Bomba anului: Autostrada Sudului a disparut din programul jupanului.

19 Noiembrie 2016, 04:38 | 1.441 | 3
Bomba anului: Autostrada Sudului a disparut din programul jupanului.

Potrivit programului de guvernare al PSD, vor fi construite cinci autostrazi si un drum expres dupa cum urmeaza: Coridor IV: Constanta - Nadlac, Autostrada Moldovei: Bucuresti-Iasi, Autostrada Transilvaniei: Ploiesti-Brasov-Targu Mures-Gilau- Bors, Autostrada Pitesti-Craiova,  Drum expres: Bucuresti - Craiova - Timisoara, cu extensie la Calafat si Autostrada Targu Mures - Iasi.

3 comentarii Comentează

 • #3
  Victor pe 20 Noiembrie 2016, 14:19
  MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE
  Pentru cine are cap sa priceapa.Asa cum a disparut autostrada,asa o sa dispara si pomenile facute de PSD.Motivul,greaua mostenire.Va rog sa tineti minte aceasta postare din 20.11.2016.
 • #2
  Pe surse pe 19 Noiembrie 2016, 18:06
  Care autostrada?
  Mai oameni buni,ati vazut vreo realizare din toate pe care le-a scos pe gura condamnatul?Votati-l pe acest hot si camarila PSD si ne vom intalni la anul,lafel de saraci si de mintiti.Nu vor putea face nimic,dar absolut nimc,fara crearea unui numar suficient de loc*ri de munca.Hai sa va odihniti bine pana pe 11 decembrie.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.