Exclusiv: Planul Liviu Dragnea prin care PSD vrea sa dezvolte Ardealul dupa modelul Teleormanului.

2 Noiembrie 2016, 09:59 | 2.226 | 2
Bolidul de 250.000 de euro al lui Stefan Dragnea.

Cel mai priceput conducator din istoria Teleormanului s-a indurat si vrea sa ajute judetele din Ardeal sa se dezvolte.

Cel mai important este sa goneasca investitorii si sa controleze tot ce misca de la femeia de serviciu la director. Tampitii de ardeleni primise investitori si munceau ca prostii. Cel mai bun exemplu este fiul jupanului, care fara sa miste un pai are ultimul model de BMW X6 si conac in Banciu. Printisorul s-a suparat si i-a cumparat iubitei un Porsche. Cand au auzit ardelenii cum se traieste la noi au zis ca vor aplica reteta jupanului.

Foarte important! Sa nu ne mai laudam cu nivelul de trai din Teleorman pentru ca s-ar putea sa ne trezim cu un val de sirieni nemultumiti de nivelul de trai din Germania. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Turneanul pe 3 Noiembrie 2016, 06:09
  BMW
  E adevărat ca și Crăcea are X6 doar ca l-a cumpărat din munca lui, nu l-a primit cadou de la părinți și nici firma lui nu a avut afaceri cu statul sa suga bani publici ca moștenitorul Teldrum și Romcip.
 • #1
  gigi pe 2 Noiembrie 2016, 21:54
  neaparat
  si un x6 cum are cracea razgandelu

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.