Stefan Dragnea - cine-i harnic si munceste are pana mea. Cine-i smecher si leneveste are tot ce vrea.

2 Septembrie 2019, 23:14 | 2.065 | 6
Stefan Valentin Dragnea.
Car Universal

Fiul lui Dragnea, multimilionar la 30 de ani. Puteai și tu dacă nu munceai!

Ștefan Valentin Dragnea, jupânelul Teleormanului, în vârstă de dăcât 30 de ani, a suferit, bietul de el, o maturizare mai mult decât radicală și înainte de vreme. De unde în urmă cu câțiva ani umbla cu mașini scumpe cât pensiile însumate ale votanților PSD, astăzi jupânelul este om de afaceri serios, cu cifră de afaceri de zeci de milioane de euro. Adică a trecut vocea și talentul de pe mașini pe persoană juridică. La 29 de ani, bă! Hai că ați putea și voi, dacă nu ați pierde vremea în Piața Victoriei și pe la muncă!

sursa: kmkz.ro

6 comentarii Comentează

 • #6
  Ccoo pe 6 Septembrie 2019, 13:13
  Sa nu fim rai!
  Una peste altul... Nu e bine sa dorim raul nimanui. Cel de sus daca am gresit, are grija de noi. Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea, nu rezolvam nimic cu rautate. Daca gresim, Doamne Doamne ne loveste crunt. Multa sanatate la toata lumea!
 • #5
  Nostradamus pe 4 Septembrie 2019, 08:02
  Patrioti pe avere
  Din pacate aveti dreptate si nici timpul nu va rezova problema petru ca lumea e proasta si va muri proasta..


 • #4
  Tarca pe 4 Septembrie 2019, 02:03
  M..e psd
  Sa ma pis pe familia Dragnea de hoti
 • #3
  Oarecare pe 3 Septembrie 2019, 10:28
  M...E psd și toate partidele că nu vor schimba niciunul nimic
  Văi saramanul de el a muncit de 14 ani și a strâns avere.A furat taso și de aceea este la acest nivel.Comuna Turnu Măgurele a ajuns cel mai je**s oraș datorită vouă ăștia care îi pupați in c*r.
 • #2
  Departe de mirosul sulfuros din TR pe 3 Septembrie 2019, 09:30
  BRAVO,prostia a invins !!
  Uite cum prostii si slugile lauda niste lichele hoate care s-au infruptat vartos din bani publici,si nu realizeaza nici astazi ca Romania se afunda intr-un rahat si niste datorii,cum nu a fost niciodata in istoria ei.Pe toate astea le vor plati copiii si nepotii vostri,prostilor!Iar voi veti ramane sa lingeti sa sa pupati dosurile unor hoti si distrugatori de destine si tara.
 • #1
  Bravo lui pe 3 Septembrie 2019, 01:39
  Sa-i dea Dumnezeu sanatate
  Si voi, purtatorii de grija altora incercati si voi sa realizati ceva, ca daca stati mereu si va hraniti cu ura si invidie tot saraci ramaneti...

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.