Danut Cuclea, Ceausescu al zilelor noastre. Vizita la Spitalul Municipal Turnu Magurele.

8 Septembrie 2019, 13:49 | 4.026 | 2
Ceausescu.
Car Universal

Si Ceausescu cand mergea in vizita la alimentare, toate rafturile erau pline. 
A facut el inventarul sau a mers si a intrebat:
- Aveti medicamente?
- Ce medicamente?
- Asa, in general, aveti medicamente?
- Da, avem!
si a plecat injurand printre dinti turnenii care spun lucruri trasnite...

Sursa: cititor turnucustiri.ro

2 comentarii Comentează

 • #2
  Cetățean cu drept de vot pe 8 Septembrie 2019, 19:52
  NU MAI STATI IN GENUNCHI,LASILOR!!
  Oameni buni,cum il puteti compara pe Cuclea cu Ceausescu?Pe unul care a facut si inca mai face parte din gasca de distrugatori ai tarii,cu unul care a lasat ceva in urma lui in intreaga tara?Ceva din care s-au infruptat cu lacomie toti cei care au condus tara timp de 29 de ani,din FSN,PDSR,PSD.Baietii astia care conduc vremelnic destinele orasului,nici azi nu au c*rajul sa se desprinda de influenta,ordinele si naravurile infractorului Dragnea.Cu toate eforturile lor,vor fi treziti de electorat,e doar o chestiune de timp.
 • #1
  Of pe 8 Septembrie 2019, 17:32
  Sa stii
  Acest neica nimeni, a fost gioli geocaru luii dragnea,omul spectacol ! Toata lumea il ia de prost ! In schimb el este diabolic de escroc și nu-l intereseaza decat ( numai )interesele personale .,Amanta lui a decis deja cine va activa la agenția de șomaj alături dd sotie ( fosta )

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.