Liviu Dragnea face reclama Teleormanului.

10 Ianuarie 2019 | 6.559 vizualizări | 1 comentarii
Liviu Dragnea promoveaza Teleormanul.
Liviu Dragnea promoveaza Teleormanul.

Presedintele Camerei Deputatilor a fost alaturi de cativa teleormaneni din localitatile Sofia, Verona. Urmeaza vizite in alte localitati din judet: Fortaleza, Maldive. Liviu Dragnea isi petrece cateva zile de vacanta in Teleorman. 

1 comentariu Comentează

  • #1
    UE la noi acasă pe 10 Ianuarie 2019, 19:45
    România pe mâinile unor infractori
    Atitudinea acestui infractor este o gravă și nemeritată ofensă adusă întregului popor.Cred că Dragnea va face reclamă și uneia dintre locațiile de la Rahova,Jilava,Poarta Albă sau oricărei alta care-i face onoare faptelor lui.Pentru oamenii sănătoși la cap,se vede bine unde s-a ajuns,cine ne conduce și cu ce sictir suntem tratați?Ce urmează și ce viitor așteptați pentru copiii și nepoții voștri.Asta în cazul în care vă mai interesează.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.