Video Moment devenit viral pe Facebook. Glume cu Veorica - Toni Grecu

27 Decembrie 2018, 05:36 | 7.874 | 1
Veorica.

Toni Grecu a citit pe scena Teatrului Național „Scrisoarea Vioricăi Dăncilă către Moș Crăciun”. Oameni buni, actorii se întorc la „șopârlele” din DICTATURĂ! Toni Grecu a dat citire, zilele trecute, pe scena Teatrului National Bucuresti, unei scrisori pe care Viorica Dancila ar fi trimis-o lui Mos Craciun. Sala s-a amuzat copios, intrerupandu-l deseori cu aplauze pe fondatorul Grupului „Divertis”.

1 comentariu Comentează

  • #1
    Să fugim de prostie și hoție pe 27 Decembrie 2018, 10:00
    La mulți ani cu sănătate și minte
    Puterea românului de a face haz de necaz.Din păcate,la cocină e doliu,iar trocul e gol.Ne-am apropiat,extrem de periculos,de o prioadă în care eram conduși de analfabeți,și totul era gri și fără speranță.Au reînviat acele obiceiuri și năravuri ale noilor vătafi,cu din ce în ce mai puțină școală și pricepere.Hai să ne trezim și să nu mai lăsăm să pară că ne place spectacul ăsta grotesc.Există totuși o limită,să nu o forțăm,pentru că am rămâne în memoria generațiilor viitoare,niste lași și complici cu călăii neamului.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.