Ultima ora: Spitalele din Teleorman sunt dezinfectate cu tuica de pruna si tamaie.

3 Mai 2016, 14:57 | 2.433 | 5
Ultima ora: Spitalele din Teleorman sunt dezinfectate cu tuica de pruna si tamaie.

Scandalul dezinfectantilor scoate la lumina un lucru extraordinar: Spitalele din Teleorman folosesc pentru dezinfectare un amestec din tuica de pruna si tamaie.

Tuica de pruna, 60% alcool, are proprietati chimice foarte bune si ataca 80% dintre microbi. Acolo unde tuica de pruna nu actiona se tamaia de trei ori. Ca sa rezolve problema s-a combinat tuica cu tamaia si a rezultat "Tamaioasa de pruna". Totul a fost bine si frumos pana cand conducerea spitalelor a fost acuzata ca a pus apa peste tuica sau ca a folosit tuica de pufoaica cu ardei iute. Pentru a scapa de acuzatii, unii doctori au hotarat sa dea numai cu tamaie in salile de operatii. Mergeti in spitalele din Teleorman, daca vreti sa fiti tamaiati. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  .. pe 8 Mai 2016, 12:59
  ..
  Parca suntem pe timpul lui Caragiale....
 • #4
  Tarzan pe 5 Mai 2016, 10:43
  cel mai prost articol
  cum puteti afisa asemenea articol pe site???chiar nu mai aveti ce scrie???dar nu ma mira.....ma asteptam sa citesc ceva mult mai interesant aici.dati afara nulitatile care scriu asemeneaarticole...
 • #3
  sacalul! pe 4 Mai 2016, 10:45
  vai de voi! vai
  Niste necarcaliti!
  D
 • #2
  un alegator pe 4 Mai 2016, 07:26
  pentru Victor Ivan
  Nu strica Victor whisiki-ul pentru spital,il tine pentru campanie sa va ameteasca sa-l alegeti primar.Apoi o sa c*rga numai whisiki si miere prin oras.Ca si prin spital.
 • #1
  Ivan Victor pe 3 Mai 2016, 15:14
  adevarul
  Eu dezinfectez cu whisky.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.