Nemulţumirile localnicilor - în atenţia celor care nu îşi fac datoria

 Această rubrică se doreşte a fi în atenţia celor care ar trebui să aibă grijă de cetăţean şi nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, de la prestatorul de servicii până la administraţia oraşului. Aici vor fi semnalate problemele de zi cu zi ale oamenilor obişnuiţi, iar cei rupţi de realitate(oamenii politici şi angajaţii primăriei) deoarece nu au grija zilei de mâine, sperăm să vină în slujba sau ajutorul celor cu nevoi. Toate nemulţumirile dumneavoastră vor fi trecute pentru început sub formă de comentarii, dar în cel mai scurt timp această rubrică va fi modificată şi veţi putea scrie direct. Aşteptăm comentariile dumneavoastră.

2367 comentarii Comentează

 • #2367
  Conducător auto pe 24 Noiembrie 2020, 18:11
  Neimțirea în politica PSD continuă
  Primarul pigmeu umblă fără nicio jenă,tot timpul,în Dusterul primăriei,și cu telefonul la ureche.Chiar nu există nimeni să-i spună că e timpul să-și cumpere și el o mașină.La cât a furat,pardon,la cât a câștigat,poate să se plimbe și cu mașina personală,nu numai pe banii cetățenilor.Poate lua exemplul secretarului Franchevici.Și să ne spună și ce s-a întâmplat cu banii luați pe conductele de fier din întreaga rețea de termoficare.Băieții ăștia chiar nu au limite,nu mai au teamă și rușine?!
 • #2366
  *Apelul anului*... 2o-2o. pe 21 Noiembrie 2020, 08:00
  Către cetățenii, copiii viitorul țării !
  Voi, adolescenți, școlari, preșcolari pitici ... voi cei cu (minus) --18 ani, fără drept de VOT ; DEȘTEPTAȚI-VĂ voi, treziți-vă pe 6 decembrie și opriți-i pe bunicii și părinții voștri ( doar pe cei știuți ca votanți ai ciumei roșii.! ), să NU greșească iar ca în cei 30 de ani.
  Dați-le ordin : °Rămâneți acasă°, °Păstrați distanța, evitați secția de votare°,°Nu atingeți ștampila 'votat' °.
  _
  V-am văzut la TV ! Vă lăudați că luptați ^ca niște eroi^ contra pandemiei COvid-19.
  Luptați acum și împotriva vechii boli... epidemia ciuma roșie, și vindecați-vă Țara !
  Ziua de *6*, este decisivă pentru viitorul tuturor! România mea și a voastră are nevoie de un Parlament legal, sănătos la cap, cu carte și bun gospodar. S-au pierdut 30 de ani... pentru a nu mai pierde încă 4 sau 8, și până veți merge voi la vot... Vorbiți acum !, ȚARA e ȘI a VOASTRĂ !!!
 • #2365
  Țineți-vă bine oameni buni !!! pe 14 Noiembrie 2020, 21:59
  Suspinele și lătratul ciumei roșii...vin ! Le aud!
  Nu numai la TV Latrina 3 & rTv alu'Ghiță ci oriunde pașii vă vor purta îi veți auzi pe acei de.formatori de opinie spălători de creiere,tonomatele și mercenarii din presă în slujba ideologiei roșii.
  Îi vor arăta și înfiera pe vinovații găsiți și dictați de stăpânii lor.
  Iată câteva exemple:
  1. Cei care nu l-au lăsat pe JUPÂNU să construiască 8 mari spitale regionale (încarcerat nevinovat)
  2. Absenții la vot + votanții dreptei nu l-au pus pe Ciolacu Premier-marionetă a lui Dragnea. 26 sept.
  3. Votanții anti-Dăncilă la prezidențiale. Cu Veo la Cotroceni înflorea țara, tragediile ne ocoleau, inclusiv pandemiu' COvid.
  4. Cei care nu vor acest Parlament toxic până'n vară,ci unul sănătos și legal cu alegeri la timp 6 dec.
  ?. oare, oare, oare vor fi unii cu o paralelă între Piatra Neamț și Colectiv ? Păi Ponta a demisionat atunci, acum hai cu VEO la Victoriei, să plece Orban ? Pariez că vom auzi multe aberații !

 • #2364
  Țineți-vă bine oameni buni !!! pe 14 Noiembrie 2020, 21:54
  Suspinele și lătratul ciumei roșii...vin ! Le aud!
  Nu numai la TV Latrina 3 & rTv alu'Ghiță ci oriunde pașii vă vor purta îi veți auzi pe acei de.formatori de opinie spălători de creiere,tonomatele și mercenarii din presă în slujba ideologiei roșii.
  Îi vor arăta și înfiera pe "vinovații" -- găsiți și dictați de stăpânii lor.
  Iată câteva exemple:
  1_ Cei care nu l-au lăsat pe JUPÂNU să construiască 8 mari spitale regionale - (încarcerat ne.vi.no.vat
  !)
  2_ Absenții la vot + votanții dreptei care nu l-au pus pe Ciolacu Premier-marionetă a lui Dragnea. 26 sept.
  3_ Votanții anti-Dăncilă la prezidențiale. Cu Veo la Cotroceni înflorea țara, lipsurile și tragediile ne ocoleau, inclusiv pandemiu' COvid.
  4_ Cei care nu vor acest Parlament toxic până'n vară,ci unul sănătos și legal cu alegeri la timp 6 dec.
  ? _ oare, oare, oare vor fi unii cu o paralelă între tragedia Piatra Neamț și Colectiv ? Păiii, Ponta a demisionat atunci, acum hai cu VEO înapoi la Victoriei și să plece Orban ? Pariez că vom auzi multe aberații !

 • #2363
  Ilie Bolojan pe 12 Noiembrie 2020, 14:38
  Birocrație
  Am avea nevoie și noi de un Bolojan la Teleorman...
 • #2362
  Cu "'remușcături"' șterg născocirea cu... pe 7 Noiembrie 2020, 19:33
  a primarului evoluție în *PORECLE*. #2361
  nimic adevărat, va rămâne tot *primarul NIMIC *!
  Va urca o treaptă pe 'scara' primarilor de municipii ale fostului Regat Dacia. Pariați ?
  A nu crede în : Mama Omida, ghicitori ai viitorului, prezicători, profeții, auguri, astrologi și horoscop și să vii cu "certitudinea" stoarsă din opera lui Nostradamus! Ce rătăcire !
  Ipoteze șchioape, nădejdi deșarte, visuri cu : Primarul CEVA-CEVA ; ÎNCĂ-Ceva ; ALT-ceva sau *Primarul TUNEL***** de 5 stele. { v. Primarul METROU }
  Construcția unui Metrou ( după Capitală și Napoca Clujului) e plauzibilă ( Turnu pe locul 3 între 113 municipii ) dar la tăierea panglicii de unde aplauze și urale? câți săteni fi-vor în cătunul Turnu Măgurele în acele îndepărtate timpuri ?
  PS. am revenit, să corectez la # 2361 numele Dumnezeului strămoșilor noștri /Zamolxes nu Zalmoxes dar deja regret întristarea ce v-o văd de la vestea tristă data. O puteți îndulci voi pe 6 Dec?
 • #2361
  De la Nostradamus citire, aflăm... pe 5 Noiembrie 2020, 07:51
  Pentru același Gogu=Doru (2 în 1)
  Inspirația de a înlocui sintagma Primarul NIMIC " cu "CEVA-CEVA" și apoi cu altCEVA, își are originea în trei catrene din Opera Nostradamusiană.
  În urmă cu 500 de ani Profetul s-a referit și la meleagurile 'Străvechiului Regat Dacia al lui Zamolxe'. Și asta nu întâmplător ci pentru că și-o trăgea, originea, după o bunică de pe la noi. Decriptarea descrie un Municipiu sărăcit și pustiu, dar ales și binecuvântat cu un Primar jinduit de marile cetăți ale timpului. Acesta, pornind ca NIMIC trecând prin CEVA-CEVA ajunge la... *****PRIMARUL TUNEL***** (de 5 stele!). După o mare realizare a sa.
  Orașul său aflat la coada celor 103 Municipii ale Țării saltă, când primarul îi inaugurează Metroul, direct pe locul 3 (după Capitală și Napoca Clujului, singurele cu metrou). În acele memorabile clipe mulțimea ar fi scandat : *Primarul TUNEL*!, și așa i-a rămas porecla.
  Dacă Nostradamus așa a zis, cum se zice c'ar fi zis, așa vă zic și eu...
 • #2360
  Un iubitor de oameni si animale pe 3 Noiembrie 2020, 17:35
  Actiunile administratiei locale sunt inexistente
  Dar intreaga administratie este foarte bine platita.Bai,nemernicilor,aveti lege pentru animalele fara stapan.Fie cai,caini sau pisici,cu toate umbla libere pe strazi,iar fecalele lor sunt peste tot.Asta e civilizatia pe care ne-a adus-o PSD in ultimii 30 de ani.Parc*rile,trotuarele,containerele de gunoi si toate spatiile verzi sunt improsacte de mizeriile facute de animale.Ce asteptati,sa simtim si mirosurile,muscaturile de caini și raspandirea microbilor purtati de catre porumbeii din toate podurile de bloc*ri si din centrul orasului?Daca nici legeile nu le respectati,ce fel de oameni sunteti si pe ale cui interese le aparati?Asteptam si o luare de pozitie a Directiei Sanitar Veterinare si a Directiei de Sanatate Publica.
 • #2359
  ERATĂ la # 2358, regretabilă pe 3 Noiembrie 2020, 09:48
  La "vorba OTV",o defăimare, o profanare...
  Cu iertăciune... _in memoriam_ și din respect pentru OTV și foștii fani ai săi, revin la parafrazarea acelui concept filosofic, emblemă a OTV : "" Fiindcă nici nu știți ce pierdeți"". O mare eroare dar promit repetabilă.
  CORECT este, și rog a se citi : " nici nimeni nu știe NIMIC, de ce e °greu de pierdut° NIMICUL "".
  Acest text este preluat și decriptat din nou-descoperitul volum de catrene al lui Nostradamus și se referă la ținuturile noastre.
  PS. Se întreabă cercetătorii operei lui Nostradamus, cum de 'NIMICUL' nu poate fi pierdut... dar omenirea, de-alungul istoriei, de foarte multe ori a putut pierde TOTUL (vezi civilizația Atlantida). Profanii spun că e CEVA -CEVA... aici!!!
 • #2358
  O chestiune arzătoare peste urbe a căzut! pe 2 Noiembrie 2020, 15:39
  Înlocuirea vechilor sintagme e urgență 0
  Turneni, veniți la o dezbatere publică! Cetatea noastră are o chestiune de rezolvat, cu extremă urgență!
  Sintagmele ^Primarul NIMIC^ și ^Cuclea=NIMIC^ s-au uzat, s-au învechit și sunt ale trecutului mandat. Acum, în partea a doua, în *Epoca Cucleană Roșie-Ciumată*, pentru 2o2o-2o24 e imperios necesar un alt "renume".
  °Primarul CEVA--CEVA°, e o fr. bună propunere ! S-o adoptăm în speranța că doar-doar-așa, se va vedea CEVA-făcut-de-Cuclea... la sfârșitul mandatului actual.
  Participați, vă rog, cu toții la această consultare pop**ară generală căci altfel (vorba lu' OTV) : " nici nimeni nu știe nimic...despre ce nu putem pierde"!
 • #2357
  Un pensionar care chiar știe ce spune pe 28 Octombrie 2020, 18:55
  PSD a distrus România și a umilit românii
  Turnu Măgurele a rămas un oraș infect,sărac și la mâna unor icapabili cu amante lafel de pricepute și școlite ca și ei.Organigrama acestei instituții este mult prea încărcată și mult prea bine plătită în raport de rezultate.Până când vă mai bateți joc de această zonă,odată plină de oameni onești,pregătiți și școliți,recunoscuți oriunde mergeau prin țara asta?Astăzi suportăm tot ceea ce fac acești neisprăvi,cocoțați pe niște scaune mult prea mari și total nepotrivite pentru experiența și pregătirea lor.
 • #2356
  Ion de la țară pe 22 Octombrie 2020, 20:35
  ...din zonă, pentru VIP
  Nu sunt un fan al polițiștilor, dar, când îți spui singur"VIP"şi crezi că toți sunt tâmpiți, dă de gândit. Sunteți una dintre acele"persoane importante"de p'aci, care se cred superioare tuturor, nimeni nu este la nivelul dvs., iar autoritățile statului nu voie să vă controleze ?!?
 • #2355
  Vip pe 21 Octombrie 2020, 10:56
  Poliția prostilor
  Cea mai proasta conducere și cei mai prosti polițiști la Turnu Măgurele ...nu mai vb de cei de la sate de poliția din comune niște tute și lepre astea sunt ...
  Analfabeți și prosti că cei din Turnu Măgurele ...mă refer la politie nu am văzut ...

  Tute rău ...prosti cu haina de STAT
 • #2354
  Cetățeni cu probleme pe 20 Octombrie 2020, 18:54
  Bai Pŕimare nu asa se face
  Dacă tu nu ai facebook nici mamarea nu are facebook unde dracu sa citească ea ce scrii tu pe (sfatul pop**ar) al urbei ...baaa ieșiți pe străzi și spuneți oamenilor ce trebuie facut cum ați mers la alegeri în campanie ...nu acum sa ne spui ca trimiți politia si jandarmeria sa le dea amenzi ...batranii aia care ai școteati la poarta sa le spuneti cu cine sa voteze nu stiu ce scrii tu pe facèbook mergeți pe la porți sa stie informati cetățeanului....
 • #2353
  O corectare pe 19 Octombrie 2020, 01:12
  la # 2352 nu a intrat...
  ... la sfârșit LIPSEȘTE :
  _După ce scap neaccidentat pornesc spre casă. Pe drum mi-a venit ideea ca ...precum la hoteluri cu stele(1-5), la pensiuni cu margarete(1-5), o metodă internațional foarte utilă pentru a le ști valoarea ... să folosim marcarea ( la vedere cumva, un tatuaj) și la oameni cu *J. J. J. J. J.* ( fiecare câte merită).
  Cu amănunte în c*rând și mare atenție... COV°rigu' are mutații și e flămând. Iată ! Mânâncă cuvinte românești ~ căci tastatura mea nu e dânsa de vină~ nu e chinezească.
 • #2352
  Un merituos premiat cu Nobel pe 18 Octombrie 2020, 21:55
  Pt.o idee genială,de origine divină!
  Ante-P.S._Voi m-ă veți vrea *cetățean de oroare*... dar eu vă voi refuza (lângă L N D ?!). Rezolvați !
  Mă aflam la 'locația' fii rească, după muncă la ceas de seară. M-ă sună dulceața de soacră-mea : "vin-o băăă bețivanule acasă că nu pot să intru, s-a blocat, iar, yala". Plătesc litruța de vodca și plec. Când să trec Bulevardul Strada Mare, din spate aud un semnal nou, ca de clopot de tramvai... ceva nou pentru municipiul nostru. Gata să m-ă calce... că și primarul ăsta nou-ales, să bage el tramvai în Turnu (bag seamă că mai vrea o dată). Barem troleibuz să fi pus că tramvai nu are nici Capitala Județului Alexandria.!!! Dar Domnul Iisus cu mine... sar pe trotuar scap, dar m-ă izbiceni de o țeavă în c*rând. E ceva despre oameni... hotelurile cu stele și pensiunile cu margarete. Nu ghiciți ?!... așteptați că...
  Post-PS. _... că nici nu știți ce o să puteți pierde !
 • #2351
  Purtătorul de cuvinte al... pe 18 Octombrie 2020, 01:13
  al Boului,Cornutelor și tuturor Copitatelor
  Creatorul ne-a dat Terra înaintea oamenilor, întru binele Naturii și măreție ei, apoi și în ajutorul lui Sapiens-Sapiens... această specie dăunătoare a... tot pământul. Iată-vă decăzuților cum ați ajuns (na-vă COV°rigu' !)
  Dar va da peste voi pedeapsa cea mare a la Sodoma și Govora plus Marele Potop dacă vă veți mai spune, între voi bipezilor : boule, vaco, măgarule, porcule.
  Nu de.sacralizați numele noastre.
  Aveți dezlegare la : J, J, J, J, J.= j*****e, javră,japiță, jivină, etc. Dar și la superbul *Ciumatule Roșcat
 • #2350
  Purtătorul de cuvânt al... pe 18 Octombrie 2020, 00:30
  al Boului,Cornutelor și tuturor Copitatelor
  Creatorul ne-a dat Terra înaintea oamenilor, întru binele Naturii și măreție ei, apoi și în ajutorul lui Sapiens-Sapiens... această specie dăunătoare a... totul. Iată-vă decăzuților cum ați ajuns.(na-vă COV°rigu' !!!).
  Dar va da peste voi pedeapsa cea mare a la Sodoma și Govora plus Marele Potop dacă.... vă veți mai spune, între voi : boule, vaco, măgarule, porcule.
  Nu mai de.sacralizați numele noastre.
  Aveți dezlegare la : "J, J, J, J, J." = j*****e, javră,japiță, jivină, etc. Dar și la superbul *Ciumatule Roșcat*.
  *NUePSD*, este acel PCR din 8 mai 1921 filiala Partidul bolșevic a din URSS ??? S-a rebotezat de 7 ori până azi la PSD. Precum Lupul din poveste, și-a schimbat părul de 7 ori dar culoarea,BA! Tot ROȘU - bolșevic!
  Oare o uriașă ~LADĂ internațională de gunoaie roșii ale istoriei~, există / are această planetă ???
  Doamne ajută-ne... și apără-ți CREAȚIA !
 • #2349
  Nu sunteți buni de nimic,dar de NIMIC! pe 17 Octombrie 2020, 15:18
  Gândire PSD-istă
  Băi,conducere de rahat a primăriei și a poliției,a rămas o singură stradă pe care se circulă cu mașina,Gral.Praporgescu,iar aia este full,se circulă și pe patru(4)benzi,pe anumite porțiuni.Și voi opriți circulația pe centru?De ce mă,deștepților,care este raționamentul vostru de c*rci cu creierul cât bobul de fasole?După ce că străzile sunt toate peticite și arată ca după bombardament,trebuie să ocolim orașul pentru a ajunge la domiciliu,unde în mod normal am face doar câteva zeci de metri.E o brambureală în tot orașul,cu sensurile unice și plin de semne cu interzis.Interzis ar trebui să primiți voi la conducerea și administrarea orașului.
 • #2348
  Geta pe 5 Octombrie 2020, 20:56
  Remarcăm cu toții victoria PSD la Tr.Măg.
  Aceași mizerie pe la containerele de gunoi,întuneric pe străzi,cânii care stăpânesc parc*rile și zonele din jurul bloc*rilor și magazinelor de cartier.În schimb,muzica și obiceiurile primitive ale minorităților răsună și se văd în fiecare zi.Unde vreți să se ajungă,lichelelor?!Locul vostru,al tuturor conducătorilor din PSD Teleorman,este lângă Dragnea.Ați promis,ați mințit,ați furat și nu ați făcut nimic.Cetățenii sunt lafel de săraci,de nevoiași și de scârbiți față de atitudinea ticăloasă a voastră,a PSD.
 • #2347
  Dinca pe 30 Septembrie 2020, 10:37
  Sfarsitul nu e aici
  Alegerile s-au terminat,a castigat reprezentantul celor ce au votat si traiesc prin catunul Turnu Magurele.Dar,aveti mare grija,asta nu inseamna ca veti dormi inca 4 ani.Cereti-va drepturile si urmariti in continuare activitatea conducerii primariei,a modului in care sunt cheltuiti banii vostri si a felului in care sunt stransi cei de la bugetul local.S-a asezat linistea care naste monstri,si sunt premize ca furtul din banul public sa continue si obiceiul de a face NIMIC sa mearga mai departe,mana in mana cu distrugerea si jaful a ceea ce a mai ramas prin zona.
 • #2346
  Eu Coana Vasilica, o rup.... pe 27 Septembrie 2020, 15:40
  Rup tăcerea și acuz frauda
  Ies în public și spun totul. "Nucleara și bomba bombelor! Mai ceva ca la Latrina 3 și rTV alu Ghiță.
  CEREM să se prelungească alegerile până la ora 0:00.. Vasile al meu nu se simte bine, și fără el eu nu-mi mișc fundulețu' la ștampilat (Cum văd pe unele cu tatuaje pe bucă, pe țâțe și pe gât). Să nu piardă Iuliana 2 voturi ale familiei noastre. O să contestăm rezultatele și mergem până la OSCE și NAșA. Facem ca la TV Minsk... #vrem să votăm, #când putem!!!!!
 • #2345
  *NU !*__ Deviza din 27 & 6__ pe 26 Septembrie 2020, 04:30
  Bătălii și zile istorice decisive românești
  *pe aici NU se trece !* ... eu sunt linia de front Mărășești, Mărăști, Oituz 1918.

  *de mine NU vezi trece ! *... eu sunt 27 sept. 2o2o.

  ATUNCI, în 1918 pentru eliberarea părții de Țară ocupată, de sub administrația inamicilor STRĂINI și întregirea Țării.
  ACUM în 2o2o pentru eliberarea primăriilor și a instituțiilor statului de sub administrația inamicilor INTERNI.

  ATUNCI, bătălia s-a dat la baionetă, ieșind din tranșee în izmene și cămăși. { ce oameni au fost atunci..! }
  ACUM, - doar- cu ștampila în cabinele de vot. (și ce oameni sunt acum...).

  Tu române, și tu...teleormăne anco, voi sunteți români apți pentru mari bătălii pentru țara voastră... România ???!!!
 • #2344
  D'ale lui nea Vasile pe 24 Septembrie 2020, 20:51
  Fiți mândri că-i d'al nostru !
  Povestește el, întors dintr-o călătorie de înmormântare cu deces a unui vechi tovarăș de partid fsn, amândoi loiali "ne.trasați" 3o ani (nici Mickey Mouse n-a reușit) azi cu ambele carnețe tot roșul- bolșevic... Povestește cum, la lăsarea în groapă, zdrobit în sediul ideologic intim (n.r. inima sa) a început să urle. Dar parcă nu el era, ci o voce mai estică-harașo : " Costică Costicăăă, te duseși și nu ai apucat să vezi și tu pe Victoria noastră la localeee !!!"
  După care revenindu-și, i-a strigat peste umăr :" Barem dacă tot știai că mori de COV.rigul ăsta, să fi trecut și tu la alde-Alții... să nu moară unu' d'al nostru.
  Coana Vasilica de la balcon, auzind ce ne povestea soțul dumneaei a intervenit : "Vasile nu-l mai plânge pe Costică că am pierdut un vot, Vasile! Mai bine fă ceva...
 • #2343
  Ura, ura, uraaa ! pe 18 Septembrie 2020, 20:40
  Trăiască dreptul la Polizor !
  O victorie de care tot norodul a aflat, dar nicăieri cuvinte de lauda și slavă. O victorie TR, dar sentimental... a Turnenilor, că este a *Cetățeanului de oroare* al nostru. Toată suflarea municipalizată a aflat că D-l Jupan L.N.Dradneea se întoarce... nu la noi (din fericirea_păcatului) ci la muncă în atelier. Justiția i-a dat/ retrocedat polizor ul, după două luni de 'sechestru' 23/24 ore. Spor la invenția top-secretă în lucru. Motorul acela revoluționar va îngenunchea giganții industriei auto și va redenumi urbea noastră .Văd un *Turnu-New Detroit* Cu mici detalii în zilele post-alegeri....
 • #2342
  Gigi. De la depozitul lui simionescu pe 14 Septembrie 2020, 19:18
  Livache,livulica Petrica Mihăiță
  Tot efortul lui Petrică și Mihăiță de a -l salva pe livache a fost distrus de Valentin Dragnea,Ilie dragne,și Ilie. Elena de la ferma salcia .care le-a promis ca le albește documentel,și la cererea lui. Ilie Elena l-a îndepărtat pe Emil LUngu (mina dreapta al lui Dragnea). Apoi livache l-a trădat pe Coldea,,domnul general care i-a asigurat protecția lui Dragnea .. Dragnea a fost prostit și timpit de fiul sau,Ilie dragne,pitis Mihăiță bilețel și Ilie Elena de ferma salcia .
 • #2341
  Din Lunca Dunării pe 13 Septembrie 2020, 11:42
  Gașca PSD a ieșit la prostit cetățenii
  Măi,neisprăviților,voi nu ați fost în stare să asfaltați și să faceți nici măcar 5% din cât ați promis în 2016.Iar alea câteva străzi asfaltate vai mama lor,parcă sunt făcute de copiii de la grădiniță.Nu ați fost în stare să aduceți investitori și să faceți un loc de muncă,în schimb,ați burdușit toate instituțiile statului cu clientela de partid a PSD,și ați angajat toate nulitățile pe care le-ați găsit pentru a vă fi slugi și a vă aduce voturi.Nu ați fost în stare să toaletați copacii,să deratizați și să faceți o dezinsecție coretă și eficientă și să strângeți câinii fără stăpân din oraș.Singura voastră preocupare este propaganda mincinoasă și toxică,alimentată zilnic de metodele și dorințele de furat și înfruptat din banul public,strâns cu greu din taxele și impozitele locale.Ați venit la conducerea Administrației Locale din Turnu Măgurele rupți în fund,iar azi vă etalați agoniseala și grandomania prin zonele și loc*rile pe unde v-ați cumpărat proprietăți din munca altora.Ăsta e PSD.
 • #2340
  Nyk pe 10 Septembrie 2020, 19:22
  Pentru turneni
  Sper sa nu fim iar prostii țării și sa votați psd, unde mergi prin tara rad toți de noi nu suntem în stare sa dam jos o clica de incompetenți care sau îmbogățit pe banii noștrii!
 • #2339
  Nemo pe 10 Septembrie 2020, 19:10
  Pentru generația Pro
  Hai să ne mobilizam sa schimbam, sa scăpăm de ciuma roșie, dacă stam la mâna lui nea Vasile ne_am nenorociți iar 4 ani.
 • #2338
  Nu-l stârniți pe nea Vasile cel roșu.! pe 10 Septembrie 2020, 16:47
  Pe 27 Sep. lasă-l cu "'Stai acasă"'
  Vecinul meu, nea Vasile și, (chiar) toți electorii captivi ai psd sunt dezamăgiți văzând starea urbei lor sub administrația pesedisto- Cucleană. Văd și suportă incompetența, corupția, jaful din banii publici,mizeria generală, sfidarea și sărăcirea locuitorilor. Îi chemați la vot ??? DAR... odată intrați în cabină, această categorie de alegători NU vor vota ^schimbarea^, ci ^continuarea-Cucleană^. Ei nu pot altfel.! Creiere programate, în 30 de ani, de ideologii anti-români bolșevici, ciumații roșii rămân precum în sport : "" psd -ist până la moarte"". Concluzie : vă implor nu-i mai mobilizați, nu-i chemați la vot... ~la grămadă~. Educați-i, alfabetizați-i electoral pt. Apt de VOT !... PS 1. Cu "Ieșiți la vot " ; "Ieșiți cu TOȚII l-a vot"..... 'deduc' eu că se scot din case... voturi pt. Cuclea. PS. 2. Electori de Dreapta !!!, hai noi la vot cu toții, căci putem schimba 'macazul', direcția și... (culoarea) primăriei.
 • #2337
  Eu pe 9 Septembrie 2020, 22:49
  Jigodii psd
  Mizerie in oraș și numai buruieni și gunoaie nimic,nimic nu a făcut
 • #2336
  Doar o nemultumire pe 2 Septembrie 2020, 20:54
  Să cerem redenumirea...
  acestei rubrici în *Marea NEMULȚUMIRE*, căci după 28 sept numa' o nemulțumire ne va apăsa. Una dar STRIVITOARE. Celelalte prăfuite în 30 de ani vor fi umbrite de Marea NĂPASTĂ : hățurile, frâiele, FRÂNA administrațiilor locale și centrale... încă 1460 de ZILE ne vor mânca zilele. Cu :'Ieșiți la vot', 'cu toții la vot', chiar la o prezență ca'n 1990, va fi oare aruncată în Lada de gunoi a istoriei Roșia ciumă? Ajunge mobilizarea, fără educarea "proprietarului" de drept de vot, a celor spălați pe creier ? Este azi mai apt de vot ca'n 1990 ? Să-l rugăm pe Atotputernicul cu o VOCE în cabina de vot...cu
  ștampilează AICI.
 • #2335
  Contra PSD pe 2 Septembrie 2020, 18:19
  Administratori cu, pe Domeniul public
  Multi asa,ziși PSD -iști care au construcții pe Domeniul public.sau mutat la PNL de frica dar nu știu ce plasa vor lua gen Dragolea,Victor,Codrea De la T,Teica,Redoil,USR inițiază un nou proiect ptr demolarea tuturor construcțiilor pe domeniul public,în Parlament se va vota cit de c*rind !!!
 • #2334
  Un clarvăzător local,precaut... pe 31 August 2020, 16:20
  cere o anchetă *Fraudă la MorȚione*
  "" alde ALDE vor vota _dublu_ cu două mânuțe"", conf. mărturisirii (un porumbel scos din guriță) a d-lui Tări ceanu pe F B. Asta îi /ori nu o Tentativă de Fraudă ?! Nu o vede nimeni ?! Să-l 'sun' pe Jupanu', el mai e expert ? Atenție la ceas!, E ora 15:15...show.ul nu a demarat ! Eu trag 'zemnalul de alamă', opriți trenuuu !!! Reprogramați "paranghelia" pt. 31.dec.2o-2o ora 12 PM ! Cu șampania pusă de Ciolacu... artificiile zvârlite d'aci din Turnu (de Cuclea,cele rămase de la revelion).
 • #2333
  Un localnic vizionar pe 30 August 2020, 16:47
  O veste cu anticipație
  Fătul 233, născut mort !!! Datorită / sau din cauza ( după mintea fiecăruia) a puținelor mânuțe ridicate pentru a vota moțiunea (după conștiința fiecăruia)... se amână scufundarea României. Mai trebuia un vot, ~ CĂCI 232=233-1~. Mare dezamăgire, mare disperare și gânduri negre în Tabăra Roșie Cucleană (a ciumaților) . "NECURATUL" deja îi cheamă la Înălțimea Sa să îi tragă de urechi. Voi reveni cu o veste cu anticipație a rezultatelor din 27 septembrie și... cu Doamne Iisus ajută România, că (aflâ și Tu) este Grădina Maicii Tale. Am zis "Scufundarea României" celor care au vizionat filmul fr. vechi, foarte bun 'Scufundarea Japoniei'.
 • #2332
  Florin pe 30 August 2020, 10:25
  Fără PSD la conducerea orașului și a Consiliului Județean
  La ora 4,30-5,ne-am trezit într-o gălăgie făcută de urletul câinilor vagabozi de pe lângă tomberoanele de gunoi.Ce fac conducătorii Primăriei,se pregătesc de încă 4 ani de huzur și furt,nesimțire și ignoranță față de problemele cetățenilor?Orașul arată groaznic,sărăcia și mizeria sunt la ordinea zilei iar ei se gândesc la încă 4 ani de minciună și hoție.
 • #2331
  Romeo pe 23 August 2020, 22:29
  Pentru tinerii cu copii din Turnu
  Dacă și acum pensionarii ne nenorocesc si_i votează tot pe nemernicii de Psd_isti nu mai avem nici o speranță în amărâtul asta de oraș trebuie sa plecăm sa le oferim o viață frumoasa, nu mai putem sta nepăsători cum se imbuiba ei din banii noștrii la toți, nu tu investiții, nivel de trai vai mama lui ptr. ce mai vreți psd?????
 • #2330
  O voce stinsă deatâta suferință și umilință pe 23 August 2020, 17:55
  Ajunge,nemernicilor,ne-ați asuprit destul,plecați odată!
  Se apropie alegeriele,iar loc*rile sunt lafel de mizerabile și depop**ate.Sărăcia și șomajul sunt ”cucoanele” care domnesc prin urbe și,împreună cu minoritățile,cu pensionarii iubitori de PSD și pomanagii rezultați în urma conducerii orașului de către o bandă de neisprăviți și incapabili,toacă și fură tot ce mai este prin zonă.Nici hunii sau tătarii nu au reușit să-și arate prezența după o asemenea apariție și existență de aproape 30 de ani.Dumnezeu să vă dea după fapte și credință!
 • #2329
  Un localnic despre... pe 16 August 2020, 19:43
  ... oferta de la # 2322
  Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt.a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și o minimă cultură civică ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă..votantu", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat, atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor în 30 de ani. Putem să schimbăm "macazu" pe 27 sept. doar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
 • #2328
  Un localnic despre... pe 16 August 2020, 18:38
  ... oferta de la # 2322
  Acea ofertă de verificare a vederii se referă la a controla, dacă votantul este "Apt pentru vot'. Apt pt. a croi un alt viitor urbei, copiilor și nepoților. Are sau nu, o vedere electoral-politică, o clarviziune, și minimele cunoștințe necesare ??? Aici a "bătut șaua ca să priceapă... votantul", văru'lu'Dorel, cu gândul la Duminica Orbului din 1990. Orbește au votat
  , atunci, cei 87% dintre românii prezenți la vot și acum se vaită de cum trăiesc, și cum a ajuns țara lor. Putem să schimbăm "macazu" pe 27... dar cu 'vederea sănătoasă'! Ieșiți la vot !, Ieșiți cu toții la vot !!!... căci altfel...
 • #2327
  Antena 3 pe 16 August 2020, 17:34
  Reportaj de Amploare
  Cine a dat Autorizații de funcționare la Farmaciile din Centru,una este lingă Cofetărie și alta Dona linga magazin de materiale și detergenți ! Proinvest unde este DSP !?,PSD inițiază un nou proiect al autorizațiilor în Senat, multi vor da faliment!
 • #2326
  Ne a vindut si asta. pe 15 August 2020, 13:11
  Dragnea junior.
  Dragnea junior a cazut la intelegere cu Cracea ptr asi proteja averea,asta in caz de va cistiga.Dar cum nu are sanse,o va lua la muita amindoii.Dnaul isi face datoria..
 • #2325
  Pe 23 aug. în ziua cea mare, pe 12 August 2020, 04:22
  Haideți cu toții la defilare !
  Căci vom scăpa (rămâne orfani!) de PSD. Cuuum?! Păi pe 22 august ( o zi bine aleasă, simbolică pentru ciuma roșie) au dânșii un congres... ultimul !!! ... și va fi un dezastru acolo, nu o explozie ca în Liban și o implozie benefică, reparatorie și dătătoare de speranță Nației Române... se vor desființa, vor cădea în lada de gunoi a istorie. DEFILAREA de a doua zi PSD o va face spre prăpastie, unde odată ajunși își vor chema și aliații săi. Așa să ajute Dumnezeu România, Grădina Maicii Domnului. Să scape poporul român de "Partidul ateu", bolșevic de sorginte rusească, străină spiritului strămoșesc.
 • #2324
  Cetățean cu drept de vot pe 1 August 2020, 09:12
  Răspuns domnului ”De ce”
  Cum puteți spune că această conducere hoață și incapabilă a PSD,nu se gândește la copii,la nepoți?!Ba se gândește foarte mult,chiar și la amante și secretare.Păi pentru toate beizadelele lor au cumpărate proprietăți pe la Buc*rești,Brașov și prin alte zone ale țării,și pe acolo pe unde nici cu gândul nu gândiți.Cum de unde,din salariile din Primărie și de prin firmele cu care toacă banul public.Toate după rețeta Dragnea.Oare câți dintre proștii care încă mai votează PSD,le-au cumpărat apartamente copiilor pe la Buc*rești?Dormiți în sărăcia care v-a întunecat mințile deatâta prostie și necunoaștere a realității.
 • #2323
  De ce pe 30 Iulie 2020, 22:30
  oare
  De ce nu ai făcut domnule Cuclea nimic ptr acest oraș, au plecat tinerii si nu au mai revenit, la ce să să vină, nu loc*ri de muncă, nu de divertisment, nu un cinema, nu o sală de spectacole, nu scoli stimulate sa facă conc*rsuri, nu canalizare, la f uri si h uri în katanga iese rahatul in case, pe vale se inundă, pe Măgurele e jale cu toate, se fură ca în codru in tot orașul, nimic, s.au cheltuit zeci de milioane de euro de când este primar, pe ce???? Oameni buni, trezirea, mai avem puțin și va fi pustiu in Turnu Măgurele. Nu vă gândiți la copii, la nepoți? Nu mai votez Cuclea.L.am votat, cu gândul că este tânăr, va face ceva, a făcut ptr doamna de lângă el.E aranjată ptr 10 vieți. Păcat că ești crescut în acest oraș. Nu ai făcut nimic ptr.oameni. Tot noi tragem.
 • #2322
  Văru' lu' Dorel pe 29 Iulie 2020, 19:15
  Mare întreprinzător și inovator multilateral
  În atenția concetățenilor, exclusiv din urbea noastră, Turnu Măgurele. Ofer / intermediez, operații de generația- laser dar și clasice, tratamente și ochelari moderni, GRATUIT, celor cu probleme de vedere. Atenție numai celor cu drept de vot, și cu dovada că și-au "mânat fundulțul" până la... urna de vot. O anchetă secretă a stabilit că votanții noștri, într-o rușinoasă majoritate, au probleme la cei 2 ochi ; în prea multe cazuri, necitind data de expirare a alimentelor de bază... din punga-pomană-electorală au consumat... și la spital, vorba aia din banii publici ai noștri. Și uite că zic și eu : suntem în UE și NATO, suntem ÎN 20-20?!... și avem VĂZUL DE așa de slab?!
  __PS. Precizez că repararea vederii e gratuită nu ca la alții... DAR consultația cea dintâi, NU!... ; e pe bani grei și mulți. ( că m-am săturat, la cât 'vă râdeți' voi de vărul Dorel).
 • #2321
  sandu pe 29 Iulie 2020, 14:29
  vrem primar nou
  Ne -am saturat de clanul Cuclea! Vrem un primar care sa tina cont de doleantele noastre! Jos Cuclea! Votati C Cracea, primar!
 • #2320
  Badea pe 28 Iulie 2020, 09:51
  Votati candidat cu sanse reale
  Pana nu va exista o sustinere totala si neconditionata pentru un candidat pe dreapta,oricare ar fi el,gasca hoata si incapabila a PSD,foarte greu va putea fi indepartata de la conducerea primariei si a institutiilor statului.Nu mai votati tot felul de ”iepuri”,nu fac altceva decat sa rupa din voturile dreptei si sa bata palma cu candidatul PSD.Cu candidati din partea ALDE sau independenti,nu se va reusi o schimbare reala.
 • #2319
  Const.iu pe 27 Iulie 2020, 22:43
  Atenție la propagandiștii Cucleni
  Între nemulțumirile localnicilor ar trebui să aibă loc și... Chestiunea "profeților falși" . Sunt unii postaci care se dau de dreapta dar critică PNL sau USR și pe liderii acestora. Făcând pe dezamăgiții de aceștia, mărturisesc ei, cu mâna pe inimă, că până ieri i-ar fi votat... dar acum vor sta acasă. Procedează așa ori inconștienți, ori din sărăcia intelectului personal, ori sunt pesediști sub acoperire.
  Pentru a dezamăgi electoratul de dreapta sau pentru ca unii votanți ai ciumei roșii, treziți acum, să nu voteze "altfel" ci să rămână captivi PSD-iști, iubitori de trandafiri, de Cuclea, de sărăcia și administrația 30-istă, coruptă, incompetentă și indiferentă la NEMULȚUMIRILE LOCALNICILOR.
 • #2318
  Un localnic recunoscător... pe 19 Iulie 2020, 20:07
  ... Ștampilei de vot, cea deșteaptă
  Marea bătălie din 27 sept se apropie și poate fi câștigată, numai cu o Smart-Ștampilă de vot. Ea va sfârși Războiul de 30 de ani al administrației Fesenisto-Pesedisto--Dragnistă contra cetățenilor. Ștampilei salvatoare a urbei să îi ridicăm o statuie sus pe primărie. Să-i încrustăm cu litere de aur... Numele Său : *ÎnCORONATA VOTUS 2o2o*. Cetățeni nemulțumiți de cum a ajuns municipiul... la vot cu toții, de mână cu copiii și nepoții, pt. ei să schimbăm 'macazu'!__Vremea trandafirilor s-a adus,căci așa cum spun eu-poetul : " Trandafirul nu-i de vină / Că e rupt azi din grădină; / Și-i fără voie băgat, / În cel mai roșu...,,roșcat".
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.