Apelul lui Mazare catre primarii din Teleorman.

2 Ianuarie 2018, 10:36 | 10.889 | 3
Radu Mazare.

Viata este foarte grea departe de tara. Va rog sa faceti tot posibilul pentru a strange banii pe gunoi. Daca fraierii nu platesc la timp, puneti de la voi si ii recuperati. Cu stima, al vostru Radu Mazare. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  TLC ! pe 2 Ianuarie 2018, 21:43
  INFO
  NISTE NENOROCITI LACOMI CARE AU JEFUIT POPORUL ROMAN,AU INDATORAT TAAR SI SI-AU BATUT JOC DE TINERII DIN ROMANIA ! ACUM FUG CAND NU-I MAI POATE SCAPA NIMENI,SUNT PERSCUTATI PT.CA NU SUNT LASATI SA SFIDEZE PRIN OPULENTA LOR OAMENII DE RAND.APROPO .....NU VERIFICA NUMENI CELEBRA FIRMA CARE FURA DIN BUZUNARUL OAMENILOR TAXA AIA ABSOLUT NERUSINATA PT.METRUL CUB DE GUNOI ?
 • #2
  Cornel pe 2 Ianuarie 2018, 11:59
  Primăriile ne jupoaie sistematic
  Toți cetățenii Municipiului Turnu Măgurele așteaptă cu mare nerăbdare,după toate scumpirile făcute de Ciuma Roșie,și mărirea tuturor impozitelor și taxelor locale.Ce să înțelegem,nu mai sunt bani de salarii pentru trântorii din aparatul primăriei?Pe ce vreți să mai puneți biruri,nemernicilor,suntem la limita răbdării?!?Nu există loc*ri de muncă iar voi vreți mai mulți bani?De undeeee?!?
 • #1
  T pe 2 Ianuarie 2018, 11:13
  V
  Ce m-am ris. fireati ai rq.cu știrea voastră e ....

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.