Ultima Ora: Spitalul din Turnu Magurele foloseste Sexi Pharma.

13 Mai 2016, 10:17 | 3470 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Dintre toate unitatile sanitare din Teleorman, Spitalul din Turnu Magurele are cel mai mare stoc din substanta Hexi Pharma. Conducerea Spitalului a dat un comunicat de presa in care se spune ca substantele sunt atat de bune incat pot fi si baute. Nu au gust, miros sunt doar putin dulci de la zahar. Managerul Spitalului a reusit sa rezolve problema printr-o mutare geniala. Noul furnizor de materiale dezinfectante se numeste Sexi Pharma. 

Citeste si: 

ŞASE SPITALE DIN TELEORMAN DEŢIN STOCURI DIN ”DEZINFECTANTUL DILUAT” DE LA HEXI PHARMA.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
costel mone pe 16 Mai 2016, 12:30
#5
uite de aia nu te votez cuclea
De cateva zile in spital e mare agitatie,de la infirmiere pana la doctori toti alearga in stanga si in dreapta ,varuiesc, vopsesc,aranjeaza dosare,analize si c*rata toate mizeriile ignorate de pana atunci.Se apropie acreditarea si poate si un control de la minister. Erusinos sa vezi cum atatia ani au inotat in mocirla iar in cateva zile pledeaza ca imaculati.E rusinos sa vezi cum se desprind bucati din spital si cad in cap la oameni,cum asteapta salvarile la rand sa faca cale intoarsa ca nu sunt in stare sa administreze o a doua poarta de iesire din spital,rusinos sa vezi in fata la primiri urgente parcate masini particulare .....apropos!!! au schimbat caietul de reclamatii intr-o cutie postala cu lacat!!! Un spital infect condus de niste administratori cu apartenenta politica,mai mult sau mai putin corupti,asta se vede din averea lor.Un spital cu doctori ce il confunda cu mosia lor,cu asistente incompetente,depasite,plictisite si nesimtite aduse pe bani si pile.miroase a morga!!!

Andy pe 16 Mai 2016, 12:05
#4
alti mancatori....
de unde are spitalul de la turnu magurele produse de la hexi pharma? La cantitatea de dezinfectant pe care o cumpara judetul teleorman pentru spitalele municipale...nu le-ar ajunge sa dezinfecteze nici macar un salon timp de o luna...ce pretentii poti avea de la un produs daca il folosesti necorespunzator? Eu zic sa va verificati sursele inainte de a face comentarii in necunostinta de cauza wink
DDD pe 13 Mai 2016, 23:40
#3
Ptr # 1
Apropo !!! Era un as.med. care se ocupa de cei de la donare, sa nu existe prb in timpul activitatii de donare ( bancute, etc), ce stiti ? Eu ca donator a- m apreciat ca Managerul il desemnase pe as.med. care isi facea treaba asa cumtrebuie.
ei pe 13 Mai 2016, 17:19
#2
produse foarte bune
Nu sunteti bine informati.Priviti la dnaMona de cind este angajata spitalului si face baie(ca doar cumpara V.Ivan din greu)de 3 ori pe zi cu produse Sexi Pharma ce bine arata.Emana niste feromoni seducatori pentru viitorul primar Victor Ivan.Se aude ca ova schimba pe Ionela cu Sexi Mona.De...primar nou secretara noua.Unii zic altceva...ca Ivan este doar ...iepurasul lui Cuclea.Nici nu mai stii cu cine sa votezi!
donatori pe 13 Mai 2016, 16:17
#1
catre managerul spitalului
Aduceti bancute pentru sala de recoltari sange stau persoanele donatoare de sange cate 2 ore in picioare nui frumos si mai vrem sa fim si europeni....mai bn inchide spitalul daca nu se ocupa de el nimeni....au fost luate bancutele donatorilor de catre asistentele de la radiologie sau nu mai aduceti echipa sa recolteze sange daca nici macar bunul simt sa le oferiti bancute sa nu mai stea omul in picioare.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.