Primaria Turnu Magurele - demnitate in drum spre cimitir.

23 Octombrie 2019, 04:53 | 4830 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele acceseaza fonduri europene pentru implementarea proiectului "Imbatranim frumos si demn". Acesta este unul dintre putinele programe cu fonduri europene al Primariei din Turnu. Urmeaza programul: "Vizavi de pompieri - vesnica fericire" si am pus capacul.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Faraonul pe 25 Octombrie 2019, 09:15
#4
Primăria condusa de neica nimeni P
Primăria este conds de o șatra de șobolani roșii puși, pe căpătuială zi drasfrau, acel șobolan roșu autointitulat local în 2016 nu are nimic de a face cu primăria după șobolan potopul se reflectă în ceace pretinde că a asfalta sa ales arallikul, cartiere fara apă și canal.rusine și kankerul in gat sa stea.
John pe 23 Octombrie 2019, 23:55
#3
"Batranii nostri"
Draga sluga a PNL nu mai vorbi de 'acei' batrani aiurea ca ei sunt majoritate in Turnu Magurele si de la ei asteptati si voi voturile pt a iesi seful tau primar...si tu tot sluga o sa ramai. Ai un batran in familie? Apreciaza-l pana cand nu o sa-l mai ai...
Un cetățean sătul de minciună și hoție pe 23 Octombrie 2019, 19:48
#2
Primăria Turnu Măgurele este în faliment
Și asta veți constata în viitorul foarte apropiat.Nu știu dacă buc*ria celor care așteaptă sau clamează divizarea ori dispariția acestui partid,total neperformant și plin de hoți și incapabili,este și suficientă.Dar tot ceea ce observ este faptul că ei nici măcar nu conștientizează ceea ce se-ntâmplă,și nu numai ei,ci și votanții lor.În aceste condiții,ei merg înainte cu mult tupeu și inconștiență,iar rezultatele se văd și se simt.
Nebunul din coceni pe 23 Octombrie 2019, 11:56
#1
....
Programul ultima casă
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.