Vestitorii primaverii - gropile din asfalt.

7 Martie 2018, 15:04 | 11.954 | 6
Vestitorii primaverii - gropile din asfalt.

Gropile din asfalt sunt pe post de vestitori ai primaverii. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  PSD pe 28 Martie 2018, 12:11
  Nu lăsa pe mâine ce poți bea azi !
  ,,Livache se pregătește să intre in,,Uniunea scriitorilor,,, la Jilava, dar inainte de aceasta trebuie să predea,,gestiunea,,, adică :1) Să lase PSD-ul pe mâini bune, la marioneta din Videle, actualul PM. V.V. Drăcilă- Imunoglobină (vezi : Congresul al-XIV lea al PCR... funcția de vicePREȘ)... și 2)(la mână) Să-și valorifice,,afacerile,, prin vânzarea și falimentarea lor (Tel Drum, Rom Cip Salcia), etc. ! PS.,,Autoritățile,, i-au permis să-și pună afacerile la adăpost, fără ca eventual să poată să recupereze vreun ban din prejudiciul estimat. Trăim in România și asta ne ocupă tot timpul ! Aici apar și femeile care il inspriră : V.V.Drăcilă, L.O.V., fii -REA, etc ! LA MULȚI ANI, de ziua femeii !! Să mă piș pe politrucianistele, impostoarele și proastele din politica românească ! Amin !!!,,
 • #5
  Gigi pe 14 Martie 2018, 23:22
  Marea plombare!
  Incepe dragi turneni mare plombare! Se pun an de an plombe peste plombe! Cativa betivani cu bidonul de bere in nas,cu arzatorul de porc in mana arunca dintr-un saculet putin material in groapa! Vai de capul nostru! Anul centenar,2018!
 • #4
  Tu-Dose pe 10 Martie 2018, 05:46
  P.S.D.=MAFIA
  Afara cu Mafia P.S.D.!!!
 • #3
  ANTON pe 9 Martie 2018, 14:49
  străzile orașului
  Gropile din asfalt, arată adevărul despre PSD. Un partid plin de incompetenți și mincinoși. Liniștiți putem spune, doar idioții îi votează pe ăștia.
 • #2
  adrian pe 9 Martie 2018, 06:24
  daddy
  Sa vezi Drageccândvin vestitorii de la JILAVA? AIA VIN CU CATUSE
 • #1
  i pe 7 Martie 2018, 16:29
  danut
  cand o cadea dany in vreo groapa nu mai iese ca e mai mare ca el

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.