Liviu Dragnea petrece Pastele in Maldive. Traditia merge mai departe.

17 Aprilie 2017, 09:16 | 4.847 | 2
Liviu Dragnea petrece Pastele in Maldive. Traditia merge mai departe.

Stapanul Teleormanului a ales sa petreaca sarbatorile Pascale intr-o tara exotica si musulmana. Noroc cu Liviu pentru ca altfel nu exista un teleormanean care  sa respecte traditia. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  . pe 1 Mai 2017, 13:45
  .
  DE CE L-ATI VOTAT?! VA MERITATI SOARTA...
 • #1
  Flor pe 17 Aprilie 2017, 14:03
  HAI SĂ NU NE FACEM CĂ NU ȘTIM
  Cei săraci,ignoranți și mulții asistați social,au trimis asfel de oameni acolo unde sunt acum.Ne-au furat,ne-au mințit și au confiscat viitorul tuturor cetățenilor și,pe deasupra,au distrus destine și familii.Daaa,s-au înfruptat și s-au îmbuibat din munca și banii noștri.Și nu uitați,ne privesc cu ură și mult dispreț.Defapt,ei nu au cunoscut dragostea și afecțiunea pentru oameni decât în familia și neamul lor.NICIODATĂ nu ne putem numi cetățeni europeni cu astfel de conducători.Pe mulți dintre noi nu ne reprezintă,și ei și noi știm lucrurile astea.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.