ou și-l abandonează în cuib străin al altor păsări...'conaționale'. Se înmulțesc, au progenituri, dar nu muncesc ci exploatează munca unei mame-surogat, care îi clocește oul, îl ocrotește și-l hrănește. Însă, într-o tristă zi îl vede că își ia zborul, că nu e puiul ei, că cineva a umblat cu... "cioara vopsita". Știm și noi, și toți scolarii, că multe idei, descoperiri, invenții și soluții inginerești sunt inspirate din natură --- omul observând, copiind și admirând opera Creatorului. Mă opresc eu din scris, meditez și smerit privind spre EL, zic : "'Mulțumescu-ți Doamne, că nu ai lăsat pe pământ acest instinct, apucătură, șmecherie sau ce'o mai fi asta și...vre'unui trib, etnii sau rase de oameni, robii tăi. Așa e, sau voi știți altceva.?! ( dar f13 și Maria doamna, știe?)
 • #2307
  0 problemă minoră față de celelalte? pe 2 Iulie 2020, 15:38
  Nemulțumiri ale cetățenilor?
  În urmă cu câțiva ani la o emisiune TV un invitat, om de cultură, a afirmat că românii vor ajunge minoritari în țara lor ; informația având-o de la un prieten al său din Institutul Național de Demografie. Româncele și femeile din etniile minoritare ( cu excepția rromă), nasc doar un copil sau deloc căci primează cariera lor și serviciul...munca.În plus, sunt plecate și vor pleca cu milioanele prin lumea largă, pentru a munci.... nu pentru a schimba scutece și legăna bebelușii. (( la "etnia problemă "e altfel?, voi ce știți?)). Și întreb : * Structura societății primează în fața creșterii sau descreșterii demografice? * Cazul Kosovo, în care sârbii ajunși minoritari au trebuit să plece din Vatra lor strămoșească, e un caz singular pe mapamond?!
 • #2306
  Cu stimă pentru cei ce gândesc și luptă pe 2 Iulie 2020, 00:43
  În 6 postări:10 iunie-01 iulie
  Nemulțumiri și corecte radiografii ale realității dîn urbea noastră. Doar la # 23o4, o veste BUNA cu ; "suntem într-o mare scădere demografică". NU e RĂU ! M-ă veți aproba după ce vă veți răspunde dvs. înșivă la întrebările : aportul substanțial la creșterea demografică... care etnie îl aduce înmulțindu-se mai mult.??? Unde se va ajunge, inevitabil în viitor.??? Întrebați în Măgurele sau în Capitală prin Ferentari și Rahova.Sau analizați cazul Kosovo, ; acolo în Vatra străveche a Serbiei s-au înmulțit, mai abitir, albanezii musulmani+ "etnia problemă" de acolo, aliata albanezilor contra sârbilor ajungi minoritari. Mai scandează sârbii azi : Kosovo pământ sârbesc.? Sper că ați înțeles ; nu-i bai cu creșterea mică/ lentă a natalității ci cu structura societății.
 • #2305
  Ilie de la scularie pe 1 Iulie 2020, 16:36
  Analfabetele promovate de pușcăriașul DRAGNEA
  Încă o analfabetă promovată de DRAGNEA, TATIANA SANDU, a devenit șomera după ce nu a mai fost votată pentru Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării, Ea urmează după alte analfabete promovate de DRAGNEA:Viorica Dăncila, Carmen Dan, Banu Dana etc.
 • #2304
  Votez la viitoarele alegeri pe 29 Iunie 2020, 10:20
  NU SE DOREȘTE UN ORAȘ CURAT ȘI PROSPER
  Nu existat dealungul timpului nicio intenție clară a vreunei investiții majore pentru Turnu Măgurele,din partea administrației locale condusă de către PSD de aproape 30 de ani.În schimb,s-au văzut cum banii publici au fost aruncați pe tot felul de proiecte din care nu a reieșit nimic bun,ci doar profituri în buzunarele celor ce au rostogolit politica dezastruoasă a PSD,bazată pe promisiuni deșarte,minciuni și tot felul de pomeni și posturi cu salarii exagerate și pensii nemeritate.Mizerie pe la containerele de gunoi,străzi și trotuare nemăturate,câini peste tot,întuneric pe majoritatea străzilor,construcții fără autorizații și sărăcia pe care o vedem la tot pasul.Suntem deja într-o mare scădere demografică,de conștientizare a prezentului,de educație și conștiință civică.Tot ce a proliferat în aceste ultime zeci de ani,a fost ceea ce vedem și constatăm azi.
 • #2303
  Florin pe 26 Iunie 2020, 08:52
  ”marian”nu s-a schimbat NIMIC
  Și azi,26 iunie,ieșirea din Piața Turnu Măgurele arată lafel.Nesimțirea autorităților continuă.Pentru ei,cetățenii nu contează,sunt sfidați,umiliți și furați în fiecare zi,cu o nesimțire pe care o vedem dintotdeauna.Suntem buni numai pentru vot,folosiți doar pentru plata impoziteleor și taxelor din care se fură fără limită.Organizarea și c*rățenia în piață lipsește dintotdeauna.Produsele sunt expuse pe jos,prin loc*rile pe unde merg cumparătorii,iar mulți vânzători NU au nicio legătură cu calitatea de producător.Hala arată ca o clădire dezafectată,gată să fie demolată,și în interior mizeria este tot ce se vede.Nu au fost în stare,în atâția ani de când conduc orașul,să amenajeze o parcare decentă,raportată la numărul de vânzători și cumpărători.Totul în jurul pieții arată groaznic,aglomerat,nerenovat și insalubru.
 • #2302
  marian pe 22 Iunie 2020, 16:08
  Iesire din" Piata Municipala".
  Intri cu masina in piata,prin str.Mihail Eminescu,iar cand trebuie sa iesi in str.G-ral Praporgescu,intampini o diferenta de aproximativ 25cm,suficienta sa rupi pragurile sau esapamentul.
  Astazi s-a creat un blocaj,nimeni nu avea c*rajul sa incerce,am stat aproape o ora,nu se putea intoarce,injuraturi si nervi cat cuprinde.Oare nu a vazut nimeni din Primarie,nu a urmarit nimeni aceste lucrari? Dezinteres si bataie de joc la adresa cetateanului.Nu ati trecut pe acolo domnule Primar?Ia, incercati cu Loganul.
 • #2301
  Niste cetateni cu contract pe 19 Iunie 2020, 09:37
  In urma postarii #2300,raspunde cineva?
  Dorim sa aflam si noi,cetatenii onesti,platitori de taxe si impozite,daca s-a sesizat cineva in urma implicarii Primariei Tr.Magurele in activitatea firmei de salubritate Polaris?Cu ce bani,si de ce au trimis acele scrisorele prin Posta Romana?Vor sa le para vorbele mai oficiale??Asa le-au ordonat Sefii Mafioti ai Firmei Polaris,firma care detine monopolul pe jud.Teleorman?Avem noi cetatenii dreptul sa ne alegem cu cine sa incheiem un contract,de orice utilitate si servicii?
 • #2300
  I UGSSH XȘ pe 12 Iunie 2020, 20:27
  Primăria Turnu Măgurele s-a asociat cu SC Polaris ?!
  Băi,nesimțiților,hoților,de când vă freacă grija pe voi,o instituție a statului,de datoriile,încasările și partea de logistică și strategie de afaceri a unei firme private?V-ați asociat cu o firmă condusă de niște mafioți(cel puțin așa a spus justiția).Din banii cui trimiteți scrisori de amenințare către cetățeni,cu privire la declararea numărului exact de membrii ai unei familii?E problema voastră,băăă,j**urilor?!Ați reușit să-i numărați pe toți cei care NU au încheiat contracte?Dar pe cei cu căruțe,cu mașini îmatriculate prin toată Europa,pe toți asistații social,pe cei ce nu-și mai stiu nici ei numărul membrilor din familie??Unii pe la case care aruncă una sau două pungi de gunoi,iar alții,cu același număr de oameni,aruncă cu sacii.La Hotel Turris ați numărat bine,dar la căminele lui Codrea,la Victor și prin alte loc*ri sunt cu facturile la zi,da?Ați transformat conducerile asociațiilor de locatari,în cuiburi de spionat și propaganda voastră împuțită.
 • #2299
  GetoDacii se incinerau!Sunt credincios pe 7 Iunie 2020, 20:47
  Pt. Ion și Vasile, cu respect!,o propunere
  Să rămână, Cimitirului Vesel de la Săpânța -- o atracție turistică internațională - și cimitirele presărate prin țară... cimitire tradiționale, c*rate, fără zorzoane și grătare cu manele... restul, desființate încet-încet.. create altele mult în afara localităților cu reguli noi, iar muritorii să fie convinși de pe acum că e mult mai salutară incinerarea..(poate fi gratuită, cheltuielile plătite de primării sau donatori mai înstăriți). V-or plânge doar preoții și Mult-Prea-Sfințiile-Lor care îl jupoaie pe om când se duce la Domnul.
 • #2298
  ??? pe 3 Iunie 2020, 13:33
  !!!!
  Primare tu n-auzi pisicile? Ce-l puțin atâta lucru fa și tu pentru locatarii din asociația ta.
 • #2297
  Vasile pe 2 Iunie 2020, 09:34
  Ioane,problema e alta,si e mult mai grava
  La cimitir exista un admnistrator si paznici,banuiesc.In afara de faptul ca lipsa de educatie se vede aproape peste tot,imaginea cimitirului privit din strada,pare ca a aparut un nou cartier ANL.Cum Doamne iarta-ma sa aprobi atatea constructii cu acoperisuri si termopane,unele racordate si cu energie electrica,cu banci si tot feleul de zorzoane,intr-un loc unde ar trebui sa fie doar liniste,c*ratenie si reculegere.Cine a aprobat toate astea?Sunt legale,respecta suprafata unor morminte decente sau am imprumutat obiceiurile si traditiile indiene?Am auzit si de petreceri cu muzica si gratare de o sfidare si ungrobianism,intinse pana in strada.Nesimtirea conducerii Primariei Turnu Magurele a intrecut orice masura si nu inteleg unde se doreste sa se ajunga cu astfel de obiceiuri.Nu ar strica sa se faca niste fotografii si sa fie vazute de lume-ntreaga cum,incet,incet se instaleaza anarhia dorita de impotentii PSD si conducatorii altor institutii subordonate politic.
 • #2296
  Ion pe 24 Mai 2020, 11:26
  Cocalari și nesimțiți in cimitir!
  Doar nesimțiții și cocalarii intră pe aleea cimitirului cu automobilul! De ce ai intra cu automobilul dacă nu ai 80 de ani sau nu ai vreo dizabilitate?! De nesimțit!
 • #2295
  Pentru cei care au mai rămas prin comuna Tr.Măgurele pe 11 Mai 2020, 08:31
  OPRIȚI HOȚIILE DIN PRIMĂRIE ȘI APASERV
  Timpul pentru carantina în care am stat cu toții,am îndurat și am suportat măsurile draconice și de neânțeles de multe ori,se apropie într-o oarecare măsură de final.Așteptăm cu mare interes și despre măsurile pe care conducătorii unor instituții de control ale statului le vor lua împotriva jafului de la SC ApaServ.Să nu îndrăzniți să spuneți și să credeți că se va pune batista pe țambal,pentru că cetățenii inteligenți și responsabili vor continua monitorizarea astivității acestei societăți,iar plâgerile vor apărea din ce în ce mai des,urmate de acțiuni în instanță,toate cu referire la calculul și mărirea total nejustificată a prețului metrului cub de apă.Toți cei care au contribuit la jaful făcut de către societatea de furnizare a apei menajere vor răspunde în fața legii.Avem cel mai mare preț al apei,în condițiile în care apa este adusă de la cea mai mică distanță față de consumatori.De prețul investiției de malul Dunării,de care s-a ales praful,ce să mai vorbim?Nici asta nu e HOȚIE?
 • #2294
  Înțeleptul rubricii pe 1 Mai 2020, 03:36
  * Nemulțumirile localnicilor *
  Decretează : TOLERANȚA este cel mai... ~ PENTRU-PROȘTI-CUVÂNT ~!!! ___Căci din cauza acestei mentalități și filozofii găunoase și primitive, omenirea a hrănit - cultivat - înmulțit... TOT CE-I RĂU, pe pământ. Te uiți în jurul tău, vezi și asculți, ; nimic nu îți place dar tolerezi.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.