Ultima ora: Viitorul vine la Turnu Magurele. Ianis este capitanul echipei.

5 Iulie 2019, 00:08 | 2.781 | 2
Ianis Hagi.
Car Universal

Turnu Magurele poate sa renasca din propria cenusa. Viitorul trebuie cladit pe baze solide si de oameni pregatiti. Daca mergem pe mana trecutului nu o sa avem nicio sansa. Capitanul orasului trebuie sa traga cu ambele picioare si sa dea bine cu capu'.  

2 comentarii Comentează

 • #2
  cuclea pe 5 Iulie 2019, 10:48
  c
  turnenii au foamea la tate nu le trebuie prostii
 • #1
  Fara prosteala si minciuni pe 5 Iulie 2019, 09:30
  Nicio realizare concreta a PSD
  Mai bine ar veni cativa investitori prin zona,ca e o saracie de neimaginat.Viitorul,in frunte cu Hagi,vine,joaca si apoi pleaca,iar noi ramanem lafel.In Turnu Magurele nu a mai fost un spectacol de teatru,un film la cinematograf,de foarte,foarte multi ani.Educatia si distractia pentru cetateni trebuie sa fie mai mult decat un banal meci de fotbal,care oricum nu conteaza pentru cineva.O sa ajungem sa ne buc*ram ca putem merge liber pe strada.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.