Categoria "Daniela Carmen Dan" - Liviu Dragnea, un bun profesor, invata tot felul de prosti. Simple proceduri par greoaie pentru un ministru. A terminat Ecologica in timpul programului de lucru.

9 Ianuarie 2017, 23:54 | 3.187 | 9
Categoria "Daniela Carmen Dan" - Liviu Dragnea, un bun profesor, invata tot felul de prosti.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seară, la sediul instituției, că mecanismul de intervenție în situații precum cele generate de vremea nefavorabilă l-a învățat "de la un bun profesor", anume Liviu Dragnea.

"Poate n-aș fi putut să accesez toate pârghiile necesare și nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă, dar eu mecanismul intervenției în astfel de situații să știți că l-am învățat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numește Liviu Dragnea, și când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naționale pentru situații de urgență, eu fiind un prefect la început de mandat. Și în acel an, în Teleorman, am trecut peste inundații, peste viscole și acesta era modul de acțiune și modul în care vicepremierul de atunci, Liviu Dragnea, pregătea aceste acțiuni", a spus Dan.

9 comentarii Comentează

 • #9
  Turnean pe 12 Ianuarie 2017, 21:01
  Pt. 8
  Nici Pamanutul nu te mai inchite !
 • #8
  Bă turnene pe 10 Ianuarie 2017, 23:34
  ia pastila!
  și du-te ba în p..da ma-tii. ești prost, stai jos!
 • #7
  turnean pe 10 Ianuarie 2017, 21:14
  Ciolos &CO;
  Oamenii PNL-lui nu isi dau seama ce ar fi fost ca pe aceste vremuri de iarna grea(zapada,vint puternic) ar fi fost la guvernare Ciolos si tehnocratii sai. Ar fi fost DEZASTRUL NATIONAL!!!
 • #6
  *Un comisar acuză* pe 10 Ianuarie 2017, 14:01
  Ministrii in pozitie de....sa zicem ghiocei
  Singurul presedinte de partid care a stat desupra unui Ministru de Intrene sau invers.
 • #5
  Caraiman Aga pe 10 Ianuarie 2017, 12:35
  ,,,,,
  Doamne cita prostie poate exista la m**erusca asta.Nu vreau sa fiu rautacios insa sa debitezi asemenea prosti in fata unei tari intregi te lasa fara replica . Ce cauta in asemenea pozitie numai Dragnea stie !
 • #4
  Zurinel pe 10 Ianuarie 2017, 10:29
  Petarda lui Dragnea
  Madama este amanta mustaciosului, pe Stefaneasca a preluat-o Sova!!! grin grin grin
 • #3
  moromete pe 10 Ianuarie 2017, 09:41
  intrebare
  De ce nu omologheaza acest mecanism de actiune si sa-l breveteze la OSIM, sa se minuneze si cetatenii .Vorbeste de parca s-ar fi descoperit din nou America. Traiasca tovarasul Dragnea si tovarasele care instaureaza epoca marxista in vremuri de inghet.
 • #2
  eu pe 10 Ianuarie 2017, 08:59
  chiar e groaznic
  Ăștia au înnebunit, îl pupă in coor zilnic.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.