Teleorman - a aparut masca mai scumpa ca aurul.

29 Aprilie 2020, 16:38 | 2.307 | 2
Masca.
Car Universal

 Specialistii in coruptovirus au reusit o performanta de invidiat.  Ambulanta Teleorman a cumparat masti FFP2 cu 60 de lei bucata. Omul de stiinta se numeste Samuel Calota si face parte din ALDE. 

sursa: BuletindeOltenia.ro

2 comentarii Comentează

 • #2
  Mască tip *Faraon Tutankamon* pe 2 Mai 2020, 05:05
  Prețul corect/în rate/ garanție/
  Puțini observă că articolul nu e complet, ; au omis să spună că masca aurită se livrează cu un cap de tip nou - imun la ideologie trandafirie. Capul celui care o cumpără se reține pentru reciclare și export. Masca e rezervată la cumpărare numai simpatizanților Alde și SpD.
 • #1
  Anonim pe 29 Aprilie 2020, 17:33
  Rusine
  Sa zicem maxim 5 lei nu 60 . O masca costa 2 ..3 lei maxim restul in buzunar. Muti profita ca de obicei sa bage in buzunare mama voastra de hoti nenorociti
  Oamenii nu mai au loc*ri de munca si nu se face nimic

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.