Ultima ora: Spitalele din Teleorman sunt dezinfectate cu tuica de pruna si tamaie.

03 Mai 2016, 14:57 | 3670 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ultima ora: Spitalele din Teleorman sunt dezinfectate cu tuica de pruna si tamaie.

Scandalul dezinfectantilor scoate la lumina un lucru extraordinar: Spitalele din Teleorman folosesc pentru dezinfectare un amestec din tuica de pruna si tamaie.

Tuica de pruna, 60% alcool, are proprietati chimice foarte bune si ataca 80% dintre microbi. Acolo unde tuica de pruna nu actiona se tamaia de trei ori. Ca sa rezolve problema s-a combinat tuica cu tamaia si a rezultat "Tamaioasa de pruna". Totul a fost bine si frumos pana cand conducerea spitalelor a fost acuzata ca a pus apa peste tuica sau ca a folosit tuica de pufoaica cu ardei iute. Pentru a scapa de acuzatii, unii doctori au hotarat sa dea numai cu tamaie in salile de operatii. Mergeti in spitalele din Teleorman, daca vreti sa fiti tamaiati. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
.. pe 08 Mai 2016, 12:59
#5
..
Parca suntem pe timpul lui Caragiale....
Tarzan pe 05 Mai 2016, 10:43
#4
cel mai prost articol
cum puteti afisa asemenea articol pe site???chiar nu mai aveti ce scrie???dar nu ma mira.....ma asteptam sa citesc ceva mult mai interesant aici.dati afara nulitatile care scriu asemeneaarticole...
sacalul! pe 04 Mai 2016, 10:45
#3
vai de voi! vai
Niste necarcaliti!

D
un alegator pe 04 Mai 2016, 07:26
#2
pentru Victor Ivan
Nu strica Victor whisiki-ul pentru spital,il tine pentru campanie sa va ameteasca sa-l alegeti primar.Apoi o sa c*rga numai whisiki si miere prin oras.Ca si prin spital.
Ivan Victor pe 03 Mai 2016, 15:14
#1
adevarul
Eu dezinfectez cu whisky.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.