FABULA DEFĂIMĂRII DE DRAGNEA TOLERANTUL.

27 Februarie 2016, 08:13 | 2663 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
FABULA DEFĂIMĂRII DE DRAGNEA TOLERANTUL.

In gospodaria unui om instarit traiau de-valma tot felul de animale. Oi, capre, rate, gaini, etc, etc imparteau tainul zilnic oferit de gospodar fara sa fi existat vreodata vreo problema. Intr-o zi, in ograda aparu si un purcel de Teleorman (rasa aceea cu soriciul gros).

De cum se familiariza cu ambientul, purcelul incepu sa guite strident: Avem nevoie de o Lege a Defaimarii! Azi am vazut o capra care injura printre dinti un iepure (nu vazuse) si asa ceva nu poate fi tolerat! Cand vreun animal de-aici va incalca legea va fi amendat cu portia lui de mancare pe trei zile!

Legea a fost votatata si amenzile au inceput sa curga. Troaca purcelului era zilnic plina de amenzile aplicate si el se rotunjea vazand cu ochii. Cand stapanul gospodariei a vrut sa-si serbeze ziua si sa-si bucure oaspetii cu niste fripturi, a constatat ca toate animalele erau doar piele si os. Doar porcul era rumen si pleznea de gras.

Intrebare? Pe cine credeti ca a sacrificat stapanul? Da! Ati ghicit!

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

sursa: voceavalcii.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
malasorte pe 28 Februarie 2016, 10:01
#4
deznodamant fericit?
Ziua de Ignat nu e pe 6 mai! Anul asta Ignatul e pe 29 februarie. Am zis! Din aceasta dilema nu mai poate iesi!
Cetățeni nespălați pe creieri de Dragnea pe 27 Februarie 2016, 17:00
#3
Legea Defăimării=Întoarcerea în Comunism
Domnule Dragnea,vă simțiți defăimat dacă vă spun că sunteți un HOȚ,un MINCINOS,un INCAPABIL,un AROGANT,un viitor PUȘCĂRIABIL??Cum se numește un om care nu a făcut nimic pentru cetățenii care l-au ales,un cetățean care nu-și poate justifica averea,care a jefuit de 20 de ani bugetul statului și banul public și care nu a respectat NICIODATĂ LEGEA,care a santajat,a amenințat și a umilit semeni de-ai săi??NU Dragnea,TU NE-AI DEFĂIMAT PE NOI,PRIN CARACTERUL URAT ȘI PRIN COMPORTAMENTUL DE STĂPAN FAȚĂ DE NOI,PRIN NESIMȚIREA,AROGANȚA ȘI EDUCAȚIA PE CARE AI PRIMIT-O DE LA UN MILIȚIAN.
Fiscuci pe 27 Februarie 2016, 11:28
#2
Insulta Dragnea!!!
Cea mai urata injuratura pe care o poti adresa cuiva este sa-i spui...DRAGNEA!!!!!!!Mai exista si ale j**uri umane...CUCLEA, DRAGUSIN, NITULESCU, FIERSCU-cap de porc!!!
Frații Grimm pe 27 Februarie 2016, 11:15
#1
Poveste cu sfîrșit fericit
....iar ziua de IGNAT pentru personajul din povestea voastră,anul ăsta vine in ziua de 6 mai.Și astfel de purcei vor mai fi sacrificați prin ograda noastră si cea politică.Trebuie doar puțină răbdare și ceva mai multă atenție din partea noastră la vot.Și acolo poate fi un fel de IGNAT pentru JEFUITORII PSD-isti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.