Interlopul Manex, inspectie la Politia Turnu Magurele.

10 Decembrie 2019, 08:06 | 6031 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

In urma cu putin timp, Politia Turnu a avut tupeul sa ii certe pe copiii lui Manex. Odraslele interlopului au vrut sa  tamponeze masina Politiei( sa arate cine e seful pe strazile orasului). Astazi, 10 decembrie, Manex este asteptat sa faca un control la Politia Turnu Magurele. Celor care nu au fost cuminti, interlopul le va bate obrazul si le va aminti cat au mancat de la el. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Simion pe 11 Decembrie 2019, 10:56
#1
Alooo,Politia Turnu Magurele ?!
Ciorile astea spurcate,analfabete si imputite,chiar nu pot fi oprite de la a comite tot felul de infactiuni?PROXENETISM-VIOLENTE-SECHESTRARE DE PERSOANE,UNELE MINORE,PERMISE AUTO SI ACTE ALE MASINILOR OBTINUTE CU AJUTORUL POLITIEI,CU SPAGI SI COMPLICITATE A ORGANELOR DIN POLITIE.Am inteles ca au si fapte de ultraj si furt.Ce facem,scoatem si noi pistoalele sau ne uitam pasivi la aceste excremente umane?Nu au scoala,nu au nicio pregatire,nu respecta legile tarii si sunt extrem de agresivi.De ce nu va faceti datoria si continuati sa le fiti slugi?Am vazut cat va duce mintea,dar opriti coruptia si faceti-va datoria pentru ca luati o gramada de bani.Salariile si pensiile sunte platite de catre cetatenii onesti si muncitori,nu de niste paraziti sociali.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.