Dragnea nu vrea sa plece ca prostu'. Pleaca tineretul in strainatate.

4 Iulie 2018, 22:44 | 7.304 | 2
Sursa: romanica blues

Din cauza cui s-a depopulat Teleormanul?! De ce pleaca teleormanenii? Din cauza unuia si a prostilor lui. Credem ca o sa plece si Dragnea din Teleorman. Jupanul va pleca in Costa Rica sau la Rahova. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  A. C. pe 7 Iulie 2018, 17:56
  Teleorman
  Nu.i mai purtati voi de grija lu dragnea unde pleaca stati linistiti ca o intinde el pe undeva sa se puna la adapost cand o simti el ca se strange lațul. E prea versat si are prea multi bani ca sa cada la puscarie. Isi ia talpasita printr.o vreo tara cu care Romania nu are acord de extradare, o sa traim si o sa vedem. Oricum pesedeul a avea mereu voturi de la pensionari ca le.a marit pensia, dar nu.i duce capul sa faca si o socoteala la sfarsit de luna sa vada ca platesc mai mult pt scumpirile de energie, gaze, apă, gunoi, taxe si impozite, paine etc. Cu o mana le.a dat si cu 3 le.a luat dat sunt atata de comunisti ca nu.si dau seama...bietii se ei inca il invoca pe Ceausescu cand stateau 3 zile la coada sa.si incarce butelia si luau painea pe cartela...asa si cu dragnea, sa.i fie lui bine si sa aibe el averi impresionante si multimea sa moara de foame...
 • #1
  angelo pe 5 Iulie 2018, 17:05
  a
  De ce Costa Rica? La jilava nu-i place? acolo e locul lui. cheese

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.