Tot respectul - Danut Cuclea face tot posibilul sa dezvolte orasul.

29 Ianuarie 2020, 04:49 | 5564 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
UVCP.

Dupa ce a repornit combinatul, Danut Cuclea a fost vazut cand se ducea spre UVCP. Nu ar fi o surpriza daca auzim ca fosta Uzina de Valorificare a Vinurilor de la Ciuperceni si Poiana a renascut din propria cenusa cu ajutorul Primariei Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Leana pe 06 Februarie 2020, 12:06
#10
banii
Banii pentru pornirea combinatelor nu vin decat de la firme ai caror administratori sunt colaboratori ai lui Niculae
Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 30 Ianuarie 2020, 10:59
#9
Gata,s-a furat destul!!!
Un titlu corect dar,cu un singur amendament.Cuclea a facut tot posibilul sa.....sa se aleaga praful si pulberea de oras.Gasca lui a stiut doar cum sa fure si sa se infrupte adanc din banul public,veniti de prin loc*ri pe unde nu au performat,si au fost ”goniti in politica”.Niste saraci veniti in functii rupti in fund,iar azi ii vedem plin de prostie,ticalosie si aroganta.A venit si timpul schimbarii tuturor conducatorilor din acesta zona,pentru ca si-au aratat destul competentele.Mai ales pe cei ai furnizorilor de servicii.Cum ar fi:APASERV si POLARIS.Si n-ar strica niste oameni pregatiti si pe la Sanatate,Invatamant si Piata Municipala.Imaginea orasului a fost terfelita de niste incapabili ai PSD.
Măciuca fără peceți pe 29 Ianuarie 2020, 21:26
#8
Faliment
Astăzi, personalul muncitor din combinat a transmis prin intermediul conducerii, demisia în bloc începând cu 1 Februarie, în cazul în care nu vor fi efectuate plățile salariilor pina vineri ora 15:00. In cazul acesta urmează falimentul, (cu toate cele 70 de persoane ce așteaptă la poarta combinatului). Ce vor justifica primăria și Consiliul local în fața acestor salariați, în această situație? Iar vor pune placă cu .... - "Este unitate particulară și nu putem interveni pentru a va recupera salariile" ?
gogu pe 29 Ianuarie 2020, 21:12
#7
cuclea
Cel mai slab primar din istoria orasului! A distrus tot!
C098 pe 29 Ianuarie 2020, 19:07
#6
Minte multa
Dragnea a recuzat judecătorii,mai bine îl recuza pe fiul sau care l-a ajutat sa ajungă la Rahova .
Ilie de la scularie pe 29 Ianuarie 2020, 15:24
#5
Hoții
Uitați-vă în declarațiile de avere făcute de PSD-IȘTII CUCLEA,CRISTEA, COSMA, frații CONE, BĂDIȚĂ și veți constata că au venituri de peste 100 milioane de lei pe lună. Dacă era ceva de capul lor nu ar fi fost supărător, dar când îi știi cât sunt de proști îți vine să-ți rupi părul din cap.Mai nou analfabetul CRISTEA și-a cumpărat casă pe 6 martie. Pentru oraș nu au făcut nimic. Cea mai mare minciună marca PSD este legată de învierea cadavrului numit combinat.
Filipescu pe 29 Ianuarie 2020, 14:20
#4
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Mi-e tare teamă că așa va arăta si așezarea noastră cât de c*rând.S-a vrut distrugere sărăcire și depop**are,asta avem.
CU FOARTE PUTIN RESPECT SAU DELOC pe 29 Ianuarie 2020, 12:10
#3
SA DEZVOLTE ORASUL?
CUM,CAND,CU CE SI CU CINE?DORINTELE UNOR NEISPRAVITI,SA FACA DIN RAHAT BICI,SI SA FACA SI PLICI.NUMAI CA LA EI,A FACUT PLOSC SI S-A STRICAT DE TOT.CAND VOTATI PROFESORI DE SPORT SI FUGITII DE PE LA UVCP,CE ASTEPTARI AVEATI?SPER CA LA VIITOARELE ALEGERI SA NU VOTATI UN POPA ORI VREUN MILITIAN,CA NU VA MAI IARTA NICI DUMNEZEU DUPA ATATA PROSTIE.
codreanu pe 29 Ianuarie 2020, 09:58
#2
info.
Dragi turneni nu va mai imbatati cu apa rece deoarece nici -un investititor potent nu-si asuma riscul sa-si chetuie banii intr-un oras ca TURNU Magurele din urmatoarele motive:nu exista infastructura,nu exista personal calificat,nu sunt conditii sociale de cazare si cel mai important conducerea politica a orasului nu are nici un interes.Ordinuldat de Dragnea este dat cunoscut(nici ofirma mare nu are acceptul de a investi ca-i tulbura afaceriele )Cum ar fi sa liciteze alte firme pt.asfaltare,pt.reabilitare apa si canal etc.Ar mai avea mafia PSD bani pt.clientela ?Din ce motiv nu a-ti ptut lua dumneavoastra hotelul,banciu,casa partidului de la banciu,spatiul de la briza dunarii,apa serv, etc???????TREZIREAAAAAAAAA
Sava pe 29 Ianuarie 2020, 09:25
#1
Ca dupa un mare cataclism
In c*rand asa va arata intreg orasul.Sa nu mai stam pasivi si sa constientizam din care cauza,oraselul asta nefericit,a ajuns in asemenea hal.Pensionarii si toti ceilalti cetateni ramasi in saracia lucie a acestui oras,sa nu se mai lase mintiti si pacaliti de o mana de hoti si neispraviti,care nu au lasat nimic,dar absolut nimic in urma lor.Orasul a inceput deja sa arate ca ruinele combinatului pe care ni-l aratati in fotografie.Asta au stiut sa faca oamenii din toate conducerile incapabile ale PDSR si PSD,de mai bine de 25 de ani.Azi suntem in situatia in care nu mai avem industrie,nu mai exista perspective pentru un viitor mai bun,ci numai loc*ri de munca pentru bugetari.Catre ce ne indreptam?Ce lasam copiilor si nepotilor nostri?Hotia si prostia au distrus Romania.Avem ce meritam.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.