Sefii combinatului - De la: "Nu-ti convine, asteapta altii la poarta" la "nu sunt oameni pentru pornire".

07 Octombrie 2019, 22:20 | 5044 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Unde sunt cei care asteapta la poarta?! 

Conducerea combinatului se roaga de cei pe care i-a gonit. 

Totul se plateste mai devreme sau mai tarziu. 

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
cetatean pe 08 Octombrie 2019, 19:19
#6
pornire?
Pe lângă problema personalului,se cam uita faptul ca instalațiile au un grad de uzura fizica și morala ff ridicat. Fără un plan de investiții majore,alte discuții sint cam inutile. Pentru comparație, cam ce s-a făcut la Azomures,ar trebui și aici,dar cu nicolae nici o șansă.
Horia Closca și Crisan pe 08 Octombrie 2019, 18:00
#5
Stați parcați,nu se va face nimic
Clara o sa vă de-a ce--i place ei mai mult,și va sta bine merci,tot pe sub biroul lui Pelea.Ce va face acolo,nu știm,intrebati-o pe ea.
Syle pe 08 Octombrie 2019, 07:22
#4
Pt clara o întrebare intrebatoare
Prin Absurd dacă se pornește-Ce se întâmplă cu orele suplimentare efectuate de personalul după tura? Tot asa veți proceda? Munca neplătita?
Bozgoru pe 08 Octombrie 2019, 06:03
#3
Pr conducere
A venit toamna și ve-ti culege ROADELE - MUiE! A venit vremea când acei prosti care au muncit fără a fi plătiți sa lucreze la societăți unde sunt respectați iar salariile se dau la timp.Voi conducerea, cu facultăți de 3 ani, particulare sau fără frecventa-distanta ați încasat salarii imense fata de cei care într-adevăr munceau și sunau băncile după ei la serviciu. Asa ca, niciolaie va porni cu toate fosilele din oraș, venite la combinat pentru a se lauda cu reușitele lor în viata. Cu un alt investitor cred ca altfel se punea problema repatrierii chimiști lor.
Unu' pe 08 Octombrie 2019, 03:57
#2
Mooie Nicolae!
Ba da, tot hot rămâne acest sec*rist Nicolae! Oamenii s-au saturat de minciunile conducerii Combinatului cum s-au saturat și de ciuma rosie a pușcăriașului Zdragnea! Mama lor de bandiți! Au distrus tara jigodiile astea! Au furat Romania!
direct pe 07 Octombrie 2019, 23:41
#1
va aberati
Nu se roaga nimeni de nimeni. cei care au rams in oras si vor sa munceasca in combinat o pot face. ACUM NU MAI ESTE HOT NICOLAE? Intreb si eu pentru un "prieten" Jigodii mai sunteti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.