Bomba!! Bombonica i-a prezis un viitor stralucit lui Dragnea. Ce inseamna LDP?!

24 Noiembrie 2017, 20:12 | 8457 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Dupa cum se stie pe aceste meleaguri, Bombonica este pasionata de tot ce inseamna magie. Fosta sotie a jupanului a fost la originea numerelor LDP de la masinile Teldrum. Toata lumea stia ca LDP = Liviu Dragnea Presedinte.

Ei bine, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, LDP = Liviu Dragnea Puscariasu. Tinand cont de situatia actuala, puscaria e mai aproape ca presedintia. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
zau? pe 25 Noiembrie 2017, 13:53
#2
chiar Doamne ajuta?
https://www.luju.ro/institutii/servicii-secrete/arestarea-lui-dumbrava-avocatul-aurelian-pavelescu-cere-comisiei-parlamentare-de-control-a-activitatii-sri-sa-sesizeze-parchetul-militar-dupa-marturiile-generalului-dumitru-dumbrava-privind-legaturile-cu-judecatorii-si-proc*rorii-din-campul-tactic-dumbrav
Ioan pe 25 Noiembrie 2017, 11:04
#1
Doamne ajută!
Felicitări redactorilor de știri pentru poziția adoptată față de cei care au dus la ruină județul, în speță politicienii hrăpăreți și nepăsători la chinurile traiului concetățenilor lor. Dacă va fi să fie cum visează majoritatea teleormănenilor, adică după faptă,și răsplată,cu atât mai mult trebuie apreciată poziția presei obiective, nu a celei aservite.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.