Jupanul e tot jupan - la racoare in timp ce noi umblam prin soare.

03 Iulie 2019, 06:02 | 2861 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a stiut sa se respecte intotdeauna. In aceasta vara torida, jupanul sta la racoare si in basca il doare. Sa puna ceva pe el ca sa nu il prinda curentu'. Mai sunt destui smecherasi care nu suporta caldura si vor la racoare. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
MR pe 05 Iulie 2019, 22:00
#14
Aurescule,tu ai c*raj să vorbești?!
Măi secătură,ia fi atent/atentă.Din fericire,am o familie frumoasă,sănătoasă și respectată.Nu am furat,mai ales din bani publici.Nu am mințit,nu mi-am bătut joc de semenii mei,și nu am mințit și prostit în scop personal,pentru ocupa funcții publice pentru a fura ca-n codru,așa cum a făcut idolul tău infractor,DOVEDIT.Iar pentru țară și,bineînțeles și pentru mine,am lucrat vreo 37 de ani.Cred că este suficient,iar pentru asta sunt mulțumit.Tu,poți spune acelși lucru sau inventezi povești din categoria PSD?Nu vreți să renunțați în a mai apăra hoții și mincinoșii,și în general,infractorii.
Ilie pe 04 Iulie 2019, 20:05
#13
Apărătorul hoților
Ce-a făcut mai Aurescule puscariasul pentru țara?A furat pana n-a mai putut devenind unul din cei mai bogați oameni din România .Datorita unor nemernici ca tine care au votat PSD am ajuns sa fim cel mai prăpădit oraș și județ din țara .
AURESCU pe 04 Iulie 2019, 16:46
#12
Către MR
Mr, fa și tu ceva pt tara ta! Renunță la "generația degeaba" nu-i mai purta de grija lui Dragnea,Dragnea a făcut ceva pt tara asta!,tu ai făcut ceva?
Rasurilor si invidiosilor pe 03 Iulie 2019, 23:58
#11
DRAGNEA SCAPA DE PUSCARIE
DRAGNEA STA MAXIM CATEVA LUNI IN PUSCARIE...VA BUCURATI PUTIN TIMP DE RAUL LUI...
MR pe 03 Iulie 2019, 22:56
#10
Doamneee,câți imbecili sunt pe lumea asta?!
”Auresculeee”,ce-ți mai place să ligi voma și zoaiele unor infractori și cârnățari.M-o fi făcut mama ceva mai prost,că nimeni nu-i perfect,dar pe tine te-a făcut MĂ-TA ticălos/ticăloasă și un foarte bun slugoi al PSDragnea.Iar părerile tale contează cât mersul câinelui din spatele calului.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 03 Iulie 2019, 21:18
#9
ACEȘTI ANALFABEȚI AU AJUNS ÎN FUNCȚII ÎNALTE DATORITĂ OAMENILOR CARE I-AU VOTAT ȘI SUSȚINUT
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Macavei, Cone, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Zavera pe 03 Iulie 2019, 19:07
#8
A-ti belitoo
Iese Dragnea si va trage In poolenger pe Toti de foomisti cu neveztevkoorve.Iel si Ion Nicoolae, va dau la mooiag de turneni gaureni nenorociti
Gt pe 03 Iulie 2019, 17:39
#7
Vic
Va scapă Dragnea sau nu va scapa dar l-a scos din viața publica total
Aurescu pe 03 Iulie 2019, 16:13
#6
Către MR
Omule nu Dragnea trebuie sa fie la pușcărie,știi de ce?pt că ești cel mai mare prost! Știi de ce ești cel mai mare prost? Nu știi,îți spun eu,pt că așa te-a făcut mata!
Bt pe 03 Iulie 2019, 15:25
#5
Dt
Dacă Dragnea nu va ajunge președinte sigur va ajunge președinte in locul lor ori Ștefan Valentin ori bombonică .AU singe nobil de familie buna care te ajuta,așa cum i-a tras-o-o Lulu Liviu dragnea
MR pe 03 Iulie 2019, 12:54
#4
ST
Putea să ajungă pă dracu să-l ia!Uite unde a ajuns,acolo unde îi este locul.Păcat că nu e și acolo înconjurat de lichelele care i-au fost alături la furăciuni și dezastrele pe care le-au făcut împreună.Să fie eliberat imediat ce România îi va sufla în ceafă Germaniei.La mulți ani acolo unde e acum,și chinuri grele!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 03 Iulie 2019, 12:03
#3
Răspuns pt Fc
Dacă ți-e așa drag de pușcăriașul Dragnea, poți să te duci și tu după el :-D
Fc pe 03 Iulie 2019, 08:56
#2
Bt
Dragnea putea sa fie viitorul președinte al României a avut un culoar favorabil dar a avut griija fiul sau consăteanul dela gratia și cu**a lii pitis sa ajungă la rshova
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.