Scandalos! Teleormanul, intrecut de Buzau la furtul de voturi. Ce face jupanul? Alegerile bat la usa si trebuie luate masuri urgente.

5 Mai 2016, 10:20 | 1.589 | 1
NEBUNIA ZILEI- Un candidat PSD a fost şi mai harnic. Nu doar că a strâns semnăturile, are şi voturile în urnă!

NEBUNIA ZILEI- Un candidat PSD a fost şi mai harnic. Nu doar că a strâns semnăturile, are şi voturile în urnă!

Exemplu de hărnicie la Buzău, în inima Moldovei! Un candidat PSD la primăria unei comune nu doar că a strâns semnăturile necesare pentru admiterea candidaturii, dar are chiar şi voturile, pregătite din timp într-o urnă. Pesedistul nici măcar nu are afişe electorale, pentru că ştie că a câştigat deja alegerile.

“Am zis că dacă tot le dau la săracii ăştia bani să semneze pentru candidatură, de ce să nu pună şi ştampila? La ce să-i plimb aiurea? Poate că în ziua votului nici nu sunt în ţară, sau sunt beţi. De ce să risc? Buletine am făcut, ştampilă aveam, mi-am făcut voturile, acum aştept să vină ziua alegerilor şi între timp pot să mă gândesc liniştit cum să fac să fur banii în timpul mandatului”, explică Ghiocel Asimionesei, viitor primar.

Ghiocel a fost felicitat inclusiv de şeful penal al PSD, Liviu Dragnea, care a recunoscut că aşa ceva n-a reuşit nici măcar el, în Teleorman. Candidatul pesedist e considerat mândria Buzăului şi se speră că anul ăsta buzoienii vor detrona Botoşaniul la pesedism, chestie considerată până recent aproape imposibilă.

sursa: ziarulevenimentul.ro

1 comentariu Comentează

  • #1
    . pe 7 Mai 2016, 07:07
    .
    Daca este adevarat, si nu este o speculatie, acest caz este de competenta celor de la Haga.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.