Sosia lui Dorel, Las Fierbinti, este din Teleorman.

10 Mai 2019 | 3.115 vizualizări | 3 comentarii
Sosia lui Dorel este din Teleorman.
Sosia lui Dorel este din Teleorman.

Celebrul Dorel este inlocuit, in multe scene, de o sosie din Teleorman. Teleormaneanul este mult mai natural ca Mihai Rait pentru ca nu face eforturi mari sa-l joace pe Dorel. Sosia este, in viata de zi cu zi , un Dorel autentic. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Mecanic de profesie pe 11 Mai 2019, 15:38
  Hai să nu comparăm oameni cu șoareci
  Doresc ca cineva,oricine,să-mi poată da un singur nume de șef de instituție,numit de către PSD,care a performat și care poate spune cu mândrie că și-a făcut cu onestitate și mândrie,datoria și profesia.Să nu-mi spuneți de băieții din gașca lui Dragnea și Mohanu că-mi stricați calculatorul.
 • #2
  Benone pe 10 Mai 2019, 14:38
  "Conducătorii "județului
  Nici pe timpul comuniștilor nu au fost în fruntea județului asemenea monumente de prostie ca acum. Prefectul județului este gardian public și este urmașul secretarei Carmen Dan. Subprefectul este ospătar. Presedintele consiliului judetean este un puțoi analfabet .Directori de deconectare conduse de bucătari
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.