FOTO Descoperire uluitoare! Omul fara coloana vertebrala este din Teleorman.

13 Februarie 2019 | 6480 vizualizări | 4 comentarii
Florin Savu Piper.
Florin Savu Piper.

Nu este exagerare! Fotografia nu poate fi contestata. Omul fara coloana vertebrala are nume si functie mare. Florin Savu Piper se numeste si este Vicepresedinte CJ Teleorman. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Alin pe 08 Decembrie 2020, 00:00
#4
Au avut viata nenorocita asta e
Bine ca se macheaza bine toate c*rvele astea.
Cine ne conduce ? pe 18 Martie 2019, 11:57
#3
Jonell Marineci
"Ea" fiind cristiana piper savu, vice-primar in Rosiori de Vede, mult mai in varsta decat el cu zeci de ani. A rodat-o in tinerete, evident, Jonell Marineci, precum a rodat si pe alte fetiscane, educatoare la casa de copii. Rodate si hartuite sa ramana pe post.
Jonell Marineci pe 18 Martie 2019, 10:09
#2
Cine ne conduce ?
Jonell Marineci este de vina . L-a "infiat" cand lucra la orfelinat. Din umbra inca mai trage sforile sa ii reprezinte interesele. Tatal vitreg are vila in parcul din centru iar "fiul" isi construieste vila in gradina publica a orasului. Ea este fata de tortionar comunist care a bagat la puscarie zeci de tarani pentru ca nu au semnat pentru colectivizarea fortata in comuna Doage(azi Dobrotesti) "infiata" si ea tot de fostul deputat Jonell Marineci. Mai mult.... cititi in Memorialul de la Sighet !
ORHEG pe 13 Februarie 2019, 09:29
#1
Judet condus de *nevertebrate*
Sunt atat de multi fara coloana vertebrala in CJ Teleorman,ca nu stim cati dintre ei o mai au.Cei ce i-au numit sunt cel mai bun exemplu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.