Liviu Dragnea și-a tras gagica un pic mai mare decât pedeapsa.

15 Noiembrie 2016, 20:31 | 3135 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea si gagica.

“Da, băi, săracilor, mi-am tras gagică tânără. În etate decât un pic mai mare ca pedeapsa. Are cu 30 de ani mai puțin dect mine. Acum chiar îmi pare rău că nu m-am adresat instanței, că îmi dădea una și mai mică.” a declarat domnul Liviu Dragnea, posesorul unei gagici noi, de doar 24 de ani cu suspendare.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Fănel pe 16 Noiembrie 2016, 07:18
#2
?
Ok, așa o fi, dar tanti aia legată la ochi de ce doarme în ghete? De ce mai este acest penal dovedit parlamentar și mai ales, de ce stă pasivă când se încalcă legea, Dragnea rămânând în funcție publică deși este condamnat definitiv?

Sărac în TELEORMAN pe 15 Noiembrie 2016, 21:50
#1
Băăăă,râde lumea de noi ! ! !
NICIO PEDEAPSĂ NU E PREA MARE,PENTRU TOT CEEA CE A FĂCUT CONDAMNATUL DRAGNEA PENTRU TELEORMAN ȘI ROMÂNIA.ARTICOLUL CHIAR NU E BĂȘCĂLIE,OMUL ĂSTA CHIAR AȘA GÂNDEȘTE ȘI VORBEȘTE DESPRE NOI,ÎN SPATELE SCENEI POLITICE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.