De la "iesiti din casa, daca va pasa" la "stati in casa".

25 Martie 2020, 20:43 | 4336 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Stati in casa.

De la "iesiti din casa, daca va pasa" la "stati in casa".
Dupa 1-2 luni de leneveala, or sa ne scoata cu armata la munca.

Mai mult, aici>>buletin de Oltenia

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Alexandru Ghorghe pe 27 Martie 2020, 06:34
#9
Apel Umanitar
Sunt Alexandru Gheorghe, Sandu Gaoza pentru cunoscartori. Am nenorocit footbalul rosiorean, solicit koor de lins, sau frizerite, care l-au distrus pe Gheorge George cu nanii, aflate la menopuza.Bant copii handicapati, dar nu mai am bani de trai, de obicei, umblu in chiloti prin targ, asa ma duce minte, sunt dementul suprem, l-am lins in koor pe Ionescu, acum il injur, sa il treaca pe boul de baiat al meu, clasa. Va rog, o hainuta sau ceva de manacare, la Sandu Goaza sa fie primit. Bogdaproste!
andrei pe 26 Martie 2020, 23:32
#8
stau in casa
Pai ce facem! Stam în case sau ieșim din case sa luam clor? Luni de la PNL! Ce vremuri trăim! Vela spune stați în case, la Turnu se spune ieșiți sa luați clor! Eu propun sa vina Mușat și cu Fitofagu sa ni-l aducă acasă! Unul la odaia, unul pe Măgurele. Și Doina sa dea în oraș! Cat de multa sa se ajungă! Dacă faceți mișto de noi, atunci facem și noi de voi! Cum sa indemni oamenii sa iasă din casele lor? Bai juristu lu peste, alias Eugen ragabeja, tu ai citit ordonanta 3? Ca jurist al unei celule de criza, în stare de urgenta, tu ce le spui oamenilor? Sa iasă ca sa ce? Sa ia amenda? Citiți dracu ordonanta 3 și apoi luați decizii! Nu chemați lumea pe strada! Faceți public un anunț ca donați primăriei și trebuie sa va încheie un contract! Stip**at ca donația se face pt dezinfectarea scărilor de bloc! Frumos și elegant! Asta înseamnă să ajuți!
remus pe 26 Martie 2020, 22:44
#7
a innebunit Psd
Auzi mai d-le Cuclea, îți dau un sfat asa prietenesc, mai asculta și tu de parerile altora, nu mai fa exact cum face un copil mic, adică doar ce vrea el, în c*rând vor fi alegeri și din cauza unor gesturi necugetate cum ar fi lista cu acele magazine s-ar putea sa pierzi razboiu. Spune oamenilor ca sunt mult mai multe magazine care distribuie alimente la domiciliu. Și lista cum ai facut-o? Au depus o cerere la primărie, te-au anunțat telefonic? Cum ai procedat? Ca sa știm și noi ăștia prostii, sa facem și noi ce au făcut ceilalți de i-ai pus pe lista! Sau i-ai visat tu azi noapte! Așteptăm pana mâine, poate în noaptea asta ne visezi și pe noi. Și noaptea e un sfetnic bun.
remus pe 26 Martie 2020, 22:37
#6
a innebunit Psd
Acum a venit rândul primarelului din Turnu Măgurele. Pe un site știri de Turnu apare o informație pentru persoanele peste 65 de ani. Anumite magazine din Turnu distribuie alimente la domiciliu. Sunt foarte puține în lista respectiva. Meșter dibaci cum îl știm noi pe Dănuț Cuclea, se gândi el asa dintr-o data sa facă o lista cu niște magazine. Deci în Odaia e un singur magazin, al prietenului Gaina, în cartier Măgurele e un singur magazin al prietenului Vali Grecu, soțul zburdalnicei Mădălina de la achiziții publice, offf danute ca ce îți mai fug ochișorii în cap, iar celelalte din oraș va las pe voi sa faceți legăturile. În orice caz, le spun persoanelor peste 65 de ani, ca din aceasta lista lipsesc multe magazine care livrează și ele alimente la domiciliu. Danute, sa-ti fie rușine pana moare coronavirusu ca ai făcut lista fără sa întrebi toți comerciantii! Tu te sfătuiești cu cineva când iei astfel de decizii? Sau ce-ti vine pe chelie aia faci?
remus pe 26 Martie 2020, 22:23
#5
pnl in criza
Cum sa faci asa ceva? Sa indemni lumea sa iasă din case sa vina sa ia clor? Ați înnebunit de tot! În celula asta de criza mai aveți și jurist! V-a atras atenția ca se încalcă ordonanta militara 3? Care este motivul pe care pot oamenii sa-l invoce atunci când pleacă de acasă sa vina sa ia clor? Ce completează în declarația pe proprie răspundere?
remus pe 26 Martie 2020, 22:19
#4
celula de criza a PNL
Știți melodia au înnebunit salcamii? În orașul nostru vesel a înnebunit și PNL și PSD. Pnl-ul anunță pe facebook ca au avut ședința pe 26.03.2019 deci acum un an. Au hotărât ei pentru tot orașul sa se pună covorașe la intrările în bloc*ri. Au hotărât niște militeni gen mușat și fitofagu, cu cracea în frunte sa se pună covorașe. Pe urma spun ca de luni, 31.03.2020, luni fiind în 30 martie, dau clor de la sediul lor. Pai cu ordonanță militara cum rămâne? Deci PNL ne îndeamnă sa ieșim din case sa ne dea clor! În declarație ce spunem? Unde mergem? La ce punct ne încadrăm? Ar fi bine d-le cracea sa-l sunați pe ministru vela și sa-i ziceți sa bage și asta în ordonanță. Ca la Turnu Măgurele se da clor
Doctorul pe 26 Martie 2020, 13:05
#3
Ionuțe,te programez și pe tine?!
Băi,băiatule,citește articolul unde se face referire la persoana despre care trebuie să dai tu diagnostic,după care recitește-ți postarea,și trage concluzii,dacă mai ai ce trage.Hai,și dacă țara arde la figurat,nu și la propriu,încă, mulțumim celui de sus,iar săraca de ea arde și din cauza multora ca tine,și din gașca celor pe care-i susține-ți orbește,făcând pe cultul la cap.Iar treaba cu leneveala,cu pomana și prosteala,vă este caracteristică tot vouă.Sper,ca vorbele pe care le-a slobozit duduia pe gură,nu au fost însoțite și de figura din foto,că încă nu s-au făcut medicamentele pt.tratament.Hai,pune mâna și pe o carte dar,nu din pachet.Doamne,pentru ce v-ați cumpărat calculatoare?!Dă bine când mergeți la DIGI și plătiți factura,la ”NET”?!
Doctorul din Poiana Mare pe 26 Martie 2020, 10:37
#2
Muicăăă,a fugit pacienta!!
Femeia asta a luat de la dereglatul psihic de Vadim,o droaie de viruși.Pe unii de sub birou,de pe birou și,pe alții din cap.Măcar dacă s-ar fi strec*rat și ceva din ce a avut bun,și cât a citit nebunul.Dacă am avea răbdarea și am sta s-o ascultăm de ficare dată,nu ne-ar mai fi teamă de niciun virus.Posibila fostă viitoare nașă a pușcăriașului Dragnea,e mereu prinsă cu mintea-n vine.Și dacă ăștia sunt cei ce vor supraviețui după nenorocirea numită CONVID-19,întreaga planetă e în mare pericol.Și cine e de vină că nu avem spitalele promise de chiar finul ei,și alte investiții majore necesare?Tot alții care vin după dezastrul făcut de către adunătura de hoți ai PSD?Tupeul și minciuna acestor specimene de politicieni,întotdeauna a avut priză la proștii spălați pe creieri.Electorat care va avea maaaari probleme în perioada imediat următoare.Duduia asta va ieși din politică așa cum intrat,pe sub masă și tot cu gura mare.
Ionut pe 26 Martie 2020, 08:00
#1
Incredibil
Țara arde și idiotul scrie numai prostii.”după 1-2 luni de leneveala....”.si ce ai vrea retardul sa iasă lume pe străzi sau ce?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.