Drama: Dureri groaznice in familia Dragnea.

24 Iunie 2017, 12:28 | 8699 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dureri groaznice in familia Dragnea.

Conform unor surse demne de incredere, in familia Dragnea se intampla un lucru ingrozitor. Seful familiei are dureri groaznice in partea dorsala.

Medicii i-au spus ca durerile sunt cauzate printre altele de celebra boala "ma doare in cur" de teleormaneni. Ultima noutate in materie de lux este construirea unui acvariu urias pe canalul de irigatii nr. 1. In loc sa-i intereseze constructia de locuri de munca, stapanii investesc sume uriase in lux. Acestea sunt simptome clare ale bolii "ma doare in cur" de cei din jurul meu, eu sa traiesc in lux. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
valush pe 25 Iunie 2017, 13:28
#2
E nevoie de carantina
Daca au suferit atat de multi de boala asta, ma tem sa nu ne confruntam cu o epidemie! Din cate se constata, boala e contagioasa mai ales printre politicieni. Cum ajung in Parlament incepe sa-i doara-n partea cea mai zdroncinanta in trasura!
Hemorzon justice pe 24 Iunie 2017, 18:44
#1
Urmează și scărpinatul,cât de c*rând !
Asemenea dureri a avut și Ceaușescu,Iliescu,Nastase,Hrebenciuc,Stanculescu și mulți alții din întreaga lume.Știți cum se spune,orice naș își are nașul,indiferent cum îl cheamă.Iar de scărpinat,întodeauna s-a găsit cineva c*rajos care să le aplice un tratament.Hai să-l trimitem la un ”doctor” bun!Asta și pentru sănătatea noastră.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.