PSD, partidul hotilor si al legilor cu dedicatie pentru acestia

24 August 2019, 05:08 | 2.294 | 8
Baron PSD.
Car Universal

PSD-ist corupt scos din închisoare după doar 2 luni ca să se facă loc pensionarului care a spart un dozator de lapte!

Reamintim că un baron local PSD a făcut nici 2 luni din condamnarea de 3 ani și 8 luni și în același timp ne exprimăm convingerea și speranța că pensionarul din Alba care a spart un dozator de lapte va efectua până la capăt pedeapsa de 3 ani pe care a primit-o. Ca să poată spune liniștit și pe mai departe despre PSD că "a furat, dar ne-a dat și nouă". I-a dat niște ani de pușcărie care nu le mai trebuiau baronilor.

Baronul PSD Bunea Stancu a luat 3 ani și 8 luni de pușcărie, dar a ieșit după nici 2 luni. Hai România! Hai la culcare!

Pentru cine mai are nervi de așa ceva - găsiți cazul pe.larg pe Hotnews.

Daca ar face PSD-iștii și autostrăzi cu același spor cu care fac pușcărie, la toamnă am fi peste Germania.

SURSA: KMKZ.RO

8 comentarii Comentează

 • #8
  Cretiu pe 25 August 2019, 15:46
  Film
  Face-ti un film despre viata si opera acestei Ciofalci
 • #7
  Pitroku(inginerul auto Jujga) pe 25 August 2019, 14:54
  Ciofaca primar
  Ciofaca Nu ie Bon de premar, la Urbis shutea kauciukurile de la tractorashe, Le vindec cu Mageanu si Belimace, banii ii bea mai tarzior
 • #6
  Badalau pe 25 August 2019, 11:47
  Mare Om, Mare Caracter Doru
  Mare Om, Mare Caracter acest Doru Ciofalca, merita din plin la primarie. Carciumaru si-a aratat limitele, Gogoi-Pizdoi si Radu Marin-fara tine viata este un chin conduc (a se citi, nenorocesc) Rosiori de Vede. Ciofalca va rade tot, il paste unanimitatea absoluta.
 • #5
  Remus pe 24 August 2019, 16:58
  Toti alaturi de Dorulet
  Doru Ciofalca primar, cel mai valorosul produs liberal local!Fata de Alexandru Iliescu, puscarias si obsedat sexual, Doru Este sus!Gaozarul Iliescu la puscarie, Doruletz la primaries!
 • #4
  Pensionar rosiorean pe 24 August 2019, 13:09
  Invinge Doru Ciofalca
  Da, Doru Ciofalca este solutia ideala pentru rosioreni. Doar el poate invinge mafia pesedista si sa faca ordine intr-o primarie macinata de coruptie si relatii imorale. Da, Doru Ciofalca merita sa fie viitorul primar al municipiului nostru.
 • #3
  Anti-PSD Ciuma Penală Roșie pe 24 August 2019, 13:05
  PSD=CANCERUL ROMÂNIEI, SURSA RĂULUI DIN ȚARĂ, IATĂ-I MAI JOS PE CEI CARE AU SUSȚINUT CIUMA ROȘIE
  Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

  Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu, Cone etc.

  iată si clipuri cu ei de la mitinguri:

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii

  http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
 • #2
  Bratianu pe 24 August 2019, 12:55
  Doru Ciofalca PRIMAR
  Singura sansa pentru municipiul Rosiori de Vede este sa voteze candidatul Partidului National Liberal la functia de PRIMAR, domnul Inginer Economist Doru Ciofalca.
  Liberal autentic, foarte bine pregatit profesional, deosebit de serios si muncitor, exemplu de cinste, moralitate si onoare, un familist exemplar, tatal a trei copii minunati, fosti sportivi de performanta sau ziaristi exceptionali, dumnealui este garantia si promisiunea pentru un Rosiori de Vede, prosper, civilizat, european.Rosioreni, doar alaturi de domnul Doru Ciofalca putem iesi din saracie si mizeria fizica si morala in care ne aflam.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.