Fotografie din apartamentul primarului din Turnu Magurele. Danut Cuclea isi arunca pantalonii pe jos. Asa arata o casa fara femeie.

21 Ianuarie 2020 | 5570 vizualizări | 3 comentarii
Casa lui Danut.
Casa lui Danut.

Turnu Magurele este casa lui Danut Cuclea. Locuinta fara nevasta sau orasul fara primar. 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Viorel D. pe 23 Ianuarie 2020, 18:13
#3
Piticu
Hal de primar ce ati ales ! Un betivan si un fustangiu notoriu, care nu a facut nimic in viata lui!
Cetățean cu drept de vot pe 22 Ianuarie 2020, 20:59
#2
Urmatoarea generatie de lichele
Vai,dar ce vedem aici?Sa lasam pantalonii si celelalte articole de imbracaminte,sa remarcam si sa admiram intrega cohorta de slugi incapabile a PSD,iesita la prostit electoratul ametit.Sunt absolut sigur ca si priponitul Dracnea e mandru de acesta imagine.Va iertam si uitam nenorocirile facute numai daca va vedem impreuna cu seful vostru.Cat mai multi ani si cat mai grei.
Poștașul cu lumina și gazele pe 21 Ianuarie 2020, 10:29
#1
COPIII FAC LUCRURI TRĂZNITE
Hai,mă,nu mai fiți răi,or fi fost mănușile alea cu un singur deget,si cineva i-a confundat cu pantalonii.Dacă-i călca o femeie pragul,aia venea pentru altceva,nu sa faca inventarul garderobei.Mă refer la femeile care vin cu factura de la apă și gunoi,păi,voi la ce vă gândeați,nebunaticilor?!Păcat că nu am văzut și fotografiile promise.In foto nu vedem decat marfa unor minoritati,votanti de baza,intinsa pe trotuare lafel ca în tot orașul.Plus liota de slugi,dornici să stea la masa unde se-mpart bucatele,cu și fără comisioane grase.Doar din furt.Așa e,tov.Vasie?Stați dracu pe la școli și licee,că au ajuns profesorii mai slabi decât elevii,și elevii mai proști decât gâștele.Lacomi,ipocriți și îngâmfați,asta sunteți cu toții.Rezultatele se văd și se simt de la mare distanță.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.