Oamenii legii se imbratiseaza cu interlopii. Cine sunt pasivi si cine sunt activi?

7 Aprilie 2017, 13:17 | 5.308 | 4
Oamenii legii se imbratiseaza cu interlopii. Cine sunt pasivi si cine sunt activi?

In curand pe turnucustiri dezvaluiri despre relatia dintre oamenii legii si interlopi. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  . pe 16 Aprilie 2017, 19:10
  .
  -CA SI ANIMALELE DIN IMAGINE, SI OAMNENII DE LA CONDUCERE, SE COMPORTA LA FEL..S-AU AMESTECAT UNII CU ALTII, APARAND: "CORCITURI POLITICE", IAR O ALTA CATEGORIE, STA SI-I PRIVESTE DE LA DISTANTA,PREFERAND SA RAMANA NEUTRI...
 • #3
  . pe 16 Aprilie 2017, 19:07
  .
  -IN CAZUL PATRUPEZILOR DIN MAGINE,ANIMALUL ROSCAT ESTE PASIV, SI CEL NEGRU, ESTE ACTIV...
 • #2
  Tare asta pe 10 Aprilie 2017, 23:54
  Asa este
  A ajuns orasu la mana unor ti**ni analfabeti... Da sigur cu protectia mai marilor din politie.... Proxenetismu, camataria au ajuns indistrie puternica in orasu ala nenorocit tot de psd... A ajuns deja ca cele mai sarace orase de prin Moldova. Rosiori de Vede la fel acolo mai multe ciori.
 • #1
  Cucu din padurea verde pe 8 Aprilie 2017, 11:34
  E limpede
  Cum cine sunt pasivii? Politicienii, normal. Doar ca nu o fac gratis, ci pe interes. Le place, nu le place, banul merge in buzunarul lor. Dar eu zic ca le place rau de tot, nu mai au mama, nu mai au tata, cand le intra ( banul in buzunar, ce credeati, perversilor).

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.