Dragnea: “Ar trebui să candideze și morții. Electoratul ne pomenește mereu de ei: «Morții voștri de penali!»”

02 Noiembrie 2016, 20:39 | 2489 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragnea: “Ar trebui să candideze și morții. Electoratul ne pomenește mereu de ei: «Morții voștri de penali!»”

Victorie surprinzătoare a domnului Liviu Dragnea: astăzi, Consiliul Suprem al Magistraturii a decis că decizia luată de PSD de a trece și morții pe listele de candidați este perfect legală. La cât înjură lumea PSD-ul de ani buni, “Morții voștri de penali”, până la urmă este firesc să fie și morții pe liste. Singura problemă este că PSD-iștii că nu știu pe ce listă să îl treacă pe Ion Iliescu. (@Iorgulescu Bgdan)

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
franchestain pe 03 Noiembrie 2016, 15:47
#3
frate Viorele,cum ramune cu flotanti care mentine penalu PSD la sefie? ca n iunie la alegeri
era o stire care zicea ca comuna Turnu are vro 19600 de muritori cu minori (fara drept de vot) cu tot si vii morti cu drept de vot peste 25200.Tie ti iese socotelile frate ca mie mi pare de domeniu fantasticului daca pe morti vii ia convins penali sa ram**e la -2m,desi mie greu so crez finca nviara de alo-vin mai alalteri si pleaca cam dupa alegerile din decemvre,atuncea scazînd si vro 4-5000 de minori din aia 19600,mai ramune vro 14600 or 15600 de vii morti votanti de drept,iar pîn la peste 25200 apare circa cam 10000 de nume care parese cas de flotanti,care flotanti normal ar trebui sa fie fraerime la munca pe raza comunei,da tot pacilea va vaitati ca sa nchis toate muncile pacolo satuncea ntreb io frate: cum poa sapara atîta lume n plus fata de popoulatia normala si cum de nu ia nimeni din opozitia turneana masuri de verificare a listelor de votare si a AUTENTICITATI NUMELOR care figureaza n ele.Asta nun teleg io frate desi nus chiar asa de batut în troaca ca uni dupacolo.Amin!
Viorel Manea pe 03 Noiembrie 2016, 00:50
#2
ALEGERI CURATE SI FARA MORTI
O imensă responsabilitate trebuie sa aiba Serviciul de Evidenta a Pop**atiei.NICIO PERSOANĂ DECEDATA NU TREBUIE SA MAI APARA PE LISTELE ELECTORALE.Ce este asa greu sa-si faca datoria pentru care sunt platiti?Altfel se poate interpreta ca fiind un abuz in serviciu.Oricare dintre persoanele aflate in comisiile de votare trebuie sa anunte eventualele nerguli.Este destul timp pana pe 11 decembrie ca sa se faca o c*ratenie in listele electorale.Hai,sa nu se mai ajunga cu procese pe la tribunale.
franchestain pe 03 Noiembrie 2016, 00:08
#1
morti vii si vii morti din Telerman---rîsu banc*rilor cu prosti pe tot globu pamîntean
Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.