Doza de ras - plombarea cu nisip a Primariei Turnu Magurele.

20 Martie 2018, 09:26 | 11.297 | 7
Plombarea cu nisip a Primariei Turnu Magurele.

Specialisti din Japonia au venit sa vada cum se asfalteza la Turnu Magurele. 

Plomba din nisip a fost inventata de dintarul Cone Stirbu.

E bine si asa, daca nu se gasea nisip nu stim ce ne faceam.

Paiele  presate sunt o alta varianta de lucru.

Saci din material rezistent umpluti cu nisip ar putea fi o solutie mult mai buna. Plombele ar rezista la cateva ploi.

Petecele de la fabricile de textile trebuie luate in calcul.  

E bine, cand treci prin groapa te simti ca la plaja. - de la un cititor.

Ar trebui facute gramezi de nisip prin oras si cate o lopata pentru ca turnenii sa poata astupa gropile fara sa astepte interventia utilajelor.  

Il rugam pe domn primar sa nu foloseasca cenusa din combinat pentru ca ne coloram in rosu. 

Nisipul este ok( eco si traditional) pe langa cenusa.

Danut Cuclea s-a inspirat de la succesul bulgarilor( Nisipurile de Aur) si vrea sa transforme Turnu Magurele in statiune: Nisipurile de Asfalt. 

 

 

7 comentarii Comentează

 • #7
  Pleșa Camelian pe 29 Martie 2018, 12:11
  Cumnatul lui ...Roibescu !!!
  "Mă întreb cât tupeu trebuie să ai să faci asemenea afirmații când cazul Negulescu îl știe o țară întreagă. Vă mai pot spune proc*rori care falsifică dosare: doamna proc*ror Roșu de la DNA, doamna Sutima care a fost la Parchetul General șef de secție, doamna proc*ror Petrescu de la Parchetul General. Nu am reținere să vă spun că sunt mult mai mulți Negulești în interiorul sistemului".
 • #6
  MĂI,...IMPUȚIȚILOR ... pe 27 Martie 2018, 20:20
  Chiar nu vedeți in ce hal ați ajuns ?!!
  ,,Sunt bătrân și uituc, mai rugați Casa Regală, ca IMEDIAT după înmormântarea Regelui să lase regeștile neamuri că se desc*rcă și singure, să bage REPEDE Trenul Regal în garaj, să-i scoată mânerele, barele, robinetel și, roțile alea de aur, (că așa știu eu de la istorie că avea) că altfel poimâine îl vezi în c*rte la Dragnea cum se joacă fii*su cu el, chiar dacă n-are alea d*alea, de Chiron Bugatti.,,
 • #5
  Liberal pe 21 Martie 2018, 05:35
  Sa le da la mooiag
  Sa le dam la mooiag de pesedisti, sec*riisto-comunisti... grin
 • #4
  rosu pe 20 Martie 2018, 15:46
  ciuma rosie
  asta e asfaltarea lu cone!
 • #3
  Sergiu pe 20 Martie 2018, 14:26
  Fara rusine
  Io sunt din zona lu' tata dragnea, din cauza luí am 10 ani de cand sunt plecat si ñu ma gandesc sa revin c*rand. Pe munca mea de aici sa le platesc lor impozite!!! Que le den por el culo
 • #2
  Posesor auto pe 20 Martie 2018, 14:00
  După PSD,potopul
  Mda,noi râdem de ei atunci când citim articolul,iar ei râd la alegeri și încă 4 ani(patru ani),după.Și acum vine și întrebarea:
  Cine de cine râde,și până când?După tot ceea ce se-ntâmplă cu noi,ne trebuie doar,sau cum spune Dragnea,decât,o zi în care să fim serioși și conștienți,ziua în care sunt alegeri.
 • #1
  adrian pe 20 Martie 2018, 12:55
  a
  De astazi, fiecare turnean sa aiba in porbagaj un sac cu nisip si o lopata. Cum vede groapa, opreste, da pe avarii, o astupa cu nisip si apoi trece. Sa va mai aud ca nu aveti drumuri ca-n palma.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.